PREȚURI COMPETITIVE
BRAND 100% ROMÂNESC

Masini de spalat semiautomate

Masini de spalat semiautomate - 22 produse

1 - 22 din 22

Mașina de spălat semiautomată - soluția ieftină, care aduce economie de apă și curent electric

Spălatul manual al rufelor a devenit istorie de ceva timp, dar nu mulți oameni își permit să dețină un aparat electrocasnic automat din diferite motive. Asta nu înseamnă că trebuie să continue să spele la mână. Pe Ideall.ro descoperi mașini de spălat semiautomate, ideale pentru locuințele în care alimentarea cu apă este deficitară.

Aici există o gamă bogată de mașini de spălat rufe semiautomate. Criteriile de care trebuie să ții cont în alegerea ta sunt cele legate de preț, producător, specificații tehnice, culoare și dacă este sau nu incorporabilă. Mașinile de spălat de acest tip Albatros și Heinner sunt o alegere convenabilă, pentru că sunt ieftine, fac economie de apă și energie electrică, sunt ușor de montat și utilizat, au diferite funcții, cum ar fi cea de încălzire a apei, reglaj de viteză, centrifugare programată și program de stoarcere.

Mașinile de spălat semiautomate de la Ideall.ro au raport calitate-preț excelent, dimensiuni potrivite, una sau două cuve, capacitate de încărcare în funcție de nevoie, design modern, culori care se armonizează plăcut cu restul obiectelor din încăpere. Optează pentru produsul potrivit și bucură-te de folosirea lui îndelungată!

Ideall.ro
Ideal Tech SRL
Pta Valter Mărăcineanu 1-3, intr 3,
sect 1, BUCUREŞTI
RO 24973982 | J40/660/2009
RO04 RZBR 0000 0600 1621 8236
Raiffeisen Bank
Abonează-te la Newsletter