Categorii de produse

Fier de calcat Gorenje SIH2600GC, 2600W, Ceramica, Negru-gri

Cod: SIH2600GC


Detalii produs

Senzor de calitate a apei

Fierul nostru de călcat este dotat

Fierul nostru de călcat este dotat cu un indicator de duritate a apei, care, combinat cu restul sistemului, permite umplerea fierului de călcat cu apă de la robinet în loc de apă distilată. Astfel, etapa iniţială se face mai uşor şi fierul de călcat poate fi utilizat chiar şi atunci când rămâneţi fără apă distilată.

Autocurățare

Durată de utilizare eficientă de durată

Această funcție extrem de importantă extinde durata de viață și eficiența fierului dumneavoastră. La temperaturi mai mari, selectați butonul »auto curațare«. O cantitate mare de apă va fi lansată pe talpa fierbinte din interior. Astfel se va elimina calcarul sau impuritațile depuse. Dacă este necesar, se repetă procedura până când apa evacuată prin duze este perfect curată.

Abur

Fierul de călcat funcţionează cel mai bine atunci când lucrează cu abur. Puterea aburului poate fi ajustată în trei niveluri, şi călcatul se face chiar mai uşor şi mai eficient printr-un sistem de eliberare rapidă a aburului. Toate fiarele de călcat Gorenje permit, de asemenea, călcatul vertical prin utilizarea aburului.

Oprire automată

Lași fierul de cășcat nesupravegheat? Nici o problemă.

Funcția de oprire automată funcționează în trei moduri diferite. Dacă lași fierul de călcat orizontal sau în cazul în care aceasta cade într-o parte, acesta se va opri automat după 30 de secunde. În cazul în care fierul este pornit, dar nu este utilizat pentru un timp și plasat pe verticală, acesta se va opri automat după 8 minute. Când vă mutați fierul de călcat, un senzor va detecta acest lucru și va reactiva fierul de călcat.

©ideall.ro 2022 - Politica de confidentialitate