Masina de spalat rufe Samsung Crystal Blue WW90H7410EW, 9 kg, 1400 RPM, Clasa A+++, Inverter, Alb

Cod: WW90H7410EW

Adauga review
3,909.00 lei
Include taxa verde: 15.01 lei
(Pret fara taxa verde: 3,893.99 lei)

Disponibilitate: La furnizor
Livrare: GRATUIT in
Garantie: 2 ani

Indisponibil momentan

Se deschide mai larg. Se descarcă mai uşor.

 

 

 

 

O maşină de spălat prevăzută cu o uşă pe întreaga lăţime, cu o balama metalică dublă care o deschide mai larg, pentru ca rufele să se încarce şi să se descarce mult mai uşor. Cadrul minim oferă posibilitatea asortării perfecte cu spaţii destinate unui stil de viaţă modern. Modelul translucid de culoarea cristalului albastru, creat de designul unic Crystal Gloss de la Samsung, foloseşte refracţia luminii pentru a crea un extraordinar spectru de culori.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Spălaţi la rece. Economisiţi energie.

 

 

 

 

Maşina de spălat Samsung vă ajută să economisiţi o cantitate uriaşă de energie spălând încărcături mari la temperaturi scăzute, prin utilizarea tehnologiei Eco Bubble™. Înainte de începerea ciclului normal, generatorul unic de bule intră în funcţiune. Acesta utilizează aerul şi apa pentru a genera bule care dizolvă şi activează detergentul, pentru ca acesta să pătrundă rapid în toate fibrele ţesăturii şi să elimine murdăria şi petele cu uşurinţă, spălând la fel de eficient în apa rece (15°C) ca şi în cea caldă cu programul Spălare super Eco. * Testat în conformitate cu IEC 60456-2010 / Încărcare la spălare 4 kg / Spălare la rece super Eco (WF80F5E5U4W) comparativ cu programul Bumbac 40ºC fără Eco Bubble (WF0702WKU). Rezultatele individuale pot fi diferite.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Silenţios, rapid, eficient? Alegerea vă aparţine.

 

 

 

 

Cu Spălare Eco, Spălare rapidă sau Spălare silenţioasă, puteţi alege opţiunea care corespunde cel mai bine necesităţilor dvs. Dacă doriţi să reduceţi facturile la energie şi să fiţi prietenos cu mediul, alegeţi opţiunea Spălare Eco. Dacă vă grăbiţi să spălaţi rufele, Spălare rapidă va rezolva problema. Dacă doarme copilul sau aveţi nevoie de puţină linişte, alegeţi opţiunea Spălare silenţioasă. Acum, modul de spălare ales se potriveşte personalităţii şi stării dvs.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Funcţionează inteligent. Îşi menţine tinereţea.

 

 

 

 

Motorul cu Digital Inverter al maşinii de spălat Samsung oferă o eficienţă energetică superioară, zgomot minim şi o performanţă de lungă durată. Acesta utilizează magneţi puternici pentru o funcţionare mai silenţioasă şi mai puternică, dar consumă mai puţină energie decât un motor universal. Prin eliminarea periilor care creează frecare şi uzură şi utilizând componente de înaltă calitate şi o tehnologie mecanică remarcabilă, acest motor furnizează o durabilitate excelentă, susţinută de garanţia de 10 ani care asigură o durată de viaţă lungă a maşinii de spălat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Spălare eficientă în profunzime

 

 

 

 

Noul program de Îndepărtarea petelor Stain Away al maşinii de spălat Samsung este un ciclu cu setări preprogramate. Datorită tehnologiei Eco BubbleTM, bulele pătrund în profunzime în fibrele ţesăturii şi desprind petele de pe acestea. Apoi, prin intermediul forţei de frecare din stadiul de spălare, diverse pete precum cele de sânge, cacao, grăsime, fulgi de ovăz, ceai, vin, roşii, mină de creion, ruj de buze şi iarbă sunt înlăturate eficient.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Depanare uşoară

 

 

 

 

Noua maşină de spălat de la Samsung include sistemul Smart Check, pentru monitorizarea automată a erorilor. Acesta detectează şi diagnostichează problemele în stadiu incipient şi oferă soluţii rapide şi uşoare de depanare, prin intermediul unei aplicaţii pe smartphone. Astfel, economiseşte timpul necesar pentru căutarea manualului şi evită costurile şi neplăcerile cauzate de chemarea inutilă a tehnicienilor – precum şi facturile de reparaţii, care pot fi costisitoare.

Informatii
Brand: Samsung
Garantie: 24 luni

Specificatii tehnice
Tip incarcare: Frontala
Capacitate (kg): 9
Viteza de centrifugare (rpm): 1400
Clasa energetica: A+++
Viteza de centrifugare: 1300-1400
Consum apa anual (l/an) *: 9400
Clasa eficienta spalare: A
Afisaj: Display G.Led
Uscator: Nu

Descriere
Functii: EcoWash
SpeedWash
Silent Wash
EcoBubble
Programe speciale:
Prespalare
Baby care
Daily Wash
Quick wash
Super Eco Wash
Inmuiere
Bumbac
Lana
Sintetice
Clatire intensiva
Antisifonare

Altele
Motor: Motor Digital Inverter
Diametru hublou: 32 cm
Gabarit: Standard
Culoare: Alb
Incorporabila: Nu

Dimensiuni
Latime: 60 cm
Adancime: 60 cm
Inaltime: 85 cm

Fii primul!

Nu exista review-uri pentru acest produs.

Dacă ai folosit acest produs, spune tuturor părerea ta despre el.

Parerea ta conteaza

Scrie un review
Ideall.ro
Ideal Tech SRL
Pta Valter Mărăcineanu 1-3, intr 3,
sect 1, BUCUREŞTI
RO 24973982 | J40/660/2009
RO04 RZBR 0000 0600 1621 8236
Raiffeisen Bank
Abonează-te la Newsletter