Categorii de produse

Hota Franke Tunnel Insula - FTU 3807 I XS Inox Satinat, Diametru 37 cm, 575 m3/h

Cod: 335.0518.744

5 stele
5.00 | (2 reviewuri)

Detalii produs

Hota FTU 3807 I XS 

 

Nivel redus de zgomot

Toate hotele Franke asigura silentiozitate maxima datorita materialelor utilizate si a tehnologiilor dezvoltate.

 

 

Consum redus de energie

Prin dezvoltarea unor tehnologii de ultima ora cum sunt motorul fara perii pentru reducerea consumului de energie cu 50% sau iluminarea cu LED care reduce la minim consumul de energie, Franke a anticipat noul normativ European referitor la consumul energetic care a intrat in vigoare la inceputul anului 2015.

 

 

Capacitate de evacuare

Puterea de aspirare este declarata conform normativelor europene in vigoare, reflectand valoarea reala a capacitatii de aspirare. Gama variata de hote permite alegerea hotei in functie de dimensiunea bucatariei.

 


Calitate

Hotele Franke sunt proiectate pentru a garanta fiabilitate totala si sunt supuse periodic unor teste pentru a se verifica performantele acestora. Capacitatea de aspirare si nivelul de zgomot sunt masurate in conformitate cu parametrii stabiliti de regulile organismului european CEDED format din principalii producatori europeni de hote.
 
 

Filtre

Curatarea aerului prin utilizarea hotelor Franke este garantata de actiunea combinata a filtrelor de grasime si carbune activ. Primele, prezente fie la hotele cu evacuarea aerului catre exterior sau la cele cu recirculare, constituie o bariera impotriva fumurilor, vaporilor si filtreaza particulele de grasime; celelalte, prezente numai la hotele cu recircularea aerului, purifica aerul inainte de a il repune in circulatie.

Mod de evacuare si de recirculare

 

 

 

 

 


Franke propune o gama de hote care pot functiona atat in in modul de evacuare cat si in cel de recirculare. Acest lucru inseamna ca hotele aspira in mod eficient fumul si vaporii si le elimina din bucatarie prin intermediul unei tubulaturi speciale sau aerul este readus in incapere dupa ce este filtrat cu ajutorul filtrului cu carbune activ. Toate modelele Franke pot functiona in ambele moduri. Capacitatea de evacuare trebuie sa fie aleasa in  functie de volumul bucatariei.

Lungime hota

 

 

 

 

 

 

Lungimea hotei trebuie  aleasa in functie de  lungimea plitei.

Eficienta hota

 

 

 

 

 

 

 

Hota va functiona la eficienta maxima daca aerul viciat va fi evacuat catre exterior, iar traseul de evacuare va fi format dintr-un tub de evacuare de maxim 1 metru pe verticala, un cot si inca 1 metru pe orizontala.

Instalare hota

 

 

 

 

 

 

 

 

Hota trebuie instalata la o distanta minima de 65 cm fata de plita; eficienta hotei este maxima daca distanta intre plita si hota nu depaseste 75 cm.

Caracteristici

Informatii
Brand: Franke
Garantie: 36 luni

Specificatii generale
Tip: Insula
Capacitate de absorbtie max (m3/h): 575
Capacitate de absorbtie max (m3/h): 501 - 600
Putere (W): 275
Numar motoare: 1
Trepte de viteza: 3
Nivel de zgomot (db): 52-69
Afisaj: Da
Control: Electronica seria 8
Filtru pentru grasimi: Casetat din aluminiu
Iluminare: Halogen, 4 x 20 W
Regim functionare: Evacuare / Recirculare
Diametru tub evacuare: Ø 150 mm (reductie la Ø 125 mm livrata)
Latime: 0 - 50 cm
Dimensiuni (IxLxA): Ø 370
Accesorii incluse: Filtru cu carbune activ 9925204
Culoare: Inox/Argintiu
Altele: Functie oprire automata dupa 30 minute
Improspatare continua a aerului 24 ore

Dimensiuni
Latime neta: 37

Eficiența energetică
Clasa eficienta energetica: D

Recenzii

Evaluarea medie:
5 stele
5.00 / 5
5
100%
  2
4
0%
  0
3
0%
  0
2
0%
  0
1
0%
  0
5 stele DORINA BURUIANĂ 05 dec. 2021
Foarte, foarte buna recomamd. De exemplu cand dau la treapta 2 sau trei, in bucatarie nu mai poti deschide usa deoarece creaza vacum... Atat de bine trage.. Copii sunt blocati cand dau drumul la hota si fara absolut nicio exagerare, orice mancare as gati nu se simte pic de fum sau miros in bucatarie.
Răspunde
5 stele ALINA CIOCAN 03 dec. 2021
Recomand aceasta hota, este mare, trage foarte bine toate mirosurile din bucatarie si foarte repede, nu face mult zgomot si rate usor de intretinut datorită culorii. O folosesc de ceva timp si nu o voi înlocui.
Răspunde

©ideall.ro 2022 - Politica de confidentialitate