Categorii de produse

Statie de calcat Heinner HIS-D3006V, 3000 W, 5.5 bar, 1.7 L, Talpa ceramica, Oprire automata, Mov

Cod: HIS-D3006V


Detalii produs

Presiune 5.5 bar. Putere maxima: 3000W


Calcare rapida si eficienta.
Cu o putere de 3000W si presiune de 5.5 bar, statia de calcat HEINNER DAHLIA HIS-D3006V te ajuta sa reduci semnificativ timpul de calcare al hainelor. Aburul puternic patrunde in tesatura, asigurand un calcat rapid si eficient.

Talpa ceramicaTalpa ceramica a fierului este durabila si antiaderenta, astfel incat aluneca usor si are grija de tesaturile tale. In plus, materialul ceramic ofera rezistenta la zgarieturi si este foarte usor de curatat.

Oprire automata


Ai uitat statia pornita sau in priza? Nu-ti mai face griji! Functia de oprire automata are grija ca aparatul sa isi inceteze activitatea daca nu este utilizat timp de 10 minute

Functie decalcifiereStatia de calcat HEINNER DAHLIA HIS-D3006V este prevazuta cu functie de decalcifiere, care protejeaza aparatul si ii prelungeste durata de viata. In plus, un indicator luminos pentru depunerile de calcar te va atentiona cand generatorul de abur trebuie curatat.

Abur si temperatura variabile


Selecteaza tipul materialului pe care doresti sa il calci printr-o simpla rotire de buton. Astfel, aburul va fi ajustat pentru a netezi cu usurinta cutele de pe haine.

Rezervor de apa detasabil: 1.7LRezervorul pentru apa detasabil, cu o capacitate de 1.7L, este suficient cat sa-ti permita calcatul unui volum mai mare de haine, fara a-ti face griji ca activitatea va fi intrerupta pentru reumplerea acestuia.

Spatii depozitare cablu si furtunCablu de alimentare si furtunul pentru abur pot fi stranse si depozitate in cele doua spatii special create pentru acestea. Astfel, produsul dumneavoastra poate fi depozitat cu usurinta.

Caracteristici

Informatii
Brand: Heinner
Garantie: 36 luni

Specificatii tehnice
Tipologie: Statie de calcat
Putere: Peste 2600 W
Putere: 3000W (2200 W boiler + 800W fier)
Presiune: 5.5 bar
Rezervor de apa: 1.7 L
Talpa: Ceramica
Jet abur: 140+/-15g/min
Functii speciale:
Abur ajustabil
Temperatura ajustabila
Indicator decalcifiere

General
Oprire automata: Da
Culoare: Mov
Altele:
Boiler aluminiu
Rezervor apa detasabil
Spatiu depozitare cablu alimentare
Spatiu depozitare furtun pentru abur

©ideall.ro 2022 - Politica de confidentialitate