Categorii de produse

Frigider Gorenje R6192LW, 368 l, Control electronic, H 185 cm, Alb

Cod: R6192LW


.

Detalii produs

AdaptTech

Un congelator care vă recunoaște obiceiurile​

 

 

 

 

Acest sistem inteligent a fost conceput pentru a menține temperatura optimă în frigider, indiferent de frecvența deschiderii ușii. Când ușa este deschisă, temperatura crește brusc, iar alimentele sunt expuse unui șoc termic. Frigiderul monitorizează continuu și analizează modul în care îl folosiți. Astfel, se poate anticipa când deschideți ușa frigiderului și chiar înainte de a face acest lucru, scade temperatura cu 1 sau 2 ° C pentru a vă asigura că temperatura este menținută constant, asigurându-vă că mâncarea rămâne proaspătă și plină de nutrienți.

Sertarul CrispZone cu funcția HumidityControl

Proaspăt culese din grădină

 

 

 

 

 

CrispZone este una dintre cele mai mari cutii pentru fructe și legume de pe piață. Temperatura scăzută și opțiunea de ajustare a umidității extind prospețimea produselor dumneavoastră.

Fresh Zone

Proaspăt culese din natură

 

 

 

 

 

Sertarul cu cea mai scăzută temperatură din frigider este ideal pentru depozitarea cărnii, peștelui, fructelor și legumelor. Menține prospețimea mâncării, aroma, culoarea și gustul pentru mult mai mult timp.

DynamiCooling

Sistemul de ventilatie contribuie la circulatia constanta si uniforma a aerului rece datorita unui ventilator modern. In combinatie cu tehnologia IonAir, se creeaza un microclimat natural in interiorul frigiderului si se elimina pâna la 95% din bacterii si mirosuri neplacute. IonAir, impreuna cu DynamiCooling, se regaseste la modele de baza ale noii generatii de congelatoare pentru frigidere Gorenje.

Sertarul cu cea mai scăzută temperatură din frigider este ideal pentru depozitarea cărnii, peștelui, fructelor și legumelor. Menține prospețimea mâncării, aroma, culoarea și gustul pentru mult mai mult timp.

MultiBox

Cutia multifuncțională și practică

 

Cutia polivalentă cu capac de pe ușa frigiderului poate fi folosită pentru depozitarea brânzeturilor, cepei sau altor mâncăruri cu un miros pătrunzător. Menține mâncarea proaspătă și previne uscarea acesteia, iar capacul din silicon poate fi folosit drept suport pentru ouă sau gheață.

SuperCool

Răcire rapidă după cumpărăturile săptămânale

 

Funcția SuperCool setează temperatura frigiderului la 3 °C. In combinație cu volumul mare al frigiderului, această temperatură este ideală pentru răcirea rapidă a mâncării, dupa sesiuni prelungite de cumpărături. După 6 ore, aceasta funcție este oprită automat, temperatura frigiderului revenind la setările inițiale.

Mânere cu balamale

Deschidere ușoară

 

Mânerele cu un design ergonomic pentru deschiderea ușoară și intuitivă a ușii sunt făcute din materiale veritabile și sunt ușor de folosit. În combinație cu poziționarea atentă și lungimea perfectă, sunt o soluție foarte prietenoasă.

Caracteristici

Informatii
Brand: Gorenje
Garantie: 24 luni

Tipologie
Tip aparat: Frigider cu 1 usa
Incorporabil: Nu

Specificatii generale
Tehnologie racire: Statica
Volum total: 368
Volum total litri: 351 - 450 L
Volum frigider: 368
Volum congelator: 0
Functii speciale: AdaptCool: sistem de adaptare inteligent

Compartiment frigider
Dezghetare: Automata
Compartimente speciale: Cool'n'Fresh
MultiBox
Rafturi pe usa: 3 SIMPLESIDE
Functie Super racire: Da

Detalii tehnice
Numar compresoare: 1
Clasa climatica: SN-ST
Nivel de zgomot (dB): 38
Culoare: Alb
Agent frigorific: R600A

Functionalitate
Control: Ecran LED
Iluminare interioara: lumină tip led de forma unei linii pe tavan
Usi reversibile: Da
Maner: Da
Avertizare usa deschisa: Da
Picioare reglabile frontale: Da

Dimensiuni
Latime neta: 60 cm
Adancime neta: 64 cm
Inaltime neta: 185 cm
Greutate neta: 75 kg
Greutate bruta: 77.5 kg

Eficiența energetică
Noua clasa energetica: E
Clasa eficienta energetica: A++

©ideall.ro 2022 - Politica de confidentialitate