Categorii de produse

Fier de calcat Bosch TDI953022V, 3000 W, 0.31 L, Jet abur 200 g, Debit abur 60 g/min., AutoSteam, Talpă CeraniumGlissée, i-Temp Advanced, Display TempOK, 4AntiCalc, Albastru/Alb

Cod: TDI953022V


Detalii produs

TempOK: selectarea ușoară a temperaturii dorite.

 

 

Atunci când sunt călcate, unele țesături necesită mai multă căldură iar altele mai puțină. Aceasta nu este o problemă. TempOK este un indicator care îți spune în mod sigur când s-a ajuns la temperatura dorită. Afișajul va lumina intermitent în timp ce aparatul continuă să se încălzească sau să se răcească până când ajunge la temperatura selectată. Deși poți călca, încă nu ai ajuns la nivelul de temperatură potrivit. De îndată ce se ajunge la setarea de temperatură selectată, afișajul va fi aprins continuu.

DripStop: fără risc de urme de apă.

 

Funcția DripStop este o comandă încorporată în fierul de călcat care controlează în mod independent temperatura debitului de apă. Aceasta previne picăturile de apă și urmele inestetice de apă pe țesături. În fond, nu este nimic mai neplăcut decât să trebuiască să pui o haină înapoi în coșul cu rufe pentru spălat în loc să o pui în teancul de rufe călcate. DripStop funcționează și la temperaturi scăzute.

4AntiCalc: funcție de curățare cvadruplă.

 

 

 

 

 

Această funcție de curățare cvadruplă stabilește un reper în ceea ce privește decalcifierea. Deoarece nu trebuie să faci aproape nimic. Aceasta include SelfClean, Calc'nClean, un Sistem AntiCalc încorporat și o soluție specială de decalcifiere. Aceste patru funcții lucrează împreună pentru a preveni în mod eficient acumularea în aparat a depunerilor de calcar. Pentru tine avantajul este evident: durata de funcționare a fierului de călcat Bosch este în mod considerabil prelungită.

AntiShine: spune adio petelor lucioase.

 

 

 

 

 

Cel puțin un motiv de iritare mai puțin la călcat! Petele lucioase, mai ales de pe țesăturile de culoare închisă și cele delicate, sunt acum de domeniul trecutului. Setarea AntiShine oferă protecție împotriva acestui lucru — poți călca delicat, fără pete lucioase. Ne mândrim cu faptul că poți aștepta rezultate optime, chiar și în cazul călcatului delicat.

Un jet de aburi de 200 g: te ajută să combați chiar și cele mai rezistente cute.

 

 

 

 

 

Unele țesături sunt atât de groase și au cute atât de rezistente încât îți dau sentimentul că nu vei reuși să le calci. Nu este și cazul aparatelor Bosch cu un nivel al jetului de aburi peste media de 200 g. Utilizând aceste aparate, ai nevoie numai de o singură atingere de buton — chiar și țesăturile problematice nu au nici o șansă împotriva jetului de aburi la acest nivel. Mai repede și mai sigur ca niciodată.

Sistemul AdvancedSteam: abur pentru profesioniști.

 

 

 

Nu lăsa nimic la voia întâmplării când vine vorba de călcat. Te poți baza pe sistemul nostru inovator AdvancedSteam cu o putere de ieșire a aburului optimă. Acesta permite o distribuție țintită a aburului peste țesătură și pătrunderea profundă în aceasta. Cum? Utilizând un sistem rafinat și interacțiunea canalelor, a orificiilor de ieșire și a ghidajelor de abur. Acest abur țintit face călcatul mai ușor și determină atingerea mai rapidă a obiectivului tău: un teanc de rufe călcate.

3000 W

 

 

Cu 3000 W, un aparat cu această putere asigură în mod garantat rezultate excelente la călcatul rufelor. Într-o perioadă de timp foarte scurtă, ai la dispoziția ta întreaga capacitate și performanță a aparatului pentru a elimina chiar și cele mai rezistente cute.

SensorSteam: siguranță cu cantități mari de aburi.

 

 

 

 

Această tehnologie îți oferă siguranță maximă la călcat. Aceasta deoarece aburul și căldura se întrerup automat de îndată ce eliberezi fierul de călcat. În schimb, de îndată ce ridici fierul de călcat, într-un interval de timp foarte scurt, puterea maximă, aburul și căldura sunt disponibile din nou, datorită motorului puternic. Un efect secundar pozitiv: utilizezi mai puțină energie deoarece în nici un caz nu ai cum să ții permanent fierul de călcat în mână.

ActiveControl Advanced: siguranță cu cantități mari de aburi.

 

 

 

 

Această tehnologie îți oferă siguranță maximă la călcat. Aceasta deoarece aburul și căldura se întrerup automat de îndată ce eliberezi fierul de călcat. În schimb, de îndată ce ridici fierul de călcat, într-un interval de timp foarte scurt, puterea maximă, aburul și căldura sunt disponibile din nou, datorită motorului puternic. Un efect secundar pozitiv: utilizezi mai puțină energie deoarece în nici un caz nu ai cum să ții permanent fierul de călcat în mână.

2,5 m: libertate maximă.

Un cablu de alimentare prea scurt este în mod categoric un motiv de frustrare inutil atunci când calci rufe. Cablul extra-lung asigură cea mai mare mobilitate posibilă — aceasta este o veste extraordinară, mai ales la călcatul rufelor de mari dimensiuni sau când lipsesc prizele de curent.

Caracteristici

Informatii
Brand: Bosch
Garantie: 24 luni

Specificatii tehnice
Tipologie: Fier de calcat
Putere: 3000 W
Putere: Peste 2600 W
Rezervor de apa: 0.31 L
Talpa: CeraniumGlissée
Debit de abur: 60 g/min
Jet abur: 200 gr
Calcare abur vertical: Da (Jet vertical de aburi pentru reimprospătarea ţesăturilor)
Control temperatura: i-Temp Advanced
Pulverizare / Spray: Da
Sistem anti-calcar: 4AntiCalc: funcţie cvadruplă de autocurăţare cu valvă cu autocurăţare, calc`n clean (sistem mecanic), sistem anticalcar incorporat (sistem chimic) si lichid pentru curăţare
Timer Calc'n clean: indicator pentru curăţare
Sistem anti-picurare: Da
Functii speciale:
AutoSteam
Advanced Steam System
SteamOnDemand
VarioComfort
AntiShine program
Display TempOK
QuickFill: Orificiu mare pentru umplere/golire rapidă şi uşoară
Vârf pentru călcare cu precizie în jurul nasturilor
Sensor steam: pornire şi oprire prin comanda tactilă a aparatului şi abur generat în permanenţă de către motor

General
Sistem stocare cablu: Suport înfășurare cablu
Lungimea cablului: 2.5 m
Culoare: Albastru/Alb
Altele: MotorSteam

©ideall.ro 2022 - Politica de confidentialitate