Cosul meu 1
CATEGORII Categorii de produse

Frigider cu 2 uşi încorporabil Liebherr ICTS 2231, 198 L, SmartFrost, Siguranţă copii, Raft pentru sticle, Control mecanic, H 122 cm

Cod: ICTS 2231

Adauga review
PRP: 4,399 lei
Diferență: 100 lei
4,299.00 lei
Indisponibil momentan

Disponibilitate: Indisponibil
Livrare: GRATUIT in
Garantie: 2 ani

de la lei / luna
de la lei / luna | Verifică-ți limita

BioCool

 

 

Cutia BioCool permite controlul umidităţii din compartimentul frigider, pentru a obţine prospeţimea fructelor şi legumelor. Unitatea de control al umidităţii se realizează printr-un glisor.

Suport pentru ouă

 

 

Suportul variabil pentru ouă este extensibil. Astfel, se pot depozita în siguranţă până la 20 de ouă, respectiv 28 de ouă de prepeliţă. Pentru o durată de depozitare mai îndelungată, se recomandă depozitarea ouălor cu vârful în jos sau plasarea suportului pentru ouă în FlexSystem al seifului BioFresh.

Tăviţă pentru cuburi de gheaţă

 

 

Tăviţă pentru cuburi de gheaţă cu capac poate fi uşor umplută cu apă, datorită deschiderii convenabile de umplere. Capacul complet etanş permite transportul şi depozitarea sigură şi uscată a tăviţei.

Raft pentru sticle


 

Pentru depozitarea băuturilor, raftul pentru sticle oferă o soluţie la fel de practică pe cât este de elegantă. Aici sticlele pot fi păstrate pentru economisirea spaţiului.

GlassLine în interior

 

 

Impresia de ansamblu de înaltă calitate a interiorului este completată de dotarea elegantă GlassLine din sticlă securizată. Rafturile elegante GlassLine sunt rezistente la spargere, zgârieturi şi sunt uşor de curăţat. Barele din oţel inoxidabil de înaltă calitate completează imaginea de ansamblu armonioasă.

Picioruşe reglabile în înălţime

 

 

Datorită picioruşelor reglabile în înălţime din faţă, aparatele Liebherr pot fi aliniate optim. Astfel, funcţionalitatea şi aspectul aparatelor sunt garantate.

Montare a uşii antrenate

 

 

Uşa mobilei este ataşată direct la dulapul înalt şi este legată cu uşa aparatului prin şinele de glisare. La deschiderea şi închiderea, uşa mobilierului glisează de-a lungul şinelor.

Aparate incorporabile integrabile

 

 

Aparatele pot fi instalate cu uşurinţă în spatele uşii mobilierului reconstruit şi astfel, integrate perfect în bucătărie. Ca urmare, se creează un front al bucătăriei uniform optic. Vă rugăm să respectaţi tehnica de montare a uşii mobilierului. Montare uşă fixă: Uşile mobilierului şi aparatelor sunt legate ferm prin ataşarea directă a uşii mobilierului la uşa aparatului. Montare uşă antrenată: Uşa mobilei este ataşată direct la dulapul înalt şi este legată cu uşa aparatului prin şinele de glisare. La deschiderea şi închiderea, uşa mobilierului glisează de-a lungul şinelor.

Raft din sticlă divizibil

 

 

Placa de sticlă divizibilă şi cu posibilitate de tragere oferă o flexibilitate şi mai mare în depozitarea produselor alimentare şi a vaselor înalte. Toate rafturile din sticlă securizată pot fi utilizate la diferite înălţimi, în funcţie de necesar.

Siguranţă pentru copii

 

 

Siguranţa pentru copii poate fi programată pentru a împiedica oprirea accidentală a aparatului. Când siguranţa pentru copii este conectată, este indicat de un simbol din MagicEye.

Recipient interior neted

 

 

Caracteristic pentru compartimentul interior al frigiderelor sunt câte două coloane elegante de susţinere pe ambele elegante în domeniul frontal şi posterior. Acestea asigură o mare flexibilitate în reglarea plăcilor din sticlă. Un alt avantaj este suprafaţa foarte netedă a recipientului interior, care este, prin urmare, uşor de curăţat.

Sens de închidere a uşii reversibil

 

 

Aparatele sunt echipate din fabricaţie cu un sens de închidere a uşii spre dreapta. Cu posibilitatea de a schimba sensul de închidere a uşii, aparatul poate fi operat în mod optim în domeniul de instalare.

Informatii
Brand: Liebherr
Garantie: 24 luni

Tipologie
Tip aparat: Frigider cu 2 usi
Incorporabil: Da

Specificatii generale
Tehnologie racire: Statica
Volum total: 198 L
Volum total litri: 151 - 250 L
Volum frigider: 155 L
Volum congelator: 43 L

Compartiment frigider
Cutie fructe / legume: Da
Rafturi pe usa: Da
Suport sticle: Da
Compartiment sticle pe usa: Da
Suport oua: Da

Compartiment congelator
Capacitate de congelare (Kg/24h): 2
Detalii compartimente: 1 raft

Detalii tehnice
Consum energetic kWh/24h: 0,502
Consum energetic (kW/an): 184
Autonomie fara curent (ore): 18
Clasa climatica: ST
Nivel de zgomot (dB): 39
Culoare: Alb

Functionalitate
Control: Sistem de comandă mecanică
Iluminare interioara: Bec lateral
Blocare acces copii: Da
Stele: 4

Eficiența energetică
Noua clasa energetica: F
Clasa eficienta energetica: A++

Dimensiuni
Latime neta: 56-57 cm (cotă nişă)
Adancime neta: 55 cm (cotă nişă)
Inaltime neta: 122-122.5 cm (cotă nişă)
Greutate neta: 48 kg

Fii primul!

Nu exista review-uri pentru acest produs.

Dacă ai folosit acest produs, spune tuturor părerea ta despre el.

Parerea ta conteaza

Scrie un review
Ideall.ro
All Online Tech SRL
Str Constantin Caracas nr 20
sect 1, BUCUREŞTI
RO46436408 | J40/12999/2022
RO80 BTRL RONC RT06 5205 8601
Banca Transilvania
Carduri Visa si Mastercard
ANPC SOL