Cosul meu 1
CATEGORII Categorii de produse

Fier de calcat Bosch TDI953222V, 3200 W, 0.31 L, Jet abur 230 g, Debit abur 65 g/min., AutoSteam, Talpă CeraniumGlissée, i-Temp Advanced, Display TempOK, 4AntiCalc, Gri

Cod: TDI953222V

Adauga review
499.00 lei
Indisponibil momentan

Disponibilitate: Indisponibil
Livrare: GRATUIT in
Garantie: 2 ani

de la lei / luna
de la lei / luna | Verifică-ți limita

TempOK: selectarea ușoară a temperaturii dorite.

 

 

Atunci când sunt călcate, unele țesături necesită mai multă căldură iar altele mai puțină. Aceasta nu este o problemă. TempOK este un indicator care îți spune în mod sigur când s-a ajuns la temperatura dorită. Afișajul va lumina intermitent în timp ce aparatul continuă să se încălzească sau să se răcească până când ajunge la temperatura selectată. Deși poți călca, încă nu ai ajuns la nivelul de temperatură potrivit. De îndată ce se ajunge la setarea de temperatură selectată, afișajul va fi aprins continuu.

DripStop: fără risc de urme de apă.

 

Funcția DripStop este o comandă încorporată în fierul de călcat care controlează în mod independent temperatura debitului de apă. Aceasta previne picăturile de apă și urmele inestetice de apă pe țesături. În fond, nu este nimic mai neplăcut decât să trebuiască să pui o haină înapoi în coșul cu rufe pentru spălat în loc să o pui în teancul de rufe călcate. DripStop funcționează și la temperaturi scăzute.

4AntiCalc: funcție de curățare cvadruplă.

 

 

 

 

 

Această funcție de curățare cvadruplă stabilește un reper în ceea ce privește decalcifierea. Deoarece nu trebuie să faci aproape nimic. Aceasta include SelfClean, Calc'nClean, un Sistem AntiCalc încorporat și o soluție specială de decalcifiere. Aceste patru funcții lucrează împreună pentru a preveni în mod eficient acumularea în aparat a depunerilor de calcar. Pentru tine avantajul este evident: durata de funcționare a fierului de călcat Bosch este în mod considerabil prelungită.

AntiShine: spune adio petelor lucioase.

 

 

 

 

 

Cel puțin un motiv de iritare mai puțin la călcat! Petele lucioase, mai ales de pe țesăturile de culoare închisă și cele delicate, sunt acum de domeniul trecutului. Setarea AntiShine oferă protecție împotriva acestui lucru — poți călca delicat, fără pete lucioase. Ne mândrim cu faptul că poți aștepta rezultate optime, chiar și în cazul călcatului delicat.

Sistemul AdvancedSteam: abur pentru profesioniști.

 

 

Nu lăsa nimic la voia întâmplării când vine vorba de călcat. Te poți baza pe sistemul nostru inovator AdvancedSteam cu o putere de ieșire a aburului optimă. Acesta permite o distribuție țintită a aburului peste țesătură și pătrunderea profundă în aceasta. Cum? Utilizând un sistem rafinat și interacțiunea canalelor, a orificiilor de ieșire și a ghidajelor de abur. Acest abur țintit face călcatul mai ușor și determină atingerea mai rapidă a obiectivului tău: un teanc de rufe călcate.

Maximum 3200 W

 

 

Cu un maximum de 3200 W, un aparat cu această putere asigură în mod garantat rezultate excelente la călcatul rufelor. Într-o perioadă de timp foarte scurtă, ai la dispoziția ta întreaga capacitate și performanță a aparatului pentru a elimina chiar și cele mai rezistente cute.

SensorSteam: siguranță cu cantități mari de aburi.

 

 

 

 

Această tehnologie îți oferă siguranță maximă la călcat. Aceasta deoarece aburul și căldura se întrerup automat de îndată ce eliberezi fierul de călcat. În schimb, de îndată ce ridici fierul de călcat, într-un interval de timp foarte scurt, puterea maximă, aburul și căldura sunt disponibile din nou, datorită motorului puternic. Un efect secundar pozitiv: utilizezi mai puțină energie deoarece în nici un caz nu ai cum să ții permanent fierul de călcat în mână.

ActiveControl Advanced: siguranță cu cantități mari de aburi.

 

 

 

 

Această tehnologie îți oferă siguranță maximă la călcat. Aceasta deoarece aburul și căldura se întrerup automat de îndată ce eliberezi fierul de călcat. În schimb, de îndată ce ridici fierul de călcat, într-un interval de timp foarte scurt, puterea maximă, aburul și căldura sunt disponibile din nou, datorită motorului puternic. Un efect secundar pozitiv: utilizezi mai puțină energie deoarece în nici un caz nu ai cum să ții permanent fierul de călcat în mână.

2,5 m: libertate maximă.

Un cablu de alimentare prea scurt este în mod categoric un motiv de frustrare inutil atunci când calci rufe. Cablul extra-lung asigură cea mai mare mobilitate posibilă — aceasta este o veste extraordinară, mai ales la călcatul rufelor de mari dimensiuni sau când lipsesc prizele de curent.

MotorSteam 200/65: fierul de călcat turbo.

Motorul integrat de înaltă performanță al generatorului de aburi compact asigură penetrarea permanentă în profunzimea țesăturii și rezultate sigure la călcat . Explicația tehnică: o pompă cu motor alimentează camera de aburi cu apă în timp record, oprindu-se numai dacă dorești acest lucru.

Informatii
Brand: Bosch
Garantie: 24 luni

Specificatii tehnice
Tipologie: Fier de calcat
Putere: 3200 W
Putere: Peste 2600 W
Rezervor de apa: 0.31 L
Talpa: CeraniumGlissée
Debit de abur: 65 g/min
Jet abur: 230 gr
Calcare abur vertical: Da (Jet vertical de aburi pentru reimprospătarea ţesăturilor)
Control temperatura: i-Temp Advanced
Pulverizare / Spray: Da
Sistem anti-calcar: 4AntiCalc: funcţie cvadruplă de autocurăţare cu valvă cu autocurăţare, calc`n clean (sistem mecanic), sistem anticalcar incorporat (sistem chimic) si lichid pentru curăţare
Timer Calc'n clean: indicator pentru curăţare
Sistem anti-picurare: Da
Functii speciale:
AutoSteam
Advanced Steam System
SteamOnDemand
VarioComfort
AntiShine program
Display TempOK
QuickFill: Orificiu mare pentru umplere/golire rapidă şi uşoară
Vârf pentru călcare cu precizie în jurul nasturilor
Sensor steam: pornire şi oprire prin comanda tactilă a aparatului şi abur generat în permanenţă de către motor

General
Sistem stocare cablu: Suport înfășurare cablu
Lungimea cablului: 2.5 m
Culoare: Gri
Altele: MotorSteam

Fii primul!

Nu exista review-uri pentru acest produs.

Dacă ai folosit acest produs, spune tuturor părerea ta despre el.

Parerea ta conteaza

Scrie un review
Ideall.ro
All Online Tech SRL
Str Constantin Caracas nr 20
sect 1, BUCUREŞTI
RO46436408 | J40/12999/2022
RO80 BTRL RONC RT06 5205 8601
Banca Transilvania
Carduri Visa si Mastercard
ANPC SOL