Cosul meu 1
CATEGORII Categorii de produse

Masina de spalat rufe cu uscator Samsung WD8NK52E0AW/LE, 8 kg/5 kg, 1200 rpm, Hygiene Steam, AI Control, Display, Tehnologie VRT, Motor Digital Inverter, Slim, Alb

Cod: WD8NK52E0AW/LE

Adauga review
2,601.00 lei
Indisponibil momentan

Disponibilitate: Indisponibil
Livrare: GRATUIT in
Garantie: 2 ani

de la lei / luna
de la lei / luna | Verifică-ți limita

Adaugă ce ai uitat, chiar și după start

Add Wash™

Ai uitat să pui ceva în mașină și ai apăsat deja butonul de start? Te salvează ușa inovatoare AddWash. O deschizi în timpul programului după ce a început ciclul de spălare** și arunci în mașină balsam, o șosetă uitată sau ceva spălat de mână* care are nevoie de o clătire extra.

*Se pot adăuga doar articole din material textil, îmbrăcăminte, detergent și balsam. **Ușa Add Wash se deschide numai atunci când temperatura tamburului este sub 50°C.

Mai subțire în exterior, capacitate mai mare în interior

Îngustă și încăpătoare

Oferă casei tale un aspect elegant, dar spală, în același timp, mai multe haine. Deși are un design slim, care ocupă mai puțin spațiu, capacitatea sa mare, de 8 kg,îți permite să speli rapid o mulțime de rufe dintr-o singură încărcare - până la 16 prosoape de baie*. Astfel, se reduce frecvența spălărilor, ceea ce îți economisește timp, energie și apă.

* Calculat pe baza unor prosoape de baie de 24" x 47".

Adio, murdărie! Salut, eficienţă

Eco Bubble™

Tehnologia Eco Bubble™ curăță cu putere și în profunzime, chiar și în apă rece (15° C)*. Detergentul se transformă în bule și pătrunde rapid în țesături, unde elimină murdăria, protejând culoarea și textura hainelor . În plus, vă ajută să economisiți energie**. Mai bine pentru mediu și pentru factură.

*Testat în conformitate cu IEC 60456-2010/4 kg încarcare / program Super Eco Wash la rece (WF80F5E5U4W) vs. bumbac 40 °C fără Eco Bubble (WF0702WKU). Rezultatele individuale pot varia. **Pe baza raportului Performance Lab Test realizat de Springboard Engineering pe benzi EMPA, comparând o soluție normală de detergent și o tehnologie cu bule, fără acțiune mecanică.

Igienizare cu aer

Air Wash

Păstrează hainele proaspăt igienizate, fără apă și fără detergent. Tehnologia Air Wash îți dezodorizează și igienizează hainele, astfel încât acestea să miroasă proaspăt mereu. Mirosurile neplăcute, precum și bacteriile sunt îndepărtate folosind doar aer încălzit. Nu este nevoie de fierbere sau de substanțe chimice costisitoare și potențial dăunătoare.

Igienizează-ți hainele cu aburi

Hygiene Steam

Hainele tale merită periodic o curățare profundă și igienică. Hygiene Steam e un program puternic de igienizare cu aburi care îndepărtează murdăria persistentă și 99% dintre bacterii* și alergeni**.

*Pe baza raportului Testului Intertek al cursului Hygiene Steam. ** Pe baza raportului BAF al cursului Hygiene Steam.

Curățare intensivă

 

 

 

 

 

 

Bubble Soak

Obține haine curate, impecabile, chiar dacă sunt foarte murdare. Funcția Bubble Soak te ajută să îndepărtezi o mare varietate de pete profunde, precum sângele, ceaiul, vinul, machiajul și iarba. Hainele sunt bine îmbibate în bule active, astfel încât murdăria și petele sunt înmuiate și pot fi îndepărtate mai eficient*.

*Testat în conformitate cu IEC 60456 ediția a 5-a / Cotton Cold / 40/60 ° C (sarcină de spălare de 9 kg), sintetic 40° C (sarcină de spălare de 4 kg) cu spălare Bubble Soak (WW90J6410CW) vs. fără spălare Bubble Soak (WW90J6410CW).

Performanță liniștită, puternică și durabilă

Tehnologia Digital Inverter

Bucură-te de o eficiență energetică mai mare, cu mai puțin zgomot și o performanță de lungă durată. Tehnologia Digital Inverter folosește magneți puternici, pentru o performanță mai puternică, dar este mai silențioasă și consumă mai puțină energie decât un Motor Universal. Oferă o rezistență remarcabilă*, susținută de o garanție de 10 ani.

*Premiată cu o certificare de rezistență de 23 de ani, de către Asociația pentru Tehnologii Electrice, Electronice și Informaționale din Germania (Verband Deutscher Elektrotechniker - VDE).

Spălare liniștită

VRT Plus™

Spală-ți rufele oricând și oriunde, fără a deranja pe nimeni. Tehnologia VRT Plus™ reduce zgomotul și vibrațiile în timpul spălărilor*, chiar și la viteze mari. Un senzor de vibrație tridimensional menține tamburul perfect echilibrat prin rotirea bilelor din oțel inoxidabil în direcția opusă spălării.

*Comparativ cu modelul convențional Samsung fără VRT Plus.

59 de minute pentru spălare și uscare

59' Wash + Dry

Hainele tale vor fi curate și gata de purtare în mai puțin de o oră. Un ciclu de spălare și uscare de 59 de minute va spăla, clăti și centrifuga o încărcătură mică* de rufe ușor murdare și va usca totul bine în doar 59 de minute**. Așadar, poți folosi imediat orice articol de lenjerie sau îmbrăcăminte, economisind timp și energie.

*Sarcini mici, care cântăresc sub 1 kg (se recomandă 3-4 cămăși din bumbac/poliester). **Timp de spălare de 18 minute, plus un timp de uscare de 41 de minute

Informatii
Brand: Samsung
Garantie: 24 luni

Specificatii tehnice
Tip incarcare: Frontala
Capacitate (kg): 8
Viteza de centrifugare (rpm): 1200
Viteza de centrifugare: 1100-1200
Consum energie anual (kW/an) *: 397 kWh (la 100 cicluri complete)
Clasa eficienta stoarcere: B
Afisaj: LED
Uscator: Da
Capacitate uscare (Kg): 5

Descriere
Functii:
Final întârziat
Aburi
Bubble Soak
Eco Bubble
AddWash
Smart Check
Programe speciale:

Drum Clean
Hygiene Steam
Intense Cold
Air Wash
Wash and Dry
Cotton Dry
Synthetics Dry
Economic energie: Eco 40-60
Prespalare: Da
Bumbac: Da
Sintetice: Da
Delicate: Wool/Delicates
Mix: Da
Rapid: 15' Quick Wash
Extra clatire: Da
Blocare acces copii: Da

Altele
Nivel zgomot centrifugare (dB(A)): 72
Motor: Digital Inverter
Nuanta hublou: Crystal Blue
Informatii generale: Tehnologie VRT
Gabarit: Slim
Culoare: Alb
Incorporabila: Nu
*: Consumurile afisate sunt valabile pentru programele standard.

Dimensiuni
Latime neta: 60 cm
Adancime neta: 45.6 cm
Inaltime neta: 85 cm
Greutate neta: 72 kg

Eficiența energetică
Noua clasa energetica: F

Fii primul!

Nu exista review-uri pentru acest produs.

Dacă ai folosit acest produs, spune tuturor părerea ta despre el.

Parerea ta conteaza

Scrie un review
Ideall.ro
All Online Tech SRL
Str Constantin Caracas nr 20
sect 1, BUCUREŞTI
RO46436408 | J40/12999/2022
RO80 BTRL RONC RT06 5205 8601
Banca Transilvania
Carduri Visa si Mastercard
ANPC SOL