Categorii de produse

Espressor incorporabil Bosch CTL636ES1,19 bar, 1600 W, 2.4 l, Display TFT, Touch control, Inox

Cod: CTL636ES1


Detalii produs

Automat de cafea cu funcție OneTouch, încorporabil: ofera varietate și confort maxim.

  • Intelliget Heater inside: temperatură constantă de preparare şi aromă optimă cu SensoFlow System
  • oneTouch DoubleCup: obținerea oricărei specialități din cafea sau lapte, prin atingerea unui singur buton - chiar și două cești simultan.
  • MyCoffee: Memorarea a 8 băuturi preferate, toate setările având denumiri proprii
  • AromaDouble Shot: cafea foarte tare, puţin amară, datorită celor două procese de măcinare şi preparare
  • AutoMilk Clean: Sistemul complet automat de curățare cu abur efectuează curățarea zilnică a sistemului de dozare a laptelui, dupa prepararea fiecarei băuturi

Toate specialitățile de cafea la o atingere de buton: funcția OneTouch.

 

 

 

 

 

 

 

Indiferent ce vrei – espresso, cappuccino sau latte macchiato – prepararea tuturor specialităților de cafea cu Funcția OneTouch are loc, practic, de la sine, în cel mai scurt timp posibil. Deoarece dozarea cafelei și a spumei de lapte este controlată automat cu ajutorul tehnologiei inovatoare, fiecare băutură este disponibilă cu o simplă atingere de buton.

Ajustare personalizată a cantității: IndividualCup Volume.

 

 

 

 

 

Pentru a-ți personaliza experiența, IndividualCup Volume îți permite să ajustezi dimensiunile prestabilite ale ceștii - mică, medie și mare - în cinci etape diferite pe display, asigurând cantitatea de umplere perfectă pentru ceașca ta.

Cafea extra-tare mai puțin amară.

 

 

 

 

 

 

Cu cât mai multă, apă trece prin cafeaua măcinată, cu atât rezultatul este mai amar. AromaDouble Shot macină și prepară cafea extra-tare în două etape - și cum numai jumătate din apă este utilizată în fiecare etapă, cafeaua produsă este mai puțin amară. Astfel, te poți bucura de aroma maximă - chiar și atunci când consumi cafea foarte tare.

Calc'nClean. Pentru satisfacție care durează.

Când alegi un espressor automat de la Bosch, optează pentru calitate, performanță, fiabilitate și, perfecțiune desăvârșită a cafelei. Pentru a te asigura că satisfacția ta durează și pentru a garanta o durată lungă de funcționare a aparatului tău, Calc'nClean oferă un program combinat de curățare și decalcifiere pentru a elimina depunerile de calcar și reziduurile de cafea într-o singură etapă.

OneTouch DoubleCup. La o atingere de buton – face două cești de cafea în același timp.

Cafea potrivit dispoziției tale – două cești în același timp, dacă vrei. Dacă visezi la un espresso tare, la o cafea crema aromată sau la o specialitate cu lapte, precum cappuccino, latte macchiato sau caffe latte: OneTouch DoubleCup va prepara băutura solicitată rapid, ușor și confortabil, cu o atingere de buton – cu opțiunea două cești în același timp.

AutoMilk Clean. Igienă perfectă pentru satisfacție pură, mulțumită curățării complet automate a sistemului de dozare a laptelui.

Oricine iubește experiența incomparabilă oferită de o ceașcă de cafea extraordinară dorește să se bucure pe deplin de aceasta, fără a trebui să muncească prea mult pentru această plăcere. Acest lucru este adevărat, mai ales în cazul cafelei preparate folosind lapte fierbinte. Laptele joacă un rol esențial în păstrareal aromei cafelei și astfel, acesta nu trebuie să aibă niciun gust persistent. AutoMilk Clean asigură faptul că reziduurile de lapte nu au nicio șansă să se dezvolte. Sistemul de curățare cu aburi complet automat curăță temeinic sistemul de dozare a laptelui după fiecare băutură și te scutește de curățarea zilnică. AutoMilk Clean de la Bosch – satisfacție pură, mulțumită igienei perfecte.

Caracteristici

Informatii
Brand: Bosch
Garantie: 24 luni

Detalii produs
Incorporabil: Da
Putere: 1600
Presiune (Bar): 19
Tip cafea: Cafea boabe
Functii si sisteme: Unitate de măcinare din ceramică
Sistem unic SensoFlow ce asigură incălzirea instantanee a apei și menținerea temperaturii optime
Funcție one-touch pentru funcţie personalizată "My Coffee": Cappuccino, CafeLatte, Latte Macchiato, Espresso Macchiato
OneTouch DoubleCup: posibilitatea de preparare a două cești în acelasi timp pentru toate specialitățile cu cafea și lapte;

Alte detalii
Dimensiuni (IxLxA): 45.5 x 59.4 x 37.5 cm
Culoare: Negru/Inox
Alte caracteristici: Display TFT cu meniu interactiv și touchControl
"AromaDouble Shot"- cafea extra tare fără a compromite aroma, datorită celor 2 cicluri separate de măcinare și preparare
Ajustarea individuală pentru temperatura băuturilor: cafea: 3 trepte; apă fiartă: 4 trepte
AutoMilk Clean: curățare complet automată cu abur a sistemului de dozare a laptelui, după prepararea fiecărei băuturi
Single Portion Cleaning - clatire automata dupa fiecare preparare
CoffeeSensor System: râșnița se reglează automat în funcție de varietatea de boabe
Container pentru cafea boabe (max. 500 g); container pentru cafea macinată.

©ideall.ro 2022 - Politica de confidentialitate