PREȚURI COMPETITIVE
BRAND 100% ROMÂNESC

Mașină de spălat rufe cu uscător Samsung QuickDrive™ WD90N740NOA, 9 kg/5kg, 1400 rpm, Display LED, AddWash, Eco Bubble, Child Lock, Motor Inverter, Clasa A, Alb

Cod: WD90N740NOA

Adauga review
4,179.00 lei

Plata în 3 sau 4 rate GRATUITĂ prin card bancar de debit.

3x 3 rate de 1393.00 lei | DAE 0%
4x 4 rate de 1044.75 lei | DAE 0%

Află mai multe


Disponibilitate: Intreaba stoc
Livrare: GRATUIT in
Garantie: 2 ani

Înjumătățește timpul de spălare*

Înjumătățește timpul de spălare*

Spală complet în jumătate de timp. Pentru că ai și alte lucruri de făcut.

QuickDrive™ reduce timpul de spălare cu până la 50%, iar utilizarea de energie electrică cu 20%, fără a compromite performanța de curățare. Tamburul unic Q-Drum™ are partea din spate mobilă, aceasta acționează ca un pulsator, mișcând apa în direcții diferite față de mișcarea normală a tamburului, asigurând spălarea rapidă, eficientă și delicată a hainelor*

*Testare comparativă pe modelele Samsung WD7800M și WD6500K. Înjumătățește timpul de spălare a bumbacului (40℃, jumătate de încărcare a mașinii), cu o performanță de spălare de ±3% și, de asemenea, asigură o economie de energie electrică de până la 20%, conform testelor IEC 60456:2010

Adăugați orice articol, oricând​

Ați uitat să puneți la spălat o cămașă? Ușa Add Wash™ vă permite să adăugați rapid și ușor articolele de îmbrăcăminte uitate*, după ce ciclul de spălare a început deja**. De asemenea, puteți introduce cu ușurință și hainele spălate manual, pe care doriți doar să le clătiți sau să le uscați.

* Se pot adăuga numai țesături, haine, detergent și balsam de rufe.** Ușa Add Wash se deschide numai atunci când temperatura din tambur este mai mică de 50°C.

Samsung Q-rator*

Recomandări

Q-rator este o aplicație de management a mașinii de spălat QuickDrive™*. Cu aceasta îți poți folosi noua ta mașină de spălat QuickDrive™ mai eficient** În secțiunea †Recomandări† găsești ciclul optim de spălare pentru fiecare tip de material textil***, secțiunea †Planificator† îți permite să administrezi orele de finalizare a ciclului de spălare pentru a-ți optimiza programul zilnic****, iar funcția †Asistent† identifică și oferă soluții pentru eventualele probleme apărute în timpul ciclului de spălare.

* Este necesar un cont în aplicația Samsung, care este disponibilă pe dispozitivele Android și iPhone. Este necesară o conexiune Wi-Fi. ** Stochează datele utilizatorilor, preferințele și rutinele de utilizare, pentru a sugera opțiuni utile.*** Utilizatorul va fi singurul responsabil pentru eventualele consecințe care pot apărea, acestea incluzând, fără limitare, orice daune sau vătămări cauzate de informațiile incorecte furnizate de către utilizator.****Ciclul de spălare este recomandat exclusiv în funcție de durată și poate să nu fie adecvat tipurilor de țesături sau gradului de murdărie al articolelor spălate.

Samsung Q-rator*

Planificator

Opțiunea "Planificator" vă permite să gestionați ora la care ia sfârșit spălarea, pentru a vă optimiza programul zilnic***.

Samsung Q-rator*

Asistent

Funcția "Asistent" identifică și oferă soluții pentru eventualele probleme apărute în timpul ciclului de spălare.

Spălați și uscați în 3 ore

În doar 3 ore, hainele de care aveți nevoie în fiecare zi vor fi curate și gata de a fi purtate. Ciclul de spălare și uscare rapidă va spăla, va clăti și va centrifuga încărcătura din mașina dvs. de spălat în doar 54 de minute*. Rufele dvs. pot fi complet uscate după 126 de minute*.

* Testat de Intertek pe o încărcare standard IEC de 4 kg (pernă de bumbac 3ea, prosop de bumbac 3ea, pernă din material sintetic/amestec 5ea, cămașă din material sintetic/amestec 11ea), pentru WD68/7800N, și pe o încărcare de 5 kg (pernă din bumbac 5ea, prosop din bumbac 4ea, pernă din material sintetic/amestec 7ea, cămașă din material sintetic/amestec 12ea), pentru WD8800N.

Împrospătează cu aer

Hainele dvs. vor fi igienice și vor avea un miros proaspăt, fără a fi necesar să folosiți apă și detergent. Tehnologia Air Wash igienizează și elimină mirosurile din hainele dvs. Astfel, acestea vor avea întotdeauna un miros proaspăt. Tehnologia cu aer extrem de fierbinte elimină mirosurile și bacteriile. Nu mai este necesar să fierbeți hainele sau să folosiți substanțe chimice scumpe, care pot avea efecte nocive.

Curățare puternică

Curățare puternică

Tehnologia Eco Bubble™ asigură o curățare puternică, chiar și la temperaturi reduse*. Detergentul este transformat în bule, astfel încât acesta va pătrunde rapid în țesături și va elimina cu ușurință murdăria, protejând în același timp culoarea și textura hainelor și ajutându-vă să economisiți energie**.

* Testat în conformitate cu IEC 60456-2010/încărcare de 4 kg/spălare Super Eco cu apă rece (WF80F5E5U4W), comparativ cu modul Bumbac la 40°C, fără Eco Bubble (WF0702WKU). Rezultatele individuale pot varia.** În conformitate cu Raportul de testare a performanței în laborator, realizat de Springboard Engineering pe benzi EMPA, comparându-se o soluție normală de detergent cu tehnologia cu bule, fără acțiune mecanică.

Îndepărtare intensă a petelor​

Înlăturarea intensivă a petelor

Printr-o simplă atingere de buton, funcția Bubble Soak vă ajută să îndepărtați numeroase tipuri de pete persistente. Hainele sunt înmuiate în întregime în bule active, așadar orice urme de murdărie și pete vor fi desprinse și îndepărtate mult mai eficient*.

* Teste realizate în conformitate cu IEC 60456, ediția a 5-a/încărcare de 8 kg/spălare Bubble Soak (WF80F5E5U4) comparativ cu modul Bumbac la 40/60°C, Sintetic la 60°C și Denim la 40°C, fără Bubble Soak (WF0702WKU).

Curățare și igienizare

Oferiți-le hainelor dvs. o curățare profundă și igienică, cu ajutorul aburilor. Un ciclu puternic Hygiene Steam eliberează vapori de apă din partea inferioară a tamburului. Astfel încât fiecare articol din mașina de spălat este complet igienizat. Acest proces îndepărtează murdăria persistentă și 99%dintre bacterii, inactivând alergenii.

*În conformitate cu Raportul de testare Intertek privind ciclul Hygiene Steam.** În conformitate cu Raportul de testare BAF privind ciclul Hygiene Steam.

Mențineți curățenia în interior

 

 

 

 

 

Mențineți curățenia și igiena în interiorul mașinii dvs. de spălat, protejând în același timp mediul înconjurător și economisind bani. Eco Drum Clean îndepărtează din tambur murdăria, precum și 99,9% dintre bacteriile care cauzează mirosuri neplăcute. Folosește proceduri de înmuiere, vibrare și centrifugare la viteză înaltă, fără a fi necesar să utilizați detergenți abrazivi sau scumpi. Vă înștiințează când este necesară curățarea.

Funcționare silențioasă, puternică și durabilă​

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tehnologia cu invertor digital folosește magneți puternici, pentru o funcționare mai silențioasă și mai puternică și, în același timp, consumă mai puțină energie decât un motor universal. Prin eliminarea periilor, asigură o durabilitate* excepțională, susținută de o garanție de 10 ani**.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

* Certificarea de durabilitate de 23 ani este acordată de către Asociația pentru tehnologii electrice, electronice și informaționale din Germania (Verband Deutscher Elektrotechniker - VDE).

Performanță îndelungată​

Performanță și durabilitate

Rezistența Ceramic Heater + are un nou tip de strat protector antiaderent, care reduce depunerile de calcar, comparativ cu încălzitoarele ceramice convenționale*. Designul său brevetat** asigură un nivel mai redus al depunerilor de calcar, care perturbă conductivitatea termică, așadar încălzitorul își păstrează performanța mai mult timp și este mai durabil.

* Numărul cererii de brevet: 10-2012-0029920 în Coreea, China, Europa și S.U.A.** Testat pe Ceramic Heater +, comparativ cu încălzitorul convențional original Samsung al WF60F4E0N0W/ET, în baza testării independente a variației greutății în apă dură.

Informatii
Brand: Samsung
Garantie: 24 luni

Specificatii tehnice
Tip incarcare: Frontala
Capacitate (kg): 9
Viteza de centrifugare (rpm): 1400
Clasa energetica: A
Viteza de centrifugare: 1300-1400
Consum (kW/h) *: 6.12
Clasa eficienta spalare: A
Clasa eficienta stoarcere: A
Afisaj: LED
Uscator: Da
Capacitate uscare (Kg): 5

Descriere
Functii:
AddWash
Bubble Soak
Eco Bubble
Smart Control
Q-rator
Smart Check
Senzor scurgere
Final întârziat
Programe speciale:
Air Wash
Spălare zilnică
Curățare tambur eco
Cotton Dry
Synthetics Dry
Hygiene Steam
Speed Wash+Dry
Economic energie: Spălare super eco
Prespalare: Da
Bumbac: Da
Sintetice: Da
Delicate: Da
Lana: Da
Rapid: 15' Quick Wash
Optiuni: Spalare intensa
Extra clatire: Da
Memorare: Ultima memorie
Blocare acces copii: Da
Diagnosticare service: Smart Check

Altele
Nivel zgomot spalare (dB(A)): 49
Nivel zgomot centrifugare (dB(A)): 73
Nivel zgomot uscare (dB(A)): 62
Motor: Inverter
Nuanta hublou: Crystal Blue
Informatii generale:
QuickDrive
Rezistență ceramică
Tambur Swirl+
StayClean Drawer
Gabarit: Standard
Culoare: Alb
Incorporabila: Nu
*: Consumurile afisate sunt valabile pentru programele standard.

Dimensiuni
Latime neta: 60 cm
Adancime neta: 60 cm
Inaltime neta: 85 cm
Greutate neta: 84 kg

Fii primul!

Nu exista review-uri pentru acest produs.

Dacă ai folosit acest produs, spune tuturor părerea ta despre el.

Parerea ta conteaza

Scrie un review
Ideall.ro
Ideal Tech SRL
Pta Valter Mărăcineanu 1-3, intr 3,
sect 1, BUCUREŞTI
RO 24973982 | J40/660/2009
RO04 RZBR 0000 0600 1621 8236
Raiffeisen Bank
Abonează-te la Newsletter