Categorii de produse

Statie de calcat Bosch ProHygienic TDS8040, 2400 W, Ceranium Glissée Pro, 7 bar, HygienicSteam, i-Temp, 120 g/ min, 3 jeturi de abur max 500 g, 1,8 lt, Calc'c clean Perfect (timer si sistem colector), culori: alb / /mov / argintiu

Cod: TDS8040


Detalii produs

PermanentRefill

 

 

 

Cu PermanentRefill, poți călca non-stop. Aceasta deoarece stația de călcat rămâne pregătită pentru utilizare chiar dacă trebuie să umpli rezervorul de apă.

TempOK

 

 

Atunci când sunt călcate, unele țesături necesită mai multă căldură iar altele mai puțină. Aceasta nu este o problemă. TempOK este un indicator care îți spune în mod sigur când s-a ajuns la temperatura dorită. Afișajul va lumina intermitent în timp ce aparatul continuă să se încălzească sau să se răcească până când ajunge la temperatura selectată. Deși poți călca, încă nu ai ajuns la nivelul de temperatură potrivit. De îndată ce se ajunge la setarea de temperatură selectată, afișajul va fi aprins continuu.

Calc’nClean Perfect. Efect dublu, pentru performanță de durată.

 

 

Primul sistem de curățare care îndepărtează depunerile de calcar dăunătoare atât din fier, cât și din stația de călcat. Programul de curățare special îndepărtează depunerile de calcar și particulele de murdărie din fier și le elimină prin clătire. Colectorul de calcar din rezervorul de apă al stației de călcat colectează toate depunerile de calcar care se formează în rezervor. Funcția practică Calc’nClean Timer îți amintește când este timpul pentru următoarea operație de curățare.

Sistem AdvancedSteam

 

 

Nu lăsa nimic la voia întâmplării când vine vorba de călcat. Te poți baza pe sistemul nostru inovator AdvancedSteam cu o putere de ieșire a aburului optimă. Acesta permite o distribuție țintită a aburului peste țesătură și pătrunderea profundă în aceasta. Cum? Utilizând un sistem rafinat și interacțiunea canalelor, a orificiilor de ieșire și a ghidajelor de abur. Acest abur țintit face călcatul mai ușor și determină atingerea mai rapidă a obiectivului tău: un teanc de rufe călcate.

2400 W

 

 

 

O bună premisă pentru încălzirea rapidă atât a stațiilor de călcat cât și a fiarelor de călcat cu aburi este o putere între 2400 și 2500 W.

Secure

 

 

La Bosch, siguranța aparatului tău este extrem de importantă și este ideal combinată cu o caracteristică și mai confortabilă. Un exemplu este Secure, închiderea automată inteligentă. Această funcție asigură securitatea și, de asemenea, economisește energie, deoarece fierul de călcat se deconectează atunci când este lăsat sau nu este utilizat o perioadă lungă de timp. Mai exact, fierul de călcat se întrerupe după 30 de secunde de stat pe orizontală sau după 8 minute de stat ridicat pe baza sa în poziție verticală. Aceasta este o funcție foarte confortabilă, sigură și modernă, care asigură un călcat fără griji.

Buton eco: fiecare măsură pentru reducerea costurilor contează.

 

 

 

 

 

 

 

Datorită setărilor aburilor pentru economisirea energiei, economisește până la 35% la apă și 25% la energie. Fă ceva bun pentru factura ta de energie, pentru mediu și pentru conștiința ta ecologică.

Green Technology

 

 

 

 

 

 

Sigla Green Technology de la Bosch simbolizează durabilitate și transparență, mai ales în ceea ce privește resursele și energia. Noi urmăm acest principiu cu strictețe în toate domeniile, de la metodele de producție ecologice până la cercetarea noilor tehnologii de economisire a energiei.

VarioComfort

Rezultate remarcabile pentru toate materialele textile – fie că este vorba despre denim, mătase sau lână. Cu sistemul VarioComfort, aburul și temperatura pentru fiecare program de călcat în parte sunt atât de bine coordonate, încât rufele vor fi călcate bine – și în siguranță – în cel mai scurt timp. Selectează pur și simplu programul dorit și poți începe să calci fără grijă!

ProHygienic

Tehnologia inovatoare HygienicSteam asigură igiena optimă la îngrijirea rufelor: un program de igienă special elimină 99,9% dintre bacterii, fără aditivi suplimentari – chiar și din țesăturile mai groase – și este blând cu rufele în acest proces. Această tehnologie specială cu aburi reduce umiditate acumulată în textile și ucide bacteriile.

Caracteristici

Informatii
Brand: Bosch
Garantie: 24 luni

Specificatii tehnice
Tipologie: Statie de calcat
Putere: 2400
Putere: 2301 - 2400 W
Presiune: 7
Rezervor de apa: 1.8 l
Talpa: CeraniumGlissée Pro
Debit de abur: 120 g/min
Jet abur: 3 jeturi de abur puternic de până la 500 g/min
Calcare abur vertical: Da
Control temperatura: i-Temp Advanced: combinaţia ideală între temperatură şi aburi pentru toate tipurile de ţesături
Timp de incalzire: 2 minute
Auto-curatare: Calc'c clean Perfect (timer si sistem colector)
Functii speciale: VarioComfort: programe de călcare perfect ajustate pentru utilizare ușoară și intuitivă
program AntiShine: protecţie specială pentru ţesături delicate & culoare închisă

General
Sistem stocare cablu: cablu alimentare retractabil
Blocare de siguranta: SecureLock
Oprire automata: Da
Culoare: alb / mov / argintiu
Altele: functie Eco

Dimensiuni
Greutate neta: 4,8 Kg

©ideall.ro 2022 - Politica de confidentialitate