Cosul meu 1
CATEGORII Categorii de produse

Statie de calcat Bosch Serie 6 ProHygienic TDS6080, CeraniumGlissée Pro, 2400 W, 6 bar, 1.5 l, Alb/Violet

Cod: TDS6080

Adauga review
1,169.00 lei
Indisponibil momentan

Disponibilitate: Indisponibil
Livrare: GRATUIT in
Garantie: 2 ani

de la lei / luna
de la lei / luna | Verifică-ți limita

PermanentRefill

 

 

 

Cu PermanentRefill, poți călca non-stop. Aceasta deoarece stația de călcat rămâne pregătită pentru utilizare chiar dacă trebuie să umpli rezervorul de apă.

TempOK

 

Atunci când sunt călcate, unele țesături necesită mai multă căldură iar altele mai puțină. Aceasta nu este o problemă. TempOK este un indicator care îți spune în mod sigur când s-a ajuns la temperatura dorită. Afișajul va lumina intermitent în timp ce aparatul continuă să se încălzească sau să se răcească până când ajunge la temperatura selectată. Deși poți călca, încă nu ai ajuns la nivelul de temperatură potrivit. De îndată ce se ajunge la setarea de temperatură selectată, afișajul va fi aprins continuu.

Calc’nClean Perfect. Efect dublu, pentru performanță de durată.

 

Primul sistem de curățare care îndepărtează depunerile de calcar dăunătoare atât din fier, cât și din stația de călcat. Programul de curățare special îndepărtează depunerile de calcar și particulele de murdărie din fier și le elimină prin clătire. Colectorul de calcar din rezervorul de apă al stației de călcat colectează toate depunerile de calcar care se formează în rezervor. Funcția practică Calc’nClean Timer îți amintește când este timpul pentru următoarea operație de curățare.

Sistem AdvancedSteam

 

Nu lăsa nimic la voia întâmplării când vine vorba de călcat. Te poți baza pe sistemul nostru inovator AdvancedSteam cu o putere de ieșire a aburului optimă. Acesta permite o distribuție țintită a aburului peste țesătură și pătrunderea profundă în aceasta. Cum? Utilizând un sistem rafinat și interacțiunea canalelor, a orificiilor de ieșire și a ghidajelor de abur. Acest abur țintit face călcatul mai ușor și determină atingerea mai rapidă a obiectivului tău: un teanc de rufe călcate.

2400 W

 

 

 

O bună premisă pentru încălzirea rapidă atât a stațiilor de călcat cât și a fiarelor de călcat cu aburi este o putere între 2400 și 2500 W.

Secure

 

 

La Bosch, siguranța aparatului tău este extrem de importantă și este ideal combinată cu o caracteristică și mai confortabilă. Un exemplu este Secure, închiderea automată inteligentă. Această funcție asigură securitatea și, de asemenea, economisește energie, deoarece fierul de călcat se deconectează atunci când este lăsat sau nu este utilizat o perioadă lungă de timp. Mai exact, fierul de călcat se întrerupe după 30 de secunde de stat pe orizontală sau după 8 minute de stat ridicat pe baza sa în poziție verticală. Aceasta este o funcție foarte confortabilă, sigură și modernă, care asigură un călcat fără griji.

Buton eco: fiecare măsură pentru reducerea costurilor contează.

 

 

 

 

 

 

 

Datorită setărilor aburilor pentru economisirea energiei, economisește până la 35% la apă și 25% la energie. Fă ceva bun pentru factura ta de energie, pentru mediu și pentru conștiința ta ecologică.

Green Technology

 

 

 

 

 

 

Sigla Green Technology de la Bosch simbolizează durabilitate și transparență, mai ales în ceea ce privește resursele și energia. Noi urmăm acest principiu cu strictețe în toate domeniile, de la metodele de producție ecologice până la cercetarea noilor tehnologii de economisire a energiei.

Presiunea aburilor de 6  bari: scoruri de top la aburi.

 

 

 

 

 

 

Valorile de presiune reprezintă reperul când vine vorba despre călcatul cu aburi utilizând o stație de călcat. Cu cât mai multă presiune, cu atât mai bine. Este adevărat: aparatele cu 6  bari asigură performanțe ridicate și cea mai bună calitate la călcat, pentru rufe perfect netede într-o clipă.

VarioComfort

Rezultate remarcabile pentru toate materialele textile – fie că este vorba despre denim, mătase sau lână. Cu sistemul VarioComfort, aburul și temperatura pentru fiecare program de călcat în parte sunt atât de bine coordonate, încât rufele vor fi călcate bine – și în siguranță – în cel mai scurt timp. Selectează pur și simplu programul dorit și poți începe să calci fără grijă!

ProHygienic

Tehnologia inovatoare HygienicSteam asigură igiena optimă la îngrijirea rufelor: un program de igienă special elimină 99,9% dintre bacterii, fără aditivi suplimentari – chiar și din țesăturile mai groase – și este blând cu rufele în acest proces. Această tehnologie specială cu aburi reduce umiditate acumulată în textile și ucide bacteriile.

Ultimate 400 PulseSteam: cutele rezistente nu au nici o șansă.

Acum este nevoie doar de un clic pentru a îmblânzi cute extrem de rezistente ale țesăturilor groase. Acesta activează cele trei jeturi intense de 400 g de aburi care vor netezi cu siguranță orice tip de cută. Valorifică puterea extremă a aburilor de profunzime pentru rufele tale cu Ultimate 400 PulseSteam.

Informatii
Brand: Bosch
Garantie: 24 luni

Specificatii tehnice
Tipologie: Statie de calcat
Putere: 2301 - 2400 W
Putere: 2400
Presiune: 6
Rezervor de apa: 1.5 l
Talpa: CeraniumGlissée Pro
Debit de abur: 120
Jet abur: 400
Calcare abur vertical: Da
Control temperatura: i-Temp Advanced: combinaţia ideală între temperatură şi aburi pentru toate tipurile de ţesături
Timp de incalzire: 2 minute
Auto-curatare: Calc’nClean Perfect
Functii speciale:
Program Hygiene: combinație specială de temperatură, presiune aburi și jeturi intermitente de aburi pentru a îndepărta până la 99,99% din bacteriile prezente în orice material care poate fi călcat.
VarioComfort: programe de călcare perfect ajustate pentru rezultate de excepție - utilizare ușoară și intuitivă.
Tasta "eco": până la 20 % economie de energie şi până la 30 % economie de apă
Timer Calc'n clean: indicator pentru curăţare

General
Lungimea cablului: 1.8 m
Blocare de siguranta: SecureLock System: fierul de călcat se fixează de staţie pentru mai multă siguranţă în timpul transportului şi depozitării
Oprire automata: Sistem "Secure" - deconectare automată pentru o siguranţă sporită
Culoare: Alb/Violet
Altele:
Advanced Steam System
Indicator LED
Indicator pentru "Container de apă gol" şi "Pregătit pentru abur"
Rezervor de apa transparent cu posibilitate alimentare permanenta

Dimensiuni
Greutate neta: 4,8 Kg

Fii primul!

Nu exista review-uri pentru acest produs.

Dacă ai folosit acest produs, spune tuturor părerea ta despre el.

Parerea ta conteaza

Scrie un review
Ideall.ro
All Online Tech SRL
Str Constantin Caracas nr 20
sect 1, BUCUREŞTI
RO46436408 | J40/12999/2022
RO80 BTRL RONC RT06 5205 8601
Banca Transilvania
Carduri Visa si Mastercard
ANPC SOL