PREȚURI COMPETITIVE
BRAND 100% ROMÂNESC

Masina de spalat Samsung WW90M741NOA, 9kg, 1400rpm, A+++, Digital Inverter, Eco Bubble, AddWash, Alb

Cod: WW90M741NOA

Adauga review
4159.00 lei
reducere 114.00 lei (3%)
4,045.00 lei

Plata în 3 sau 4 rate GRATUITĂ prin card bancar de debit.

3x 3 rate de 1348.33 lei | DAE 0%
4x 4 rate de 1011.25 lei | DAE 0%

Află mai multe


Disponibilitate: Nu
Livrare: GRATUIT in
Garantie: 2 ani

Înjumătățește timpul de spălare*

Înjumătățește timpul de spălare*

Spală complet în jumătate de timp. Pentru că ai și alte lucruri de făcut.

QuickDrive™ reduce timpul de spălare cu până la 50%, iar utilizarea de energie electrică cu 20%, fără a compromite performanța de curățare. Tamburul unic Q-Drum™ are partea din spate mobilă, aceasta acționează ca un pulsator, mișcând apa în direcții diferite față de mișcarea normală a tamburului, asigurând spălarea rapidă, eficientă și delicată a hainelor*

* Testat pe Samsung WW7800M, comparativ cu WW6500K. Reduce timpul de spălare cu până la 50% și consumul de energie cu 20% (40℃, jumătate de încărcare a mașinii de spălat), cu o performanță de curățare de ±3% conform datelor furnizate de Intertek și reduce consumul de energie cu până la 20% în modul Super Speed (40℃, încărcare de 5 kg) conform testelor IEC 60456:2010.

Adaugă orice articol, oricând

Adaugă orice articol, oricând

Pur și simplu adaugă orice articol* în timpul spălării.

Ați uitat să puneți la spălat o cămașă? Ușa Add Wash™ vă permite să adăugați rapid și ușor articolele de îmbrăcăminte uitate*, după ce ciclul de spălare a început deja**. De asemenea, puteți introduce cu ușurință și hainele spălate manual, pe care doriți doar să le clătiți sau să le uscați.

* Se pot adăuga numai țesături, haine, detergent și balsam de rufe.** Ușa Add Wash se deschide numai atunci când temperatura din tambur este mai mică de 50°C.

Îngrijirea rufelor cu ajutorul inteligenței artificiale

Q-rator este o aplicație de management a mașinii de spălat QuickDrive™*. Cu aceasta îți poți folosi noua ta mașină de spălat QuickDrive™ mai eficient** În secțiunea †Recomandări† găsești ciclul optim de spălare pentru fiecare tip de material textil***, secțiunea †Planificator† îți permite să administrezi orele de finalizare a ciclului de spălare pentru a-ți optimiza programul zilnic****, iar funcția †Asistent† identifică și oferă soluții pentru eventualele probleme apărute în timpul ciclului de spălare.

* Disponibil pe dispozitive Android si iPhone, este necesara o conexiune Wi-Fi. ** Nu este acceptata nicio raspundere pentru daunele cauzate de informatiile incorecte introduse de utilizator. *** Recomandarea ciclului de spalare se bazeaza exclusiv pe timpul de spalare. Acesta este posibil sa nu corespunda tuturor tipurior de materiale sau nivelurior de murdarire ale acestora.

Spălare în 39 de minute

Spălare foarte rapidă

Modul Super Speed spală rufele în doar 39 de minute. QuickDrive™ vă ajută să economisiți timp, deplasând dinamic rufele, iar tehnologia Eco Bubble™ asigură o curățare puternică. Timpul de clătire este, de asemenea, diminuat, cu ajutorul tehnologiei Speed Spray și a tamburului „Swirl+”*, precum și prin accelerarea vitezei de centrifugare.

* Testat pe †Swirl+†, comparativ cu modelul de tambur Samsung Swirl, conform datelor interne de testare.

Curățare puternică

Curățare puternică

Spumă din belșug, curățare uimitoare

Tehnologia Eco Bubble™ asigură o curățare puternică, chiar și la temperaturi reduse*. Detergentul este transformat în bule, astfel încât acesta va pătrunde rapid în țesături și va elimina cu ușurință murdăria, protejând în același timp culoarea și textura hainelor și ajutându-vă să economisiți energie**.

* Testat în conformitate cu IEC 60456-2010/încărcare de 4 kg/spălare Super Eco cu apă rece (WF80F5E5U4W), comparativ cu modul Bumbac la 40°C, fără Eco Bubble (WF0702WKU). Rezultatele individuale pot varia.** În conformitate cu Raportul de testare a performanței în laborator, realizat de Springboard Engineering pe benzi EMPA, comparându-se o soluție normală de detergent cu tehnologia cu bule, fără acțiune mecanică.

Îndepărtare intensă a petelor​

Înlăturarea intensivă a petelor

Printr-o simplă atingere de buton, funcția Bubble Soak vă ajută să îndepărtați numeroase tipuri de pete persistente. Hainele sunt înmuiate în întregime în bule active, așadar orice urme de murdărie și pete vor fi desprinse și îndepărtate mult mai eficient*.

* Teste realizate în conformitate cu IEC 60456, ediția a 5-a/încărcare de 8 kg/spălare Bubble Soak (WF80F5E5U4) comparativ cu modul Bumbac la 40/60°C, Sintetic la 60°C și Denim la 40°C, fără Bubble Soak (WF0702WKU).

Funcționare silențioasă, puternică și durabilă​

Performanță și durabilitate

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tehnologia cu invertor digital folosește magneți puternici, pentru o funcționare mai silențioasă și mai puternică și, în același timp, consumă mai puțină energie decât un motor universal. Prin eliminarea periilor, asigură o durabilitate* excepțională, susținută de o garanție de 10 ani**,

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

*Certificarea de durabilitate de 23 ani este acordată de către Asociația pentru tehnologii electrice, electronice și informaționale din Germania (Verband Deutscher Elektrotechniker-VDE)

Performanță îndelungată​

Performanță și durabilitate

Rezistența Ceramic Heater + are un nou tip de strat protector antiaderent, care reduce depunerile de calcar, comparativ cu încălzitoarele ceramice convenționale*. Designul său brevetat** asigură un nivel mai redus al depunerilor de calcar, care perturbă conductivitatea termică, așadar încălzitorul își păstrează performanța mai mult timp și este mai durabil.

* Testat pe Ceramic Heater +, comparativ cu încălzitorul convențional original Samsung al WF60F4E0N0W/ET, în baza testării independente a variației greutății în apă dură.* Numărul cererii de brevet: 10-2012-0029920 în Coreea, China, Europa și SUA.

Mențineți curățenia în interior

Eco Drum Clean+

Eco Drum Clean + curăță interiorul mașinii de spălat și elimină 99,9% dintre bacteriile care cauzează mirosuri neplăcute*, fără a folosi substanțe chimice agresive. Forța de fricțiune a jetului puternic de apă, combinată cu centrifugarea rapidă, îndepărtează murdăria de pe garnitura de cauciuc a ușii. Vă înștiințează chiar și în momentul în care este necesară curățarea**.

* Elimină 99,9% dintre bacteriile din interiorul mașinii de spălat și îndepărtează murdăria de pe garnitura de cauciuc a ușii. Pe baza testelor efectuate de Intertek în modul Eco Drum Clean+ pe WW8800M.** Afișează o notificare la fiecare 40 de cicluri.

Curățare și igienizare

 

 

 

 

 

 

Oferiți-le hainelor dvs. o curățare profundă și igienică, cu ajutorul aburilor. Un ciclu puternic de igienizare cu aburi eliberează vapori de apă din partea inferioară a tamburului. Astfel încât fiecare articol din mașina de spălat este igienizat complet. Acest procedeu îndepărtează murdăria persistentă și 99% dintre bacterii, inactivând alergenii.

Lumină de ambianță

 

 

 

 

 

 

Lumina interioară din tambur vă permite să vedeți exact ce anume se află înăuntru și să vă asigurați că ați scos toate articolele din mașina de spălat. Luminează puternic rufele, precum și restul tamburului, astfel încât să puteți verifica rapid și sigur conținutul acestuia.

Curăță reziduurile de detergent

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sertarul StayClean asigură o clătire mai eficientă a detergentului cu un sistem special de evacuare a apei. Deci, există mai puține reziduuri inestetice de detergent, iar tava rămâne mai curată și mai igienică.

Informatii
Brand: Samsung
Garantie: 24 luni

Specificatii tehnice
Tip incarcare: Frontala
Capacitate (kg): 9
Viteza de centrifugare (rpm): 1400
Clasa energetica: A+++
Viteza de centrifugare: 1300-1400
Consum energie anual (kW/an) *: 130
Consum apa anual (l/an) *: 9400
Clasa eficienta stoarcere: A
Afisaj: LED
Uscator: Nu

Descriere
Functii:
QuickDrive
AddWash
Bubble Soak
Eco Bubble
Smart Check
Smart Control
Q-rator
StayClean Drawer
Final întârziat
Lumină în interiorul tamburului
Programe speciale:
Super speed
Lenjerie de pat
Eco Drum Clean+
Îngrijire exterior
Spălare super eco
Hygiene Steam
Bumbac:
Standard
eCotton
Sintetice: Da
Delicate: Da
Lana: Da
Rapid: 15' Quick Wash
Optiuni:
Prespălare
Intensiv
Anti sifonare: Da
Extra clatire: Da
Stoarcere suplimentara: Da
Blocare acces copii: Da

Altele
Nivel zgomot spalare (dB(A)): 49
Nivel zgomot centrifugare (dB(A)): 73
Motor: Digital Inverter
Nuanta hublou: Crystal Blue
Gabarit: Standard
Culoare: Alb
Incorporabila: Nu
*: Consumurile afisate sunt valabile pentru programele standard.

Dimensiuni
Latime neta: 60 cm
Adancime neta: 60 cm
Inaltime neta: 85 cm
Greutate neta: 80 kg

Fii primul!

Nu exista review-uri pentru acest produs.

Dacă ai folosit acest produs, spune tuturor părerea ta despre el.

Parerea ta conteaza

Scrie un review
Ideall.ro
Ideal Tech SRL
Pta Valter Mărăcineanu 1-3, intr 3,
sect 1, BUCUREŞTI
RO 24973982 | J40/660/2009
RO04 RZBR 0000 0600 1621 8236
Raiffeisen Bank
Abonează-te la Newsletter