Cosul meu 1
CATEGORII Categorii de produse

Statie de calcat Bosch Serie 8 ProHygienic TDS8080, 2400 W, Ceranium Glissée Pro, 7,5 bar, VarioComfort, i-Temp, AntiShine, Ultimate550, 1,8 lt, Calc'c clean Perfect, Eco, alb/violet

Cod: TDS8080

Adauga review
1,419.00 lei
Indisponibil momentan

Disponibilitate: Indisponibil
Livrare: GRATUIT in
Garantie: 2 ani

de la lei / luna
de la lei / luna | Verifică-ți limita

Secure: de două ori inteligent.

 

 

 

 

La Bosch, siguranța aparatului tău este extrem de importantă și este ideal combinată cu o caracteristică și mai confortabilă. Un exemplu este Secure, închiderea automată inteligentă. Această funcție asigură securitatea și, de asemenea, economisește energie, deoarece fierul de călcat se deconectează atunci când este lăsat sau nu este utilizat o perioadă lungă de timp. Mai exact, fierul de călcat se întrerupe după 30 de secunde de stat pe orizontală sau după 8 minute de stat ridicat pe baza sa în poziție verticală. Aceasta este o funcție foarte confortabilă, sigură și modernă, care asigură un călcat fără griji.

SecureLock: siguranta si confort.

 

 

Transportul și depozitarea stațiilor de călcat poate fi dificilă. Nu este și cazul stațiilor de călcat Bosch cu SecureLock: datorită unui atașament confortabil, stația de călcat este întotdeauna fixată în mod sigur de masa de călcat, iar fierul nu poate să cadă. În plus, stația de călcat poate fi transportată și depozitată în mod sigur și confortabil, utilizând mânerul fierului de călcat. Nimic nu se poate clătina, cădea sau răsturna!

PermanentRefill

 

 

 

Cu PermanentRefill, poți călca non-stop. Aceasta deoarece stația de călcat rămâne pregătită pentru utilizare chiar dacă trebuie să umpli rezervorul de apă.

Calc’nClean Perfect. Efect dublu, pentru performanță de durată.

 

Primul sistem de curățare care îndepărtează depunerile de calcar dăunătoare atât din fier, cât și din stația de călcat. Programul de curățare special îndepărtează depunerile de calcar și particulele de murdărie din fier și le elimină prin clătire. Colectorul de calcar din rezervorul de apă al stației de călcat colectează toate depunerile de calcar care se formează în rezervor. Funcția practică Calc’nClean Timer îți amintește când este timpul pentru următoarea operație de curățare.

Sistem AdvancedSteam

 

Nu lăsa nimic la voia întâmplării când vine vorba de călcat. Te poți baza pe sistemul nostru inovator AdvancedSteam cu o putere de ieșire a aburului optimă. Acesta permite o distribuție țintită a aburului peste țesătură și pătrunderea profundă în aceasta. Cum? Utilizând un sistem rafinat și interacțiunea canalelor, a orificiilor de ieșire și a ghidajelor de abur. Acest abur țintit face călcatul mai ușor și determină atingerea mai rapidă a obiectivului tău: un teanc de rufe călcate.

Informatii
Brand: Bosch
Garantie: 24 luni

Specificatii tehnice
Tipologie: Statie de calcat
Putere: 2400
Putere: 2301 - 2400 W
Presiune: 7.5 bar
Rezervor de apa: 1.8 l
Talpa: Ceranium-Glissee
Debit de abur: 120 (g/min)
Jet abur: 550 (g/min)
Calcare abur vertical: Da
Control temperatura: VarioComfort
Timp de incalzire: 2 minute
Sistem anti-calcar: Da, cu memento
Sistem anti-picurare: Da
Auto-curatare: Da
Functii speciale:
Program Hygiene
Functie Eco

General
Sistem stocare cablu: Da
Blocare de siguranta: Da
Oprire automata: Da
Culoare: Alb/Violet
Altele:
Indicator rezervor gol
Indicator abur gata de utilizare

Dimensiuni
Latime neta: 30 cm
Adancime neta: 43 cm
Inaltime neta: 24 cm
Greutate neta: 5.3 kg

Fii primul!

Nu exista review-uri pentru acest produs.

Dacă ai folosit acest produs, spune tuturor părerea ta despre el.

Parerea ta conteaza

Scrie un review
Ideall.ro
All Online Tech SRL
Str Constantin Caracas nr 20
sect 1, BUCUREŞTI
RO46436408 | J40/12999/2022
RO80 BTRL RONC RT06 5205 8601
Banca Transilvania
Carduri Visa si Mastercard
ANPC SOL