Categorii de produse

Statie de calcat Heinner HIS-D2403BL, 2400 W, 3.5 bar, 1.2 L, 100g/min, Temperatura ajustabila, Alb/Albastru

Cod: HIS-D2403BL


Detalii produs

Presiune 3.5 bar. Putere maxima: 2400W

 

Calcare rapida si eficienta.
Cu o putere de 2400W si presiune de 3.5 bar, statia de calcat HEINNER VERNA HIS-D2403BL te ajuta sa reduci semnificativ timpul de calcare al hainelor. Aburul puternic patrunde in tesatura, asigurand un calcat rapid si eficient.

Talpa ceramicaTalpa ceramica a fierului este durabila si antiaderenta, astfel incat aluneca usor si are grija de tesaturile tale. In plus, materialul ceramic ofera rezistenta la zgarieturi si este foarte usor de curatat.

Oprire automata


Ai uitat statia pornita sau in priza? Nu-ti mai face griji! Functia de oprire automata are grija ca aparatul sa isi inceteze activitatea daca nu este utilizat timp de 10 minute

Cartus anticalcar

Statia de calcat HEINNER VERNA HIS-D2403BL este prevazuta cu un cartus anticalcar care retine calcarul din apa, protejand astfel produsul si hainele dumneavoastra. Daca indicatorul pentru depuneri de calcar se aprinde inseamna ca s-a acumulat calcar in cartus, iar acesta trebuie schimbat.

Abur si temperatura variabile


Selecteaza tipul materialului pe care doresti sa il calci printr-o simpla rotire de buton. Astfel, aburul va fi ajustat pentru a netezi cu usurinta cutele de pe haine.

Rezervor de apa detasabil: 1.2L


Rezervorul pentru apa detasabil, cu o capacitate de 1.2 L, este suficient cat sa-ti permita calcatul unui volum mai mare de haine, fara a-ti face griji ca activitatea va fi intrerupta pentru reumplerea acestuia.

Clema de prindere a cablului


Cu design compact, statia de calcat HEINNER VERNA HIS-D2403BL este prevazuta cu o clema de prindere a cablului, astfel produsul poate fi depozitat cu usurinta.

Caracteristici

Informatii
Brand: Heinner
Garantie: 36 luni

Specificatii tehnice
Tipologie: Statie de calcat
Putere: 2400W (1600W boiler + 800W fier)
Putere: 2301 - 2400 W
Presiune: 3.5 bar
Rezervor de apa: 1.2 L
Talpa: Ceramica
Functii speciale:
Abur ajustabil
Temperatura ajustabila
Indicator schimbare cartus
Indicator lipsa apa

General
Sistem cablu: Clema de prindere a cablului
Oprire automata: Da
Culoare: Alb/Albastru
Altele: Rezervor apa detasabil

©ideall.ro 2022 - Politica de confidentialitate