Cosul meu 1
CATEGORII Categorii de produse

Statie de calcat Philips PerfectCare Viva GC7035/20, SteamGlide Plus, 2400 W, 1.7 l, 5 bar, Alb/Albastru

Cod: GC7035/20

5 stele
4.57 | (7 reviewuri)

829.00 lei
Indisponibil momentan

Disponibilitate: Indisponibil
Livrare: GRATUIT in
Garantie: 2 ani

de la lei / luna
de la lei / luna | Verifică-ți limita

Fierul de călcat cu generator de abur de la Philips dublează viteza cu care călcaţi! Tehnologia revoluţionară OptimalTEMP face călcatul mult mai uşor: o combinaţie perfectă între abur şi temperatură. Nu trebuie să sortaţi hainele şi nici să reglaţi temperatura!

Informatii
Brand: Philips
Garantie: 24 luni

Specificatii tehnice
Tipologie: Statie de calcat
Putere: 2400
Putere: 2301 - 2400 W
Presiune: 5
Rezervor de apa: 1.7 l
Talpa: SteamGlide Plus
Debit de abur: 120
Jet abur: 210
Calcare abur vertical: Da
Control temperatura: OptimalTemp
Timp de incalzire: 2 minute
Sistem anti-calcar: Sistem de detartrare cu memento pentru detartrare cu LED şi avertizare sonoră

General
Lungimea cablului: 1.8
Blocare de siguranta: Carry Lock - dispozitiv de blocare pentru transport
Oprire automata: Safe Rest
Culoare: Alb+Mov
Altele:
Orificiu de umplere extra larg

Lungimea furtunului 1.6m
Compartiment de depozitare a furtunului

Evaluarea medie:
5 stele
4.57 / 5
5
71%
  5
4
14%
  1
3
14%
  1
2
0%
  0
1
0%
  0
Parerea ta conteaza
Scrie un review
5 stele Danaivona 27 nov. 2014
Ce mi-a mai atras atentia este rezorvorul mare de apa pentru a nu mai fi nevoie de reumplere dupa ce calc o parte dintre haine. Imi place ca nu trebuie sa stau sa citesc manualul de folosire; nu are multe butoane si este intuitiva. O recomand din plin tuturor celor care vor sa-si usureze putin viata
Răspunde
5 stele robi2013 27 nov. 2014
Din proprie experienta pot spune ca statia de calcat Philips, model GC7035 - Perfect Care Viva este perfecta pentru familii mai numeroase si pentru mamici moderne cu putin timp la dispozitie. Designul modern si tehnologia inovatoare sunt de un real folos si reduc foarte mult din timpul dedicate calcatului rufelor. Capacitatea rezervorului este extrem de mare (1,7 l in comparatie cu 50-100 ml una clasica) deci poti calca linistita hainele fara sa fie nevoie sa alimentezi cu apa economisind astfel si timp si energie, cu ajutorul Tehnologia OptimalTEMP care combina perfect temperatura cu puterea aburului, poţi călca dintr-o singura miscare orice fel de material fara sa mai pierzi timpul cu sortarea hainelor si cu reglarea temperaturii. Recomand cu caldura acesta statie de calcat, isi merita banii si este de un real folos la casa omului.
Pro: -economie de timp si energie
-usor de folosit si depozitat
-sistem de detartrare cu memento pentru detartrare cu LED şi avertizare sonoră
-talpa premium SteamGlide Plus aluneca pe orice tip de material
Răspunde
5 stele mihalache simona 27 nov. 2014
De cand am descoperit statia de calcat Philips PerfectCare Viva GC7035, calcatul pentru mine nu mai este o corvoada. Am mai avut fiare de calcat marca Philips si toate au fost de calitate dar statia aceasta le intrece pe toate. Datorita faptului ca este dotata cu tehnologia OptimalTemp imi permite sa fac orice tip de tesatura si material fara setari specifice prealabile, in plus calc din orice pozitie inclusiv cand sunt pe umeras. Ca mamica sunt foarte incantata de sistemul de siguranta cu care este dotata statia pentru ca se opreste singura atunci cand nu este supravegheata si nu stau cu teama pentru micutii mei energici atunci cand calc. In plus sunt incantata pentru ca este adaptata si pentu utilizarea apei de la robinet fapt ce inseamna o economie consierabila dat ca nu mai trebuie sa cumpar apa distilata. V-o recomand cu toata increderea pentru ca personal sunt foarte multumita de ea.
Pro: - tehnologia OptimalTemp care permite calcatul fara sortare si setare in prealabil in functie de material
- sistemul de siguranta
- adaptarea pentru apa de la robinet
Minusuri: nu am descoperit pana acum
Răspunde
5 stele pascal ana maria 25 nov. 2014
este o statie de calcat perfecta, se calca usor si simplu. am calcat camasa sotului meu si am fost foarte multumita. era o camasa de bumbac , foarte greu de calcat , si cu aceasta statie am reusit . are oprire automata dupa 5 minute , te salveaza de accidente . o recomand cu drag tuturor gospodinelor si incepatoarelor .
Pro: are avantaje
Minusuri: nu are
Răspunde
4 stele Danaivona 20 nov. 2014
Ce mi-a mai atras atentia este rezorvorul mare de apa pentru a nu mai fi nevoie de reumplere dupa ce calc o parte dintre haine. Imi place ca nu trebuie sa stau sa citesc manualul de folosire; nu are multe butoane si este intuitiva. O recomand din plin tuturor celor care vor sa-si usureze putin viata
Pro: rezervorul mare pentru apa, faptul ca poate calca si vertical; nu mai este nevoie sa setez fierul de calcat in functie de materialele pe care le au hainele
Răspunde
3 stele aniela 20 nov. 2014
Un produs impecabil din toate punctele de vedere, eficenta maxima si rezultate ireprosabile.
Statia de calcat PHILIPS PerfectCare Viva GC7035 este usor de utilizat deoarece poate fi folosita si pe vertical, se pot calca costume, predele si cuverturi chiar fara a avea o masa de calcat la indemana.
Datorita indicatorilor pentru temperatura apei care pot fi controlati separat decat temperatura fierului, tesaturile nu se deterioreaza, si nu exista riscul ca materialul sa se degradeze in contact cu talpa fierului.Eu personal am inceput sa folosesc acest produs si este excelent din toate punctele de vedere, datorita combinatiei perfecte intre aburi si temperatura, se dubleaza viteza cu care calc.
Răspunde
5 stele carmensuca 18 nov. 2014
Am descoperit uimitoarea statie de calcat de la Philips PERFECT CARE VIVA GC7035-20 . Datorita jeului de abur continuu reduce de doua ori timpul de calcat facandu-l mai rapid si mai usor, chiar si pe articole vestimentare dificile. Statia de calcat este dotata cu un rezervor de apa de 1,7 l pentru calcare constanta de 2 ore fara reumplerea rezervorului iar designul ergonomic permite o calcare confortabila, prin reducerea efortului depus de incheietura mainii . Este un produs care isi merita fiecare banut si-l recomand cu incredere tuturor.
Pro: Nu trebuie să sortaţi hainele şi nici să reglaţi temperatura.
Minusuri: Nu exista
Răspunde
Ideall.ro
All Online Tech SRL
Str Constantin Caracas nr 20
sect 1, BUCUREŞTI
RO46436408 | J40/12999/2022
RO80 BTRL RONC RT06 5205 8601
Banca Transilvania
Carduri Visa si Mastercard
ANPC SOL