Cosul meu 1
CATEGORII Categorii de produse

Mașină de spalat rufe Samsung WW12R641U0M, 12 kg, 1400 rpm, Display LED, Eco Bubble, Program aburi, Smart Check, Funcție „Child Lock”, Latime 60 cm, Motor Digital Inverter, Alb

Cod: WW12R641U0M

Adauga review
4,319.00 lei
Indisponibil momentan

Disponibilitate: Indisponibil
Livrare: GRATUIT in
Garantie: 2 ani

de la lei / luna
de la lei / luna | Verifică-ți limita

Mai încăpătoare, pentru mai puține cicluri de spălare

Capacitate mare

Redu frecvența utilizării mașinii tale de spălat, economisind timp, efort și apă. O capacitate imensă, de 12 kg, îți permite să speli mai multe haine dintr-o singură încărcare, inclusiv articole cu adevărat mari.

Curățare în profunzime

Eco Bubble™

Tehnologia Eco Bubble™ asigură o curățare ireproșabilă, chiar și la temperaturi reduse*. Detergentul este transformat în bule, astfel încât acesta va pătrunde rapid în țesături și va elimina cu ușurință murdăria, protejând în același timp culoarea și textura hainelor și ajutându-vă să economisiți energie**.

* Testat în conformitate cu IEC 60456-2010/încărcare de 4 kg/spălare Super Eco cu apă rece (WF80F5E5U4W), comparativ cu modul Bumbac la 40°C, fără Eco Bubble (WF0702WKU). Rezultatele individuale pot varia.** În conformitate cu Raportul de testare a performanței în laborator, realizat de Springboard Engineering pe benzi EMPA, comparându-se o soluție normală de detergent cu tehnologia cu bule, fără acțiune mecanică.

Curățare și igienizare

Hygiene Steam

Oferă-le hainelor tale o curățare profundă și igienică, cu ajutorul aburilor. Un ciclu puternic de igienizare cu aburi eliberează vapori de apă din partea inferioară a tamburului. Astfel încât fiecare articol din mașina de spălat este igienizat complet. Acest procedeu îndepărtează murdăria persistentă și 99,9% dintre bacterii*, inactivând alergenii.**

* În conformitate cu Raportul de testare Intertek privind ciclul Hygiene Steam.** În conformitate cu Raportul de testare BAF privind ciclul Hygiene Steam.

Îndepărtare intensă a petelor

 

 

 

 

 

 

Înmuiere bule

Printr-o simplă atingere de buton, funcția Bubble Soak te ajută să îndepărtezi numeroase tipuri de pete persistente. Hainele sunt înmuiate în întregime în bule active, așadar murdăria și petele persistente vor fi îndepărtate mult mai eficient*.

* Testat în concordanță cu IEC 60456 ediția a 5-a /bumbac la rece/40/60° (încărcătură de 9 kg), sintetic 40° (încărcătură de 4 kg) cu spălare Bubble Soak (WW90J6410CW) vs. fără spălare Bubble Soak (WW90J6410CW).

Performanță durabilă

 

 

 

 

 

 

 

 

Tehnologie Digital Inverter

Tehnologia cu invertor digital folosește magneți puternici, pentru o funcționare mai silențioasă și mai puternică și, în același timp, consumă mai puțină energie decât un motor universal. Prin eliminarea periilor, asigură o durabilitate* excepțională, susținută de o garanție de 10 ani.

* Certificarea de durabilitate de 20 ani este acordată de către Asociația pentru tehnologii electrice, electronice și informaționale din Germania (Verband Deutscher Elektrotechniker - VDE).

Spălare silențioasă

 

 

 

 

 

 

VRT plus™

Tehnologia VRT plus™ reduce zgomotul și vibrațiile în timpul spălării. * Senzorul său de vibrație 3D menține tamburul perfect echilibrat, chiar și la viteze mari de centrifugare.

* Comparativ cu mașina de spălat convențională Samsung fără funcție VRT ** Nivelul real al zgomotului/vibrațiilor poate fi diferit în funcție de mediul de operare.

Mențineți curățenia în interior

 

 

 

 

 

Eco Drum Clean

Menține curățenia și igiena în interiorul mașinii tale de spălat, protejând în același timp mediul înconjurător și economisind bani. Eco Drum Clean îndepărtează din tambur 99,9% dintre bacteriile care cauzează mirosuri neplăcute. Folosește programele de înmuiere și centrifugare la viteză înaltă, fără a fi necesar să utilizați detergenți abrazivi sau scumpi. Te informează când este necesară curățarea.

Performanță îndelungată

Rezistență ceramică +

Rezistența Ceramic Heater + are un nou tip de strat protector antiaderent, care reduce depunerile de calcar, comparativ cu încălzitoarele ceramice convenționale*. Designul său brevetat** asigură un nivel mai redus al depunerilor de calcar, care perturbă conductivitatea termică, așadar încălzitorul își păstrează performanța mai mult timp și este mai durabil.

* Numărul cererii de brevet: 10-2012-0029920 în Coreea, China, Europa și S.U.A.** Testat pe Ceramic Heater +, comparativ cu încălzitorul convențional original Samsung al WF60F4E0N0W/ET, în baza testării independente a variației greutății în apă dură.

Informatii
Brand: Samsung
Garantie: 24 luni

Specificatii tehnice
Tip incarcare: Frontala
Capacitate (kg): 12
Viteza de centrifugare (rpm): 1400
Viteza de centrifugare: 1300-1400
Consum energie anual (kW/an) *: 141
Consum apa anual (l/an) *: 11700
Clasa eficienta stoarcere: A
Afisaj: LED
Uscator: Nu

Descriere
Functii:
Bubble Soak
Eco Bubble
Final întârziat
Programe speciale:
Lenjerie de pat
Hygiene Steam
Îngrijire exterior
Spălare zilnică
Economic energie:
Bumbac Eco
Spălare super eco
Prespalare: Da
Bumbac: Da
Sintetice: Da
Delicate: Da
Lana: Da
Rapid: 15' Quick Wash
Optiuni: Spălare intensă
Anti sifonare: Călcare facilă
Extra clatire: Da
Stoarcere suplimentara: Da
Blocare acces copii: Da
Diagnosticare service: Smart Check

Altele
Nivel zgomot spalare (dB(A)): 52
Nivel zgomot centrifugare (dB(A)): 72
Motor: Digital Inverter
Nuanta hublou: Crom
Informatii generale: Tambur Diamond 2nd
Gabarit: Standard
Culoare: Alb
Incorporabila: Nu
*: Consumurile afisate sunt valabile pentru programele standard.

Eficiența energetică
Clasa eficienta energetica: A+++

Dimensiuni
Latime neta: 60 cm
Adancime neta: 60 cm
Inaltime neta: 85 cm
Greutate neta: 70 kg

Fii primul!

Nu exista review-uri pentru acest produs.

Dacă ai folosit acest produs, spune tuturor părerea ta despre el.

Parerea ta conteaza

Scrie un review
Ideall.ro
All Online Tech SRL
Str Constantin Caracas nr 20
sect 1, BUCUREŞTI
RO46436408 | J40/12999/2022
RO80 BTRL RONC RT06 5205 8601
Banca Transilvania
Carduri Visa si Mastercard
ANPC SOL