Cosul meu 1
CATEGORII Categorii de produse

Fier de calcat Russell Hobbs 26020-56, 2600W, cordless, One Temperature, Albastru/Alb

Cod: 26020-56

Adauga review
279.00 lei
Indisponibil momentan

Disponibilitate: Indisponibil
Livrare: GRATUIT in
Garantie: 1 ani

de la lei / luna
de la lei / luna | Verifică-ți limita

Fier de calcat Russell Hobbs 26020-56, 2600W, cordless, One Temperature, Albastru/Alb



   A venit timpul sa treci cu rapiditate prin toate hainele care trebuiesc calcate. Fierul de calcat fara fir One Temperature nu are niciun cablu sau rotita de temperatura care sa stea in calea ta! Aducandu-ti viitorul in materie de calcat, Tehnologia One Temperature, acesta a fost conceput pentru a oferi temperatura optima care poate fi utilizata in siguranta pe orice material care poate fi calcat. Nu a fost niciodata mai simplu sa calci! Bucura-te de usurinta unui fier fara fir si infrunta fiecare cuta cu ajutorul unei libertati depline. In plus, deoarece nu are nicio rotita de temperatura, poti sa experimentezi un calcat fara batai de cap, stiind ca hainele tale sunt calcate mereu la temperatura optima.
Calcare fara fir

Multumita fierului de calcat fara fir One Temperature, calcatul hainelor nu a fost niciodata mai lipsit de restrictii. Fara sa aiba vreun fir care sa-ti stea in cale, te poti bucura de un confort sporit. Avand o reincarcare rapida in doar 6 secunde*, atunci cand este utilizat intre intervaluri de 5-10 secunde, te poti bucura cu adevarat de libertatea unei calcari fara fir. Calcatul hainelor nu a fost niciodata mai usor!
   
Tehnologie "One Temperature"

Spune adio confuziei cauzate de alegerea temperaturii potrivite si de sortarea hainelor in functie de materiale. Fierul de calcat fara fir One Temperature include o tehnologie care iti permite sa calci in siguranta cu o singura temperatura orice material care poate fi calcat.
   
2600 W

Avand o putere impresionanta, de 2600 W, fierul de calcat fara fir One Temperature iti ofera o performanta puternica, care este mai mult decat capabila sa infrunte pana si cele mai dure cute.
   


Fii primul!

Nu exista review-uri pentru acest produs.

Dacă ai folosit acest produs, spune tuturor părerea ta despre el.

Parerea ta conteaza

Scrie un review
Ideall.ro
All Online Tech SRL
Str Constantin Caracas nr 20
sect 1, BUCUREŞTI
RO46436408 | J40/12999/2022
RO80 BTRL RONC RT06 5205 8601
Banca Transilvania
Carduri Visa si Mastercard
ANPC SOL