Cosul meu 1
CATEGORII Categorii de produse

Frigider (racitor) cu 1 usa pentru exterior Liebherr OKes 1750, 109 L, Static, MagicEye cu afişaj digital, Alarma defectiune, Blocare acces copii, H 81.8 cm, Inox

Cod: OKes 1750

Adauga review
9,219.00 lei

Disponibilitate: Indisponibil
Livrare: GRATUIT in
Garantie: 2 ani

de la lei / luna
de la lei / luna | Verifică-ți limita

Outdoor

 

Bucătării Outdoor cu frigider - fie independente, fie integrate – oferă şi afară confort şi depozitare perfecte. Datorită materialelor rezistente la rugină şi intemperii, a construcţiei robuste şi a componentelor de înaltă calitate, Outdoor Cooler este ideal pentru utilizarea în exterior. Funcţia de deconectare automată şi încuietoarea integrată contribuie, de asemenea, la acest lucru.

Încuietoarea ataşabilă

 

Fie că doriţi doar să refrigeraţi băuturi pentru petrecerea dumneavoastră, fie să lăsaţi bucata de carne suculentă să se înmoaie în marinată: Ambele sunt posibile pentru a continua petrecerea. Încuietoarea ataşabilă integrată vă protejează în mod fiabil deliciile culinare de „ciugulitul pe furate” şi „hoţomani”. Am pus capăt acestui lucru.

Spaţiul interior flexibil şi temperatura reglabilă

 

Atât băuturile, cât şi alimentele, precum legumele la grătar, sosurile sau carnea, sunt depozitate în cel mai bun mod posibil în Outdoor Cooler: Spaţiul interior poate fi ajustat flexibil la înălţimea celor mai diferite alimente, mărimi de sticle sau vase. În funcţie de necesar temperatura de răcire este reglabilă între +2 °C şi +14 °C.

Spaţiul interior flexibil şi temperatura reglabilă

 

 

Atât băuturile, cât şi alimentele, precum legumele la grătar, sosurile sau carnea, sunt depozitate în cel mai bun mod posibil în Outdoor Cooler: Spaţiul interior poate fi ajustat flexibil la înălţimea celor mai diferite alimente, mărimi de sticle sau vase. În funcţie de necesar temperatura de răcire este reglabilă între +2 °C şi +14 °C.

Temperatura ambiantă maximă +2°C până la +35°C şi funcţia de deconectare automată

 

Prelungiţi sezonul grătarului: Deoarece Outdoor Cooler-ul nostru nu rămâne fără respiraţie nici la temperaturi scăzute. Dimpotrivă: Temperaturile exterioare permanente de +2°C până la +35°C nu afectează aparatul. Dacă scade temperatura sub +2°C, aparatul se deconectează automat.

Împărţirea spaţiului interior flexibilă şi ergonomică

 

 

În timp ce sticlele sunt depozitate jos, cele două suprafeţe de depozitare din uşă sunt ideale pentru ambalaje mai mici. Placa de sticlă de pe şinele telescopice oferă o perspectivă generală asupra alimentelor depozitate în spate. În funcţie de mărime se depozitează vase şi pe două plăci de sticlă reglabile pe înălţime. Iar datorită plăcii de sticlă divizibile pot fi depozitate bine vertical sticle mai mari sau deschise.

Mâner robust

 

Când faceţi grătarul: trebuie să-l puteţi mişca. Datorită construcţiei robuste mânerul rezistă fără probleme şi la deschideri mai energice ale uşilor. Chiar şi murdăria şi petele de grăsime pot fi îndepărtate rapid de pe oţelul inoxidabil uşor de curăţat. Cu puţină apă şi agent de spălare poate fi spălat rapid mânerul.

Informatii
Brand: Liebherr
Garantie: 24 luni

Tipologie
Tip aparat: Frigider cu 1 usa
Incorporabil: Nu

Specificatii generale
Tehnologie racire: Statica
Volum total: 109 L
Volum total litri: 0 - 150 L
Volum frigider: 109 L
Volum congelator: 0 L

Compartiment frigider
Caracteristici frigider: Domeniul de temperaturi reglabil din frigider: +2°C bis +14°C
Rafturi pe usa: Da

Detalii tehnice
Consum energetic kWh/24h: 0,484
Consum energetic (kW/an): 177
Culoare: Inox

Functionalitate
Control: MagicEye cu afişaj digital al temperaturii
Blocare acces copii: Da
Maner: Mâner tip baghetă din oţel inoxidabil
Alarma: Da (în caz de defecţiune)

Eficiența energetică
Noua clasa energetica: B

Dimensiuni
Latime neta: 59.8 cm
Adancime neta: 57.7 cm
Inaltime neta: 81.8 cm
Greutate neta: 51 kg

Fii primul!

Nu exista review-uri pentru acest produs.

Dacă ai folosit acest produs, spune tuturor părerea ta despre el.

Parerea ta conteaza

Scrie un review
Ideall.ro
All Online Tech SRL
Str Constantin Caracas nr 20
sect 1, BUCUREŞTI
RO46436408 | J40/12999/2022
RO80 BTRL RONC RT06 5205 8601
Banca Transilvania
Carduri Visa si Mastercard
ANPC SOL