Cosul meu 1
CATEGORII Categorii de produse

Masina de spalat rufe rufe Candy CS 1482DE/1-S, 8 kg, 1400 rpm, 16 programe, NFC, Alb 31010470

Cod: CS 1482DE/1-S

Adauga review
1699.00 lei
reducere 364.00 lei (21%)
1,335.00 lei
Indisponibil momentan

Disponibilitate: Indisponibil
Livrare: GRATUIT in
Garantie: 2 ani

de la lei / luna
de la lei / luna | Verifică-ți limita

FUNCTIA KILO DETECTOR

 

 

 

Functia Kilo Detector te va ajuta sa optimizezi parametrii masinii de spalat. Senzorii de greutate sunt foarte sensibili si vor detecta greutatea încărcăturii, regland automat cantitatea de apă și electricitate folosită. Cu mașinile de spalat Candy, o jumătate din cantitatea de rufe va consuma cu până la 70% mai puțină apă, timp și electricitate! Introduci cantitatea de rufe in cuva si functia Kilo Detector iti va regla cantitatea de apa necesara si va stabili durata programului de spalare (in functie de greutatea si tipul de tesatura introdus in cuva). Kilo Detector este functia care te ajuta sa economisesti energie electrica, apa si timp alocat spalarii rufelor.

PROGRAME RAPIDE DE 14' ; 30' ; 44' SI 59' DE MINUTE

 

 

 

Economiseste fara a face compromisuri! Aceste programe noi pot fi utilizate pentru a obtine rezultate maxime, economisind apa, energie si timp. Cea mai bună combinație intre timp și performanță. Mașinile de spălat Candy vă ofera patru cicluri de spalare rapide, mai scurte de o oră, dar cu 100% eficienta in spalare. Spălarea durează mult mai puţin, iar rufele sunt perfect curate.

FUNCȚIA SMART CHECK-UP

 

 

 

MASINA DUMNEAVOASTRA DE SPĂLAT POATE FUNCTIONA PERFECT O PERIOADA INDELUNGATĂ. Funcția Smart check-up oferă o gestionare simplificată pentru o eficiență mai mare. Aceasta functie vă informează despre starea masinii dumneavoastra. Monitorizeaza si va informeaza constant despre starea de "sănătate" a aparatului. În caz de eroare sau de funcționare defectuoasă, ghidul inteligent vă va ajuta să identificați singuri problema.

TINE TOTUL IN CONTROL

 

 

 

Datorită functiei "Statisticile mele" puteți controla cele mai frecvente programe utilizate și învăța cum să vă optimizați obiceiurile de spălare.

FUNCTIA DE PORNIRE INTARZIATA

 

 

 

 

Cu functia de pornire întârziată, rufele vor fi gata exact când vă doriți. Acesta vă permite să programați începutul ciclului de spălare cu o întârziere maximă de 24 de ore. Nu vă mai îngrijorați de mirosurile neplăcute create de rufele umede rămase în interiorul mașinii după spălare. Gata cu irosirea consumului de energie, setați spălarea rufelor atunci când energia electrică este mai ieftină.

DESCARCATI CEL MAI BUN PROGRAM DE SPALARE PENTRU STILUL DUMNEAVOSTRA DE VIATA

Funcția "Ciclul de spalare inteligenta" vă permite să descărcați cel mai bun program adaptat stilului dumneavoastra de viață și va ofera programe suplimentare pentru a găsi cel mai eficient program pentru a vă îngriji hainele.

ECHIPAMENTE INTELIGENTE

Electrocasnicele inteligente este calea catre o viata confortabila. Candy crede în importanța de a vă bucura de viața dumneavoastra, de aceea, noua gamă de mașini de spălat este concepută pentru a vă ajuta sa spalati hainele ușor și inteligent, simplificându-va astfel ziua și să puteți avea mai mult timp pentru dumneavoastra și pentru ceea ce vă place mai mult. Lasati Candy sa va ajute zilnic la spalatul rufelor: rezultatele vor fi pur si simplu uimitoare. Ai liber la confort și ușurință în utilizare: nu mai pierdeți timp, energie, bani. Bucurati-va de avantajele oferite de dimensiunile unei usi mai mari: nu va mai fi nevoie să vă aplecati pentru a încărca rufele in masina de spalat. Masinile de spalat Smarty Candy se pot conecta la telefonul mobil: beneficiați de conectivitatea NFC * care vă ajută să vă îmbunătățiți experiența de spalare a hainelor, ușor și direct de pe telefonul smartphone.
* compatibile numai cu smartphone-uri Android echipate cu tehnologie NFC.

Informatii
Brand: Candy
Garantie: 24 luni

Specificatii tehnice
Tip incarcare: Frontala
Capacitate (kg): 8
Viteza de centrifugare (rpm): 1400
Viteza de centrifugare: 1300-1400
Consum energie anual (kW/an) *: 73 kwh/100 de cicluri
Volum tambur (L): 58
Clasa eficienta stoarcere: B
Afisaj: Da
Material tambur: Otel inoxidabil
Uscator: Nu

Descriere
Functii: NFC
Numar programe: 16
Programe speciale: Hygiene
Economic energie: Da
Bumbac: Da
Sintetice: Da
Delicate: Da
Jeans: Da
Lana: Da
Rapid: 14' / 30' / 44' si 59'
Anti sifonare: Da
Stoarcere suplimentara: Da
Pornire intarziata: Da (pana la 24 de ore)

Altele
Nivel zgomot centrifugare (dB(A)): 79
Motor: AC
Gabarit: Standard
Culoare: Alb
Incorporabila: Nu
*: Consumurile afisate sunt valabile pentru programele standard.

Dimensiuni
Latime neta: 60 cm
Adancime neta: 53 cm
Inaltime neta: 85 cm
Greutate neta: 65 kg

Eficiența energetică
Noua clasa energetica: D

Fii primul!

Nu exista review-uri pentru acest produs.

Dacă ai folosit acest produs, spune tuturor părerea ta despre el.

Parerea ta conteaza

Scrie un review
Ideall.ro
All Online Tech SRL
Str Constantin Caracas nr 20
sect 1, BUCUREŞTI
RO46436408 | J40/12999/2022
RO80 BTRL RONC RT06 5205 8601
Banca Transilvania
Carduri Visa si Mastercard
ANPC SOL