Cosul meu 1
CATEGORII Categorii de produse

Jucarie Tomy, Jurassic World-Incubatorul cu dinozauri

Cod: T73252

Adauga review
192.00 lei

Disponibilitate: Stoc furnizor
Livrare: GRATUIT in
Garantie: 0 ani

de la lei / luna
de la lei / luna | Verifică-ți limita
Aceste jucării dinozaur sunt gata de aventură și sunt concepute pentru a încuraja jocul de dezvoltare pentru bebeluși și copii mici. 
Spin & Hatch Dino Eggs este un incubator de filare care include 5 dinozauri clasici drăguți: T.rex, Raptor, Stegosaurus, Triceratops și Pteranodon.  Potrivirea fiecărui dinozaur cu coaja de culoare corectă încurajează logica și abilitățile de rezolvare a problemelor. Este timpul să umpleți incubatorul care se învârte cu toate cele cinci ouă colorate și să le ajutați să clocească! Doar împingeți maneta în jos pentru a le urmări rotindu-se. Împingeți din ce în ce mai repede până când ... POP! Au clocit! Potrivește-le cu scoicile lor și fă-o din nou! Sau încărcați-le înapoi în incubator și închideți capacul pentru o depozitare ușoară. O modalitate distractivă de a lucra la abilitățile motorii fine în timp ce învățați despre acțiune și reacție. Oricum alegi să joci, Toomies îi întâmpină pe micii exploratori într-o lumea Jurassic plină de distracție!
 Spin & Hatch Dino Eggs este un incubator rotativ care are 5 oua dino clasice și caracteristici excelente pentru a încuraja jocul de dezvoltare:
Acțiune de potrivire a culorilor: potriviți cele 5 coji de ou dino cu fundul de culoare corect, perfect pentru dezvoltarea logicii, rezolvarea problemelor și abilitățile motorii fine;
Joc de acțiune și reacție: Apăsați pentru a fila ouăle în incubator și apoi vedeați-le clocind si ieșind;
Jucării distractive pentru fete și băieți: jucăriile de dinozauri ușor de ținut sunt perfecte pentru bebeluși și copii mici de 12 m +
Joc imaginativ: creați lumea Jurassic plină de povești incitante - nu sunt necesare baterii!
Varsta recomandata: 12 luni+
Gen
Baieti

Fii primul!

Nu exista review-uri pentru acest produs.

Dacă ai folosit acest produs, spune tuturor părerea ta despre el.

Parerea ta conteaza

Scrie un review
Ideall.ro
All Online Tech SRL
Str Constantin Caracas nr 20
sect 1, BUCUREŞTI
RO46436408 | J40/12999/2022
RO80 BTRL RONC RT06 5205 8601
Banca Transilvania
Carduri Visa si Mastercard
ANPC SOL