Cosul meu 1
CATEGORII Categorii de produse

Statie de calcat Philips PerfectCare Pure GC7635/30, T-ionicGlide, 2400 W, 1.5 l, 5 bar, Alb/Mov

Cod: GC7635/30

4 stele
4.00 | (2 reviewuri)

769.00 lei
Indisponibil momentan

Disponibilitate: Indisponibil
Livrare: GRATUIT in
Garantie: 2 ani

de la lei / luna
de la lei / luna | Verifică-ți limita

Călcat mai rapid şi mai uşor fără a fi necesară reglarea temperaturii​

Călcat mai rapid şi mai uşor

 

 

 

Presiune pompă max. 5 bari

Jet de abur de 240 g

Blocare la transport

Rezervor de apă fix de 1,5 l

Calci de la blugi la mătase fără a fi nevoie de setări de temperatură

Calci de la blugi la mătase fără a fi nevoie de setări de temperatură

 

 

„Acum poţi călca de la blugi la mătase fără a fi nevoie să setezi temperatura. Garantat fără arsuri pe toate articolele ce pot fi călcate. Tehnologie revoluţionară cu 1) Procesorul de control inteligent şi avansat, care controlează cu exactitate temperatura tălpii. Nu este nevoie să reglezi temperatura. 2) Generatorul de abur compact ProVelocity asigură mai mult abur pentru o călcare mai rapidă. Permite un design compact al staţiei de călcat cu abur pentru o depozitare mai simplă”

Economie de energie cu modul ECO

Economie de energie cu modul ECO

 

 

Utilizând modul ECO, ce utilizează o cantitate redusă de aburi, poţi economisi energie fără a compromite rezultatele călcării. Pentru călcare mai rapidă, comută la modul Turbo, care generează mai mult abur.

Presiune pompă max. 5 bari

Presiune pompă max. 5 bari

 

 

Cu cât este mai mult abur, cu atât mai repede vei călca. Aburul generat este atât de puternic şi consistent încât ajunge până în interiorul hainelor, ceea ce face călcatul mai rapid şi mai bun. Puterea aburului poate fi reglată pentru a corespunde nevoilor tale.

Poate fi utilizat cu apă de la robinet, reumple oricând în timpul călcatului

Poate fi utilizat cu apă de la robinet, reumple oricând în timpul călcatului

 

 

Staţia ta de călcat cu abur este concepută pentru a utiliza apă de la robinet. În timpul călcatului, atunci când nu mai este apă în rezervor, poţi reumple rezervorul cu uşurinţă fără să aştepţi sau să opreşti aparatul.

Blochează-ţi fierul de călcat în siguranţă pe staţia de bază

Blochează-ţi fierul de călcat în siguranţă pe staţia de bază

 

 

Staţia de călcat cu abur este prevăzută cu blocare la transport sigură. Poţi bloca fierul de călcat în siguranţă pe bază, făcându-l mai sigur, reducând riscul ca oamenii să atingă talpa fierbinte. De asemenea, poţi transporta cu uşurinţă staţia de călcat cu abur.

Talpa fierbinte poate fi lăsată în siguranţă pe masa de călcat

Talpa fierbinte poate fi lăsată în siguranţă pe masa de călcat

 

 

Tehnologia inovatoare Philips OptimalTEMP garantează că nu vor exista arsuri pe toate articolele ce pot fi călcate. În timpul călcării, nu este nevoie să pui fierul înapoi pe staţia de bază, este suficient să laşi talpa fierbinte a fierului de călcat direct pe îmbrăcăminte sau pe husa din bumbac pentru masa de călcat, fără accesorii de suport suplimentare. Acesta nu va deteriora niciun articol de îmbrăcăminte care poate fi călcat, nici masa. Astfel, călcatul este mai uşor, cu mai puţin efort al încheieturii mâinii.

Testat şi aprobat de experţi independenţi în domeniul textilelor

Testat şi aprobat de experţi independenţi în domeniul textilelor

 

Acest fier de călcat este testat şi aprobat, pentru performanţa sa de călcare excelentă, de institute independente de experţi în domeniul textilelor, cum ar fi DWI, IWTO, Woolmark. Programul Woolmark Apparel Care ajută consumatorii să identifice produsele de calitate destinate îngrijirii rufelor, aprobate de compania Woolmark în vederea utilizării cu produse din lână. Philips, cu tehnologia sa exclusivă OptimalTEMP, este până în prezent singura marcă ce poate fi certificată cu standardul de aur de la Woolmark. Poţi avea încredere că produsele de îngrijire a rufelor aprobate de Woolmark sunt ideale pentru orice articol din lână.

Se opreşte automat pentru a garanta siguranţa şi economia de energie

Se opreşte automat pentru a garanta siguranţa şi economia de energie

 

 

Funcţia de oprire automată de siguranţă opreşte automat aparatul dacă nu este utilizat timp de 5 minute, pentru a economisi energie.

Cea mai bună talpă de alunecare

Cea mai bună talpă de alunecare

 

 

Cea mai bună talpă de alunecare şi cea mai rezistentă la zgârieturi, de 5 stele, cu strat integrat de oxid de titan

Rezervor de apă de 1,5 l, până la 2 ore de călcare

Rezervor de apă de 1,5 l, până la 2 ore de călcare

 

 

Rezervorul de apă cu o capacitate de 1,5 l îţi permite să calci continuu până la 2 ore, fără nicio reumplere. Orificiul de umplere larg permite reumplerea rapidă. Poţi umple staţia de călcat cu abur la robinet sau folosind un vas / o sticlă mare.

Jet de abur de până la 240 g

Funcţia jet de abur poate fi utilizată pentru abur vertical şi cutele dificile.

Cea mai compactă şi mai uşoară staţie de călcat cu abur

Designul compact face ca aparatul dvs. să fie uşor de depozitat. Spaţiul nu va mai fi niciodată o problemă! Având o greutate foarte redusă, aparatul este uşor de transportat. Fierul uşor va transforma călcatul într-o activitate mult mai confortabilă.

99% calcar eliminat cu cartuşul anticalcar PureSteam

Filtrele cartuşului anticalcar PureSteam elimină 99% din calcarul din apa de la robinet. Acestea asigură un debit constant de abur şi previn depunerea de calcar pe haine.

 

Informatii
Brand: Philips
Garantie: 24 luni

Specificatii tehnice
Tipologie: Statie de calcat
Putere: 2400
Putere: 2301 - 2400 W
Presiune: 5
Rezervor de apa: 1.5 l
Talpa: T-ionicGlide
Debit de abur: 120
Jet abur: 240
Calcare abur vertical: Da
Control temperatura: OptimalTemp
Timp de incalzire: 2 minute
Sistem anti-calcar: Cartuş anticalcar PureSteam cu memento inlocuire
Varf cu aburi: Triple Precision

General
Lungimea cablului: 1.8
Blocare de siguranta: Carry Lock - dispozitiv de blocare pentru transport
Oprire automata: Da
Culoare: Alb+Mov
Altele:
Orificiu de umplere extra larg

Lungimea furtunului 1.6m
Compartiment de depozitare a furtunului

Evaluarea medie:
4 stele
4.00 / 5
5
50%
  1
4
0%
  0
3
50%
  1
2
0%
  0
1
0%
  0
Parerea ta conteaza
Scrie un review
3 stele Lia Maria Lia 27 nov. 2014
Am avut privilegiul sa testez acest supersonic si vreau sa va impartasesc opiniile mele despre statia de calcat Philip PerfectCare Pure GC7635/30,este o statie de calcat deosebita , in ptimul rand datorita cartusului PureSteam care demineralizeaza apa si rezultatul este un abur pur care nu lasa pete/urme pe haine albe,trebuie mentionata si functia Optimal Temp care imi permite sa calc rufele fara sa le aleg in prealabil,(fuste , bluze de matase , blugi, toate se pot calca intercalat), nu trebuie sa fac nicio ajustare de temperatura cand trec de la una la alta,rezervorul care are capacitate mare imi permite sa calc mai mult fara sa ma opres sa pun apa.Daca am uita-o in priza , ea se orpreste automat in 5 min de la ultima folosire economisind energie si bineinteles siguranta care ne-o ofera aceasta functie.T-ionicGlide este cea mai eficienta talpa si foarte rezistenta la zgarieturi.Il recomanda cu mare drag.
Pro: rezervor mare ceea ce permite sa calci o perioada mai indelungata de timp
Răspunde
5 stele Madalina Pavel 25 nov. 2014
Calcatul = o experienta relaxanta
Exact! Cu ajutorul statiei de calcat Philips GC7635 calcatul devine o joaca de copii. L-am primit spre testare si sunt mai mult decat incantata de rezultatele obtinute. La prima vedere pare mare si complicat de folosit, insa odata pornit te vei convinge de contrariu. Are o greutate redusa, datorita faptului ca rezervorul de apa este separat, talpa super alunecoasa, iar ceea ce este cu adevarat extraordinar este ca isi regleaza singur temperatura, astfel ca nu mai trebuie sa pierzi timp sortand rufele inainte sau studiind fiecare eticheta in parte. Datorita jetului de abur foarte puternic poate calca foarte usor si pe verticala. Sistemului de oprire automata dupa o perioada de nefolosire de aproximativ 10 minute ii confera un plus de siguranta in ceea ce priveste utilizarea. Pe scurt, maximum de rezultate cu minimum de efort. Vi-l recomand cu drag!
Pro: Sistem automat de reglare a temperaturii,usor de folosit, oprire automata, filtru anticalcar
Minusuri: pretul putin prohibitiv pentru multe gospodine
Răspunde
Ideall.ro
All Online Tech SRL
Str Constantin Caracas nr 20
sect 1, BUCUREŞTI
RO46436408 | J40/12999/2022
RO80 BTRL RONC RT06 5205 8601
Banca Transilvania
Carduri Visa si Mastercard
ANPC SOL