Categorii de produse

Fier de calcat Bosch Sensixx'x DA30 TDA3024110, Ceranium-Glissee, 2400 W, Alb/Albastru

Cod: TDA3024110


Detalii produs

DripStop: fără risc de urme de apă.

 

 

 

Funcția DripStop este o comandă încorporată în fierul de călcat care controlează în mod independent temperatura debitului de apă. Aceasta previne picăturile de apă și urmele inestetice de apă pe țesături. În fond, nu este nimic mai neplăcut decât să trebuiască să pui o haină înapoi în coșul cu rufe pentru spălat în loc să o pui în teancul de rufe călcate. DripStop funcționează și la temperaturi scăzute.

3AntiCalc: pregătit să funcționeze mai mult timp.

 

 

 

 

 

Toate lucrurile bune vin în serii de trei - aceasta se aplică și duratei de funcționare a unui aparat de călcat. Funcția 3AntiCalc, așa cum implică și numele, este o funcție triplă ce cuprinde SelfClean, CalcnClean și un Sistem AntiCalc încorporat. Acesta previne în mod eficient acumularea depunerilor de calcar în aparat și crește în mod sigur durata de funcționare a fierului de călcat Bosch.

PalladiumGlissée: pentru o mai bună alunecare.

 

 

 

 

Talpa specială cu designul său cu 3 zone garantează distribuția ideală a aburilor și alunecare maximă. Tehnologia cu trei zone de călcare include procese de umezire, uscare și netezire. Procesul de călcare împreună cu dispunerea sofisticată a canalelor pentru aburi face această activitate casnică semnificativ mai confortabilă și mai puțin stresantă.

Sistemul AdvancedSteam: abur pentru profesioniști.

 

 

 

 

Nu lăsa nimic la voia întâmplării când vine vorba de călcat. Te poți baza pe sistemul nostru inovator AdvancedSteam cu o putere de ieșire a aburului optimă. Acesta permite o distribuție țintită a aburului peste țesătură și pătrunderea profundă în aceasta. Cum? Utilizând un sistem rafinat și interacțiunea canalelor, a orificiilor de ieșire și a ghidajelor de abur. Acest abur țintit face călcatul mai ușor și determină atingerea mai rapidă a obiectivului tău: un teanc de rufe călcate.

Secure: de două ori inteligent.

 

 

 

 

La Bosch, siguranța aparatului tău este extrem de importantă și este ideal combinată cu o caracteristică și mai confortabilă. Un exemplu este Secure, închiderea automată inteligentă. Această funcție asigură securitatea și, de asemenea, economisește energie, deoarece fierul de călcat se deconectează atunci când este lăsat sau nu este utilizat o perioadă lungă de timp. Mai exact, fierul de călcat se întrerupe după 30 de secunde de stat pe orizontală sau după 8 minute de stat ridicat pe baza sa în poziție verticală. Aceasta este o funcție foarte confortabilă, sigură și modernă, care asigură un călcat fără griji.

MultiDirectional: calcă rufele în toate direcțiile

 

 

 

 

 

Satisfacție pe toate planurile: un grad ridicat de flexibilitate îți garantează rezultate perfecte cu țesături fără nici o cută. Acest lucru este posibil datorită tălpii multidirecționale — o adevărată inovație și un ajutor real la călcatul rufelor, care va aduce, cu siguranță, un zâmbet pe fața ta.

Maximum 2400 W​

 

 

 

O bună premisă pentru încălzirea rapidă atât a stațiilor de călcat cât și a fiarelor de călcat cu aburi este o putere între 2400 și 2500 W.

Jet de aburi de 150 g​

 

 

 

 

 

Un jet de aburi de 150 g te ajută să îndepărtezi chiar și cutele rezistente. Aceasta este o cantitate potrivită care te ajută să poți face față chiar și materialelor complicat de călcat.

Caracteristici

Informatii
Brand: Bosch
Garantie: 24 luni

Specificatii tehnice
Tipologie: Fier de calcat
Putere: 2400
Putere: 2301 - 2400 W
Rezervor de apa: 320 ml
Talpa: CeraniumGlissée
Debit de abur: 40
Jet abur: 150
Calcare abur vertical: Da
Control temperatura: Da
Sistem anti-calcar: 3AntiCalc
Sistem anti-picurare: Da
Varf cu aburi: Da
Functii speciale: Design ergonomic pentru călcare confortabilă: - mâner SoftTouch

General
Sistem stocare cablu: Da
Lungimea cablului: 2
Culoare: Albastru / alb

©ideall.ro 2022 - Politica de confidentialitate