Categorii de produse

Fier de calcat Beko SPM7128P, 2800W, Jet abur 200g/min, Ceramic SteamXtraPro, 350 ml, Alb/Rosu

Cod: SPM7128P


Detalii produs

Secretul unei tinute impecabile? Fierul de calcat potrivit! Tehnologia SteamXtra Pro a fierului de calcat Beko SPM7128P este special proiectata pentru a asigura temperatura si jetul de abur optim in functie de tipul de tesatura, protejand astfel articolele de imbracaminte. Aceasta tehnologie permite jetului de abur sa patrunda in tesatura, in zonele cel mai greu accesibile. pentru o calcare usoara si eliminarea tuturor cutele.
icons fier de calcat_negativ

Pump Inside 2in1

Tehnologia Pump Inside asigura cantitatea optima a aburului pentru rezultate perfecte si un jet de abur continuu pentru o usurinta in calcarea rufelor. Butonul pentru abur se afla pe interiorul manerului fiind astfel mai usor accesibil.

icons fier de calcat_negativ

SteamXtra™ Pro

Designul special si unic al talpii ceramice, SteamXtra™ Pro este special proiectat pentru a asigura temperatura si jetul de abur optim in functie de tipul de tesatura, protejand astfel articolele de imbracaminte. Tehnologia permite jetului de abur sa patrunda in tesatura, in zonele cele mai greu accesibile asigurand o calcare usoara si eliminand toate cutele.

icons fier de calcat_negativ 2

Steam Burst

Jetul de aburi vertical si orizontal de 200g/min este destinat cutelor greu de inlaturat.

icons fier de calcat_negativ

3 Way Auto Off

Sistemul de inchidere automata opreste alimentarea cu energie electrica a fierului de calcat, cand acesta ramane nemiscat pe talpa de calcat timp de 30 de secunde, este rasturnat in lateral sau plasat la verticala pentru opt minute.

Fier de calcat - 3x Protection

3x Protection

Filtrul de apa, sistemul anti-calcar si tehnologia de autocuratare impiedica formarea depunerilor ce ar putea afecta fierul de calcat.

Fier de calcat - Steam

Steam Power

Presiunea ridicata si constanta a jetului de aburi vertical si orizontal de la 0-50g/min este garantia unei calcari rapide, dar delicate, in acelasi timp.

Performanta&Design

Fier de calcat - Rezervor XL

Rezervor XL

Cu o capacitate extinsa, de 300 de ml, rezervorul de apa al fierului de calcat este garantia ta ca vei putea calca rapid si confortabil, fara intreruperi.

Descarcă documente

Caracteristici

Informatii
Brand: Beko
Garantie: 24 luni

Specificatii tehnice
Tipologie: Fier de calcat
Putere: Peste 2600 W
Putere: 2800 W
Rezervor de apa: 350ml
Talpa: ceramic SteamXtraPro
Debit de abur: 50g/min
Jet abur: 200g/min
Sistem anti-calcar: Da
Sistem anti-picurare: Da

General
Lungimea cablului: 2.5 m
Sistem cablu: Pivotant
Culoare: Alb/Rosu
Altele:
Recipient pentru umplerea rezervorului de apa
Pompa de abur integrata 2in1

©ideall.ro 2022 - Politica de confidentialitate