Cosul meu 1
CATEGORII Categorii de produse

Epilator Panasonic ES-EL3A-N503 Wet & Dry, 60 pensete, Cap pivotant la 90°, 3 accesorii, Alb/Auriu

Cod: ES-EL3A-N503

Adauga review
379.00 lei
Indisponibil momentan

Disponibilitate: Indisponibil
Livrare: GRATUIT in
Garantie: 2 ani

de la lei / luna
de la lei / luna | Verifică-ți limita

O piele mai netedă cu fiecare cursă a aparatului

Aparatul are un cap cu 30 % mai lat, care pivotează la 90° pentru a urmări conturul corpului dvs. În plus, dispune de un sistem cu două discuri, cu 60 de capete de prindere, pentru o piele mai netedă cu fiecare cursă a aparatului. De asemenea, include un capac moale pentru epilarea confortabilă a zonelor sensibile şi o borsetă de transport utilă, cu perie pentru curăţare.   * În comparaţie cu epilatoarele Panasonic convenţionale.

Dublul numărului de discuri

De ce să aveţi un singur disc când puteţi avea două? Cu sistemul nostru cu două discuri, cel de-al doilea disc prinde firele de păr ratate de primul. Rezultatul? Îndepărtează mai multe fire de păr cu un efort mult mai mic.

Setaţi viteza dorită

Uneori, doriţi puţin mai multă viteză, alteori, mai puţină. De aceea, produsele din seria EL vă permit să comutaţi între 3 viteze, pentru a o selecta pe cea care se potriveşte cu fiecare parte a corpului. În plus, deoarece este suficientă o simplă atingere de buton, mâinile umede şi pline de săpun nu reprezintă o problemă.

Lat înseamnă neted

Mărimea contează. De aceea, am dotat produsele din seria EL cu un cap cu 30 % mai lat* decât epilatoarele convenţionale. Aceasta înseamnă că există spaţiu pentru 60 de capete de prindere. Mai multe capete de prindere înseamnă o piele fără fire rătăcite şi netedă ca şi cum ar fi epilată la salon, de fiecare dată. * În comparaţie cu epilatoarele Panasonic convenţionale.

Flexibilitatea este importantă

Am proiectat produsele din seria EL cu gândul la acele locuri incomode şi greu accesibile. De aceea, produsele au un cap flexibil şi pivotant la 90°, care urmăreşte conturul corpului dvs. şi nu se desprinde de piele. Astfel, obţineţi o piele netedă, fără efort.

Încercaţi pe piele umedă sau uscată

Deoarece produsele din seria EL beneficiază de o rezistenţă completă la apă, le puteţi utiliza în baie, îndepărtând uşor firele de păr în timp ce apa caldă vă înmoaie pielea. Sau la duş, folosind gel de duş cu spumă. Sau, dacă nu aveţi mult timp pentru aceasta, se foloseşte la fel de uşor pe pielea uscată.

Mai blând, mai rapid, pentru o piele mai netedă

Bucuraţi-vă de o piele netedă cu kitul de capete şi accesorii utile din 4 piese. Pentru o epilare rapidă şi blândă, chiar şi în zonele cele mai sensibile.

Informatii
Brand: Panasonic
Garantie: 24 luni

Caracteristici principale
Utilizare: Umed / Uscat
Tip alimentare: Cu cablu / Fara cablu
Acumulator: Da
Timp de incarcare: 1 h
Autonomie: 30 de minute
Trepte de viteza: 3
Detalii discuri: 60 puncte de prindere
Indicator LED: Da

Accesorii
Cap de epilare: Da
Perie de curăţat: Da
Husa: Da
Alte accesorii: Capac moale

Alte specificatii
Greutate: 200 g
Culoare: Alb/Auriu

Fii primul!

Nu exista review-uri pentru acest produs.

Dacă ai folosit acest produs, spune tuturor părerea ta despre el.

Parerea ta conteaza

Scrie un review
Ideall.ro
All Online Tech SRL
Str Constantin Caracas nr 20
sect 1, BUCUREŞTI
RO46436408 | J40/12999/2022
RO80 BTRL RONC RT06 5205 8601
Banca Transilvania
Carduri Visa si Mastercard
ANPC SOL