Cosul meu 1
CATEGORII Categorii de produse

Hotă semineu dreaptă Bosch Serie 6 DWB98PR50, Capacitate 843 m³/h (intensiv), 3 viteze + 2 intensiv, TouchControl, Filtru metalic lavabil, Indicator filtru, 90 cm, Inox

Cod: DWB98PR50

Adauga review
PRP: 4,962 lei
Diferență: 633 lei
4,329.00 lei

Disponibilitate: Stoc furnizor
Livrare: GRATUIT in
Garantie: 2 ani

de la lei / luna
de la lei / luna | Verifică-ți limita

Nivel de zgomot redus

 

 

 

 

 

Oaspeții tăi nu vor fi singurii care apreciază un bucătar relaxat. Pentru ca tu să poți sta de vorbă cu oaspeții tăi în timp ce gătești, am făcut hotele noastre cu recirculare atât de silențioase încât abia dacă le auzi. În general, se aude un foșnet generat de motorul și de fluxul de aer, în funcție de nivelul de contrapresiune. La modelele racordate la un sistem de tubulatură, 50 % din zgomot este direcționat în exterior. Hotele cu modul CleanAir generează cu până la 3 dB(A) mai puțin zgomot față de hotele convenționale cu recirculare, oferind aceleași performanțe.

Puterea optimă pentru bucătării de toate dimensiunile.

 

 

 

 

Nu contează dacă ai o bucătărie deschisă spre camera de zi, sau o bucătărie mică, închisă. Îți oferim hote cu putere optimă de evacuare pentru bucătării de toate dimensiunile. Aerul trebuie evacuat de 6 - 12 ori pe oră pentru a asigura o atmosferă constant plăcută. Pentru aceasta, volumul de aer evacuat sau puterea hotei trebuie adecvate la volumul încăperii.

Controlul hotei prin intermediul plitei

 

 

 

 

Controlează funcțiile hotei tale prin intermediul plitei și spune adio urmelor de degete de pe hotă. Plita electrică, precum și hota asociată sunt echipate cu un modul Wi-Fi, care le permite să interacționeze. De îndată ce plita este activată, hota este și ea pornită și începe să extragă aburul care apare imediat după ce începi să gătești. După ce ai terminat de gătit, hota se oprește automat după ce mai funcționează scurt timp, astfel încât să fii sigur că mirosurile neplăcute din bucătărie dispar cu adevărat. Dacă vrei să controlezi hota în mod direct, activează pur și simplu modul manual de la comenzile plitei, cu o atingere de deget. Poți controla nivelurile de putere ale hotei tale prin interfața panoului de control de pe plită. În plus față de viteza de extracție, poți controla și iluminatul hotei prin intermediul plitei. Cu un singur panou de comandă, controlezi totul: atât plita, cât și hota.

Filtru de grăsime din metal

Hotele cu sistem de conducte cât și cu recirculare necesită filtre de grăsime din metal, pentru a filtra grăsimea și alte particule solide din aerul extras. Pentru a menține aceste filtre la eficiența maximă, curăță-le o dată pe lună, fie manual, fie în mașina de spălat vase.

Abia se aude în bucătărie. Abia se simte pe factura de electricitate.

Uneori, nu vei putea să te bucuri nici măcar de sfârâiala tigăii, deoarece hota este prea zgomotoasă. Folosirea unui ventilator puternic şi optimizarea fluxului de aer în interiorul hotei transformă hotele Bosch cu motor EcoSilence Drive în unele semnificativ mai silenţioase şi cu peste 80% mai eficiente din punct de vedere energetic*. Motorul nu cauzează nicio fricţiune mecanică, ceea ce are ca rezultat nu numai un zgomot redus, ci şi o durabilitate mai mare a acestuia.

* La un regim mediu de operare a hotei de o oră pe zi la nivelul 2 şi cu lumina aprinsă timp de 2 ore pe zi.

Control DirectSelect

Operează hota în același mod în care operezi plita: cu noul control DirectSelect poți seta nivelul de putere dorit și poți controla în mod direct opțiuni precum senzorul pentru calitatea aerului, funcționarea cu deconectare automată și nivelul de iluminare. De asemenea, afișajul îți poate indica atingerea gradului de saturare a filtrului, astfel încât să știi întotdeauna când acesta trebuie curățat. Cu DirectSelect, nu numai că poți controla hota cu o simplă atingere de buton, dar aspectul hotei tale se potrivește perfect cu cel al plitelor cu control DirectSelect.

Absoarbe automat mirosurile neplăcute.

Senzorul PerfectAir monitorizează constant aerul şi adaptează automat nivelul de putere la vaporii şi la mirosurile produse – continuu, precis şi independent de setările de putere. În acelaşi timp, reduce nivelul de zgomot prin activarea doar a nivelului minim necesar de extracţie. Un efect secundar pozitiv: lipsa urmelor supărătoare de degete pe panoul de comenzi. După ce ai terminat de gătit, ventilatorul continuă să funcţioneze până când din aerul din bucătărie au fost eliminate toate mirosurile neplăcute.

Informatii
Brand: Bosch
Garantie: 24 luni

Specificatii generale
Tip: Șemineu Dreaptă
Capacitate de absorbtie max (m3/h): 843 (intensiv, mod evacuare)
Capacitate de absorbtie max (m3/h): Peste 700
Clasa eficienta fluido-dinamica: A
Clasa eficienta iluminare: A
Clasa eficienta a filtrare grasimi: B
Putere (W): 165 W
Numar motoare: 1
Trepte de viteza: 3 + 2 Intensiv
Nivel de zgomot (db): 69 (mod evacuare)
Control: TouchControl
Filtru pentru grasimi:
Filtru metalic lavabil
Carcasă filtru grăsime din inox
Iluminare: 3 x 1,5W LED
Latime: 90 cm
Culoare: Inox/Argintiu
Altele:
Poate fi controlată prin intermediul plitei (doar cu variante compatibile)
Funcție de operare cu oprire automată după 10 min
Funcţie DimmLight - reducerea intensității luminoase
Senzor pentru calitatea aerului - determină calitatea aerului și ajustează automat puterea de funcționare
Indicator de saturare pentru filtru de grăsime şi carbon
EcoSilence Drive - motor BLDC (brushless)
Dimensiuni pentru montaj cu evacuare (ÎxLxA): 628-954 x 898 x 500 mm
Dimensiuni pentru montaj cu recirculare (ÎxLxA): 628-1064 x 898 x 500 mm
Dimensiuni pentru montaj în mod recirculare cu accesoriu opţional - modul CleanAir (ÎxLxA): 689 x 898 x 500 mm - montaj cu horn superior
Dimensiuni pentru montaj în mod recirculare cu accesoriu opţional - modul CleanAir (ÎxLxA): 809-1139 x 898 x 500 mm - montaj cu horn telescopic

Eficiența energetică
Clasa eficienta energetica: A+

Fii primul!

Nu exista review-uri pentru acest produs.

Dacă ai folosit acest produs, spune tuturor părerea ta despre el.

Parerea ta conteaza

Scrie un review
Ideall.ro
All Online Tech SRL
Str Constantin Caracas nr 20
sect 1, BUCUREŞTI
RO46436408 | J40/12999/2022
RO80 BTRL RONC RT06 5205 8601
Banca Transilvania
Carduri Visa si Mastercard
ANPC SOL