Categorii de produse

Aparat de calcat vertical Heinner HGS-1100PP, 1100 W, Rezervor detasabil 0.25l, Jet abur continuu, Debit de abur 17g/ min, Mov

Cod: HGS-1100PP


Detalii produs

Calcare verticala

 


Indiferent de ocazia utilizarii, fie ca ai nevoie de acesta pentru a calca rapid haine, perdele sau ca esti plecat in vacanta, aparatul de calcat vertical HGS-1100PP este alegerea ideala.

Capacitate rezervor detasabil 250 mlAparatul dispune de rezervor pentru apa cu o capacitate de 250ml. Acesta este, de asemenea, detasabil pentru umplere usoara, adaugand un plus de avantaj utilizarii acestuia.

Talpa din inox

 Talpa din inox confera durabilitate, dar si eficienta maxima prin mentinerea caldurii pentru o perioada indelungata.

Perie pentru puloverePeria care insoteste aparatul va deveni un accesoriu de nelipsit, mai ales in cazul puloverelor si al celorlalte articole vestimentare fabricate din lana.

Oprire automata

 Foloseste aparatul in conditii de siguranta. Aparatul dispune de oprire automata, astfel ca acesta se opreste din functionare dupa cateva minute de neutilizare.

Putere: 1100WPuterea maxima de 1100W transforma aparatul de calcat vertical intr-unul perfect pentru utilizarea zilnica, de o eficienta ridicata.

Caracteristici

Informatii
Brand: Heinner
Garantie: 36 luni

Specificatii tehnice
Tipologie: Aparat cu aburi
Putere: 0 - 2000 W
Putere: 1100 W
Rezervor de apa: 0.25
Talpa: Inox
Debit de abur: 17+4g/min
Jet abur: Continuu

General
Culoare: Mov
Altele: Calcare verticala
Rezervor detasabil
Husa de voiaj
Perie pentru pulovere

©ideall.ro 2022 - Politica de confidentialitate