Cosul meu 1
CATEGORII Categorii de produse

Masina de spalat rufe Gorenje WS168LNST, 10 kg, 1600 rpm, 14 programe, Afişaj LED Touch, SteamTech, Motor Inverter PowerDrive, Iluminare cuvă, Child lock, Alb

Cod: WS168LNST

Adauga review
3,759.00 lei
Indisponibil momentan

Disponibilitate: Indisponibil
Livrare: GRATUIT in
Garantie: 2 ani

de la lei / luna
de la lei / luna | Verifică-ți limita

IonTech

 

Îndepărtează cu până la 30% mai multe pete

IonTech utilizează puterea procesului de ionizare naturală pentru a elimina mai eficient impuritățile fără temperaturi ridicate sau substanțe chimice suplimentare. Detergentul se dizolvă mai bine în apă, permițând soluției de curățare să pătrundă în mod egal rufele. Rezultatul este de 30% mai multe pete îndepărtate, chiar și la temperaturi scăzute. IonTech previne, de asemenea, depunerea de calcar pe rezistenta, ceea ce prelungește durata de viață a mașinii de spălat.

Tambur WaveActive

Tratamentul sensibil al oricărui articol de îmbrăcăminte

Modelul unic de tambur în formă de val, combinat cu niște nervuri 3D în formă de val, înmoaie fibrele pentru a oferi un tratament cât mai blând pentru îmbrăcăminte asigurând o spălare perfectă, cu cute minime.

SteamTech

 

Îmbrăcăminte curată și netedă fără balsam

Uitați de balsam! Tratamentul suplimentar cu aburi la sfârșitul programului selectat reduce semnificativ cutele, mirosurile și bacteriile. Îmbrăcămintea dvs. va fi curată, fără cute și mai moale.

Motor inverter PowerDrive

Motor puternic, dar silențios

Acest motor silențios, dar foarte eficient, este proiectat pentru a asigura o viață îndelungată a mașinii dvs. de spălat, economisind energie la fiecare ciclu de spălare.

IonWash 59‘

 

Spălarea perfectă a rufelor în mai puțin de o oră

IonWash 59' va îndepărta rapid și ușor cu până la 30% mai multe pete, asigurând astfel rezultate de spălare A, chiar și cu încărcare ¾.

StainExpert

Cea mai eficientă metodă de îndepărtare a petelor

Eliminarea eficientă a petelor nu mai necesită o temperatură ridicată sau un tratament suplimentar al îmbrăcămintei înainte de spălare. Combinația perfectă de temperatură, timp și apă va elimina automat până la 36 de tipuriîncăpățânate de pete din 3 grupe principale: fructe (portocale, sos de roșii); organice (grăsime, unt, ouă, iarbă) și cafea (inclusiv ceai, iaurt de ciocolată, paste făinoase, machiaj).

DoseAid

 

Doză optimă de detergent pentru fiecare încărcare

DoseAid vă va ajuta întotdeauna să găsiți doza optimă de detergent, indiferent de masa de încărcare pe care o introduceți în mașina dvs. de spălat, pentru a vă asigura că utilizați detergentul în cel mai economic și sanatos mod.

AutoWash

Întotdeauna programul potrivit

Nu vă puteți decide ce program să alegeți? Doar selectați AutoWash iar mașina dvs. de spălat va selecta cel mai bun ciclu de spălare pentru încărcare. Vă puteți relaxa, hainele vor fi curate, indiferent de materialul lor.

SteamRefresh

 

Haine mereu proaspete

Acest program unic utilizează un generator de abur pentru a produce cantități mari de abur, care reîmprospătează hainele și facilitează călcarea.

Interfață simplă

Trei pași și sunteți gata

Interfața ușor de utilizat cu butonul de selecție poziționat central vă permite să începeți spălarea în doar 3 pași simpli; porniți mașina de spălat, selectați programul și apăsați start! Fără submeniuri pentru selectarea funcțiilor și setărilor suplimentare, dar aveți libertatea setărilor de pe interfața mare cu control Touch, astfel încât să puteți fi siguri că articolele de îmbrăcăminte vor fi spălate exact așa cum vă place.

EcoEye

 

Consumul de energie este întotdeauna sub control

Indicatorul EcoEye ușor de citit vă oferă feedback în timp real cu privire la eficiența programului ales, ajutându-vă să economisiți apă și energie.

AllergyCare

Protecție suplimentară pentru pielea sensibilă

Programul AntiAllergy utilizează o temperatură mai ridicată și o clătire suplimentară pentru a elimina eficient urmele de detergent de pe țesătură. Alergenii, care ar putea provoca o senzație neplăcută, sunt îndepărtați iar pielea delicată este protejată.

StableTech

 

Fara zdruncinăuri in timpul functionăii

Creșterea stabilității și reducerea semnificativă a vibrațiilor, datorită panourilor laterale și inferioare StableTech, conduc la un nivel de zgomot redus semnificativ chiar și la cele mai ridicate viteze de centrifugare.

SterilTub

Întotdeauna rufe cu miros plăcut

Spălarea cu detergent pulbere la temperaturi mai scăzute poate duce la condiții ideale pentru dezvoltarea bacteriilor, care la rândul lor ar putea provoca un miros neplăcut al rufelor. SterilTub va elimina orice bacterii din interiorul mașinii și va asigura că rufele dvs. vor mirosi mereu proaspăt.

AquaStop

Zero șanse de inundații

Cu ajutorul funcției de siguranță AquaStop, mașina de spălat poate funcționa în siguranță în timpul nopții sau chiar în timpul cand nu sunteți acasă. În caz de scurgeri, AquaStop întrerupe automat alimentarea cu apă.

Ușă netedă

Intrarea perfectă

Ușa mare, realizată dintr-o singură bucată de plastic fără șuruburi, asigură stabilitate, previne scârțâirea sau șuierăturile enervante. Se deschide la 180 de grade, astfel încât golirea și încărcarea tamburului sunt la fel de ușoare exact cum ar trebui să fie.

Moduri de spălare

 

Adaptate perfect nevoile dvs. de spălare

Tehnologia noastră asigură că toate tipurile de țesături sunt spălate în cel mai bun mod posibil, datorită combinației optime de temperatură, cantitate de apă, timpul ciclului de spălare și viteza de centrifugare. Aceste setări pot fi adaptate în continuare cu diferite moduri de spălare, permițându-vă să găsiți doar combinația potrivită pentru nevoia dvs. curentă.

SuperSilent

Gata să spele si pe timp de noapte

Cele mai silențioase mașini de spălat WaveActive funcționează la un nivel de zgomot echivalent cu o conversație în șoaptă între două persoane. Operația silențioasă este rezultatul izolației speciale a sunetului, a motoarelor eficiente, a materialelor de înaltă calitate și a soluțiilor inovatoare ale sistemului de spălare.

Tambur iluminat

 

Nu mai lipsesc șosetele

Lumina cu LED-uri atent montate luminează elegant tamburul și permite încărcarea și descărcarea ușoară.

ChildLock

Siguranță pentru copii curioși

Panoul de control poate fi blocat prin apăsarea unei combinații speciale de taste, împiedicând copiii să utilizeze aparatul, atunci când nu sunteți în jur și făcând imposibilă modificarea setărilor.

SoftSound

 

Fără bipuri enervante

Mașinile de spălat WaveActive nu sunt doar blânde cu rufele dvs., ci și cu urechile dvs. Tonurile delicate vă oferă feedback blând asupra funcțiilor sau programelor pe care le-ați ales.

Patru adâncimi

Se potrivește oriunde

O baie mică sau încărcături mari de rufe, mașinile de spălat WaveActive sunt proiectate să se potrivească nevoilor dvs. exacte. Puteți alege între patru adâncimi diferite: modelele slim (43 cm și 46,5 cm) au o capacitate de încărcare de 6 sau 7 kg și modelele de dimensiuni mari (54,5 cm și 61 cm) cu o capacitate de încărcare de până la 10 kg.

Informatii
Brand: Gorenje
Garantie: 24 luni

Specificatii tehnice
Tip incarcare: Frontala
Capacitate (kg): 10
Viteza de centrifugare (rpm): 1600
Viteza de centrifugare: Peste 1400
Consum (kW/h) *: 190
Consum apa anual (l/an) *: 11.314
Volum tambur (L): 69
Afisaj: LED cu control Touch
Uscator: Nu

Descriere
Functii:
Iluminare cuvă
EcoEye
Setari personalizate pentru toate programele - posibilitatea de a reduce timpul de uscare și a modifica temperatura
Moduri de spalare: NormalCare/EcoCare/TimeCare
SteamTech
StableTech
Super Silent +
Numar programe: 14
Programe speciale:
Program de spalare manual
AllergyCare
Program Auto
SportWash
ProgramRapid 20'
SteamRefresh
IonWash 59'
SterilTub - program de autocuratare și igienizare a cuvei și a tamburului
Bumbac: Da
Mix: Mix/Sintetice
Lana: Da
Intensiv / Pete: StainExpert
Pornire intarziata: Da (24h)
Blocare acces copii: Da

Altele
Nivel zgomot spalare (dB(A)): 52
Nivel zgomot centrifugare (dB(A)): 77
Motor: Inverter PowerDrive
Dozator: DoseAid - dozare automată a detergentului
Protectie anti inundatie: Aqua Stop Total
Semnal sonor: Da
Informatii generale: Tambur WaveActive
Gabarit: Standard
Culoare: Alb
Incorporabila: Nu
*: Consumurile afisate sunt estimative si valabile pentru programele standard.

Dimensiuni
Latime neta: 60 cm
Adancime neta: 61 cm
Inaltime neta: 85 cm
Greutate neta: 84,7 kg

Eficiența energetică
Noua clasa energetica: B
Clasa eficienta energetica: A+++

Fii primul!

Nu exista review-uri pentru acest produs.

Dacă ai folosit acest produs, spune tuturor părerea ta despre el.

Parerea ta conteaza

Scrie un review
Ideall.ro
All Online Tech SRL
Str Constantin Caracas nr 20
sect 1, BUCUREŞTI
RO46436408 | J40/12999/2022
RO80 BTRL RONC RT06 5205 8601
Banca Transilvania
Carduri Visa si Mastercard
ANPC SOL