PREȚURI COMPETITIVE
BRAND 100% ROMÂNESC

Mașină de spalat rufe Samsung Quick Drive WW10N644RBW, 10 kg, 1400 rpm, Display LED, Eco Bubble, Smart Check, Funcție „Child Lock”, Latime 60 cm, Motor Digital Inverter, A+++, Alb

Cod: WW10N644RBW

Adauga review
2,779.00 lei

Plata în 3 sau 4 rate GRATUITĂ prin card bancar de debit.

3x 3 rate de 926.33 lei | DAE 0%
4x 4 rate de 694.75 lei | DAE 0%

Află mai multe


Disponibilitate: Furnizor (in limita stocului)
Livrare: GRATUIT in
Garantie: 2 ani

Mai încăpătoare, pentru mai puține spălări

Capacitate mare (10kg)

Redu frecvența utilizării mașinii tale de spălat - economisind timp, efort și apă. Capacitatea mare, de 10 kilograme, îți permite să speli mai multe haine dintr-o singură încărcătură și poți chiar să incluzi articole de mari dimensiuni.

Spălarea rufelor cu ajutorul inteligenței artificiale

Samsung Q-rator

Q-rator este o aplicație de management a mașinii de spălat Samsung WW10N644RBW/LE. Cu aceasta îți poți folosi noua ta mașină de spălat Samsung mai eficient**. În secțiunea „Recomandări” găsești ciclul optim de spălare pentru fiecare tip de material textil***, secțiunea „Planificator” îți permite să administrezi orele de finalizare a ciclului de spălare pentru a-ți optimiza programul zilnic****, iar funcția „Asistent” identifică și oferă soluții pentru eventualele probleme apărute în timpul ciclului de spălare.

* Este necesar un cont în aplicația Samsung și o conexiune WiFi, aplicația este disponibilă pe dispozitive Android și IOS. ** Stochează datele utilizatorilor, preferințele și modul de utilizare, pentru a sugera cele mai utile opțiuni utilizatorului. *** Utilizatorul va fi unicul responsabil pentru eventualele consecințe care pot apărea, acestea incluzând, fără limitare, orice daune sau vătămări cauzate de informațiile incorecte furnizate de către utilizator. **** Ciclul de spălare recomandat se bazează exclusiv pe durată și poate să nu fie adecvat tipurilor de țesături sau gradului de murdărie a articolelor spălate.

Curățare puternică

Spumă din belșug, curățare uimitoare

Tehnologia Eco Bubble™ asigură o curățare puternică chiar și la temperaturi scăzute*. Detergentul se transformă în bule, astfel pătrunde rapid în țesătură și îndepărtează ușor murdăria, în timp ce protejează țesătura și economisește energie**. Protejează culoarea și textura rufelor și folosește mai puțină energie**.

* Testat în conformitate cu IEC 60456-2010/încărcare de 4 kg/spălare Super Eco cu apă rece (WF80F5E5U4W), comparativ cu modul Bumbac la 40°C, fără Eco Bubble (WF0702WKU). Rezultatele individuale pot varia.** În conformitate cu Raportul de testare a performanței în laborator, realizat de Springboard Engineering pe benzi EMPA, comparându-se o soluție normală de detergent cu tehnologia cu bule, fără acțiune mecanică.

Spălare rapidă

Spălare eficientă în mai puțin de o oră

Cu programul "Super Speed" poți spăla zilnic in doar 59 de minute*. Folosește tehnologia Speed Spray pentru a clăti hainele cu mai multă putere și accelerează viteza de centrifugare pentru a finaliza spălarea în doar 59 de minute.*

*Atunci când se utilizează modul Super Speed ca setare implicită, cu o încărcătură de 5 kg.

Păstrează mașina de spălat curată

 

 

 

 

 

 

Eco Drum Clean +

Eco Drum Clean + curăță interiorul mașinii tale de spălat fără a folosi substanțe chimice dure. Eco Drum Clean + elimină murdăria și 99,9% dintre bacteriile cauzatoare de mirosuri neplăcute* din tambur și garnitura ușii. Utilizează înmuierea, pulsarea și centrifugarea rapidă, fără detergent dur sau scump. Vă înștiințează când este necesară curățarea**.

*Elimină 99,9% dintre bacteriile din interiorul mașinii de spălat și îndepărtează murdăria de pe garnitura de cauciuc a ușii. Conform testelor efectuate de Intertek în modul Eco Drum Clean+. **Afișează o notificare la fiecare 40 de cicluri.

Curățare și igienizare

 

 

 

 

 

 

Hygiene Steam

Oferă-le hainelor tale o curățare profundă și igienică, cu ajutorul aburilor. Un ciclu puternic de igienizare cu aburi eliberează vapori de apă din partea inferioară a tamburului. Acest procedeu îndepărtează murdăria persistentă și 99,9% dintre bacterii*, inactivând alergenii**.

*Conform cursului Hygiene Steam al raportului testelor efectuate de Intertek. **Conform cursului Hygiene Steam al raportului efectuat de BAF.

Înlăturarea intensivă a petelor

 

 

 

 

Spumă din belsug pentru a înlătura pete dificile

Cu o singură atingere de buton, funcția "Bubble Soak" înlătură o varietate de pete dificile. Aceasta adaugă o fază suplimentară la ciclul de spălare normală, unde bulele de spumă pătrund adânc în țesătură, astfel încât petele sunt desprinse și îndepărtate în mod eficient.*

* Teste realizate în conformitate cu IEC 60456, ediția a 5-a/încărcare de 8 kg/spălare Bubble Soak (WF80F5E5U4) comparativ cu modul Bumbac la 40/60°C, Sintetic la 60°C și Denim la 40°C, fără Bubble Soak (WF0702WKU).

Mai puțin zgomot și mai puțină energie consumată

 

 

 

 

 

 

 

Tehnologie Digital Inverter

Bucură-te de o mai mare eficiență energetică, de zgomot redus și de performanță de durată. Tehnologia Digital Inverter folosește magneți puternici, pentru o funcționare mai silențioasă și mai puternică și, în același timp, consumă mai puțină energie decât un motor universal. Asigură o durabilitate remarcabilă*, având o garanție de 10 ani.

*Certificarea de durabilitate de 23 ani este acordată de către Asociația pentru tehnologii electrice, electronice și informaționale din Germania (Verband Deutscher Elektrotechniker - VDE).

Performanță și durabilitate

Motorul cu Digital Inverter oferă o eficiență energetică superioară, zgomot minim și performanță excepțională de lungă durată.

Folosește-ți mașina de spălat cu rezistență ceramică + pentru un timp mult mai îndelungat. Designul său patentat* are o microstructură și un material anti-aderență unice. Reduce acumulările de calcar** care inhibă conductivitatea termică. Așadar, rezistența își menține randamentul mult mai mult timp și este mai durabilă.

*Numărul cererii de brevet: 10-2012-0029920 în Coreea, China, Europa și S.U.A. **Testat pe Ceramic Heater +, comparativ cu rezistența standard originală Samsung al WF60F4E0N0W/ET, în baza testării independente a variației greutății în apă dură.

Informatii
Brand: Samsung
Garantie: 24 luni

Specificatii tehnice
Tip incarcare: Frontala
Capacitate (kg): 10
Viteza de centrifugare (rpm): 1400
Clasa energetica: A+++
Viteza de centrifugare: 1300-1400
Consum energie anual (kW/an) *: 142
Consum apa anual (l/an) *: 11000
Clasa eficienta stoarcere: A
Afisaj: LED
Uscator: Nu

Descriere
Functii:
Bubble Soak
Eco Bubble
Final întârziat
Smart Control
Q-rator
Super Speed
Programe speciale:
Lenjerie de pat
Îmbrăcăminte de culoare închisă
Eco Drum Clean+
Îngrijire exterior
Economic energie:
Bumbac Eco
Spălare super eco
Prespalare: Da
Bumbac: Da
Sintetice: Da
Delicate: Da
Lana: Da
Rapid: 15' Quick Wash
Optiuni: Spălare intensivă
Anti sifonare: Călcare facilă
Extra clatire: Da
Stoarcere suplimentara: Da
Blocare acces copii: Da
Diagnosticare service: Smart Check

Altele
Nivel zgomot spalare (dB(A)): 49
Nivel zgomot centrifugare (dB(A)): 73
Motor: Tehnologie Digital Inverter
Nuanta hublou: Crystal Gloss 15 Blue
Informatii generale:
Rezistență ceramică
Tambur Swirl+
Gabarit: Standard
Culoare: Alb
Incorporabila: Nu
*: Consumurile afisate sunt valabile pentru programele standard.

Dimensiuni
Latime neta: 60 cm
Adancime neta: 60 cm
Inaltime neta: 85 cm
Greutate neta: 77 kg

Fii primul!

Nu exista review-uri pentru acest produs.

Dacă ai folosit acest produs, spune tuturor părerea ta despre el.

Parerea ta conteaza

Scrie un review
Ideall.ro
Ideal Tech SRL
Pta Valter Mărăcineanu 1-3, intr 3,
sect 1, BUCUREŞTI
RO 24973982 | J40/660/2009
RO04 RZBR 0000 0600 1621 8236
Raiffeisen Bank
Abonează-te la Newsletter