Categorii de produse
PREȚURI COMPETITIVE
BRAND 100% ROMÂNESC

Fier de calcat Bosch Sensixx'x DA30 EasyComfort TDA30EASY, 2400W, Talpa Ceranium Glissée Multidirecționala, I-Temp, 320 ml, sistem 3AntiCalc, 40g/min, super-jet abur 180 g/min, Mâner soft-touch, Culoare: negru / gri / alb

Cod: TDA30EASY

Adauga review
299.00 lei
Indisponibil momentan

Disponibilitate: Indisponibil
Livrare: GRATUIT in
Garantie: 2 ani
 

MultiDirectional: calcă rufele în toate direcțiile

 

 

 

 

 

Satisfacție pe toate planurile: un grad ridicat de flexibilitate îți garantează rezultate perfecte cu țesături fără nici o cută. Acest lucru este posibil datorită tălpii multidirecționale — o adevărată inovație și un ajutor real la călcatul rufelor, care va aduce, cu siguranță, un zâmbet pe fața ta.

i-Temp: întotdeauna la setarea potrivită.

 

 

i-Temp este o funcție care permite călcatul rapid și sigur cu o singură temperatură — fără să fie nevoie să te gândești prea mult sau să schimbi vreo setare. Cel mai bun lucru este acela că te poți bucura de această funcție confortabilă cu toate țesăturile care se pot călca.

DripStop: fără risc de urme de apă.

 

 

 

Funcția DripStop este o comandă încorporată în fierul de călcat care controlează în mod independent temperatura debitului de apă. Aceasta previne picăturile de apă și urmele inestetice de apă pe țesături. În fond, nu este nimic mai neplăcut decât să trebuiască să pui o haină înapoi în coșul cu rufe pentru spălat în loc să o pui în teancul de rufe călcate. DripStop funcționează și la temperaturi scăzute.

3AntiCalc: pregătit să funcționeze mai mult timp.

 

 

 

 

 

Toate lucrurile bune vin în serii de trei - aceasta se aplică și duratei de funcționare a unui aparat de călcat. Funcția 3AntiCalc, așa cum implică și numele, este o funcție triplă ce cuprinde SelfClean, CalcnClean și un Sistem AntiCalc încorporat. Acesta previne în mod eficient acumularea depunerilor de calcar în aparat și crește în mod sigur durata de funcționare a fierului de călcat Bosch.

PalladiumGlissée: pentru o mai bună alunecare.

 

 

 

 

Talpa specială cu designul său cu 3 zone garantează distribuția ideală a aburilor și alunecare maximă. Tehnologia cu trei zone de călcare include procese de umezire, uscare și netezire. Procesul de călcare împreună cu dispunerea sofisticată a canalelor pentru aburi face această activitate casnică semnificativ mai confortabilă și mai puțin stresantă.

Maximum 2400 W​

 

 

 

O bună premisă pentru încălzirea rapidă atât a stațiilor de călcat cât și a fiarelor de călcat cu aburi este o putere între 2400 și 2500 W.

Sistem AdvancedSteam

 

 

 

Nu lăsa nimic la voia întâmplării când vine vorba de călcat. Te poți baza pe sistemul nostru inovator AdvancedSteam cu o putere de ieșire a aburului optimă. Acesta permite o distribuție țintită a aburului peste țesătură și pătrunderea profundă în aceasta. Cum? Utilizând un sistem rafinat și interacțiunea canalelor, a orificiilor de ieșire și a ghidajelor de abur. Acest abur țintit face călcatul mai ușor și determină atingerea mai rapidă a obiectivului tău: un teanc de rufe călcate.

Informatii
Brand: Bosch
Garantie: 24 luni

Specificatii tehnice
Tipologie: Fier de calcat
Putere: 2400 W
Putere: 2301 - 2400 W
Rezervor de apa: 320 ml
Talpa: Ceranium Glissée Multidirecționala
Debit de abur: 40
Jet abur: 180
Sistem anti-calcar: sistem 3AntiCalc
Varf cu aburi: Cârf pentru călcare cu precizie în jurul nasturilor
Functii speciale: EasyComfort & i-Temp: O singura temperatura pentru toate tesaturile ce pot fi calcate!

General
Lungimea cablului: 2 m
Culoare: negru / gri / alb
Altele: Maner soft-touch

Fii primul!

Nu exista review-uri pentru acest produs.

Dacă ai folosit acest produs, spune tuturor părerea ta despre el.

Parerea ta conteaza

Scrie un review
Ideall.ro
Ideal Tech SRL
Pta Valter Mărăcineanu 1-3, intr 3,
sect 1, BUCUREŞTI
RO 24973982 | J40/660/2009
RO06 BTRL 0640 1202 M515 61XX
Banca Transilvania
Abonează-te la Newsletter