Cosul meu 1
CATEGORII Categorii de produse

Masina de spalat rufe Samsung Eco Bubble WW80R421HFX, 8kg, 1200rpm, Motor Digital Inverter, Display LED, Functie aburi, Inox

Cod: WW80R421HFX

Adauga review
2,329.00 lei
Indisponibil momentan

Disponibilitate: Indisponibil
Livrare: GRATUIT in
Garantie: 2 ani

de la lei / luna
de la lei / luna | Verifică-ți limita

Curățare puternică

Eco Bubble™

Economisește bani și protejează-ți hainele. Tehnologia Eco Bubble™ asigură o curățare puternică, dar delicată, chiar și la temperaturi scăzute*. Detergentul este transformat în bule, astfel încât acesta va pătrunde rapid în țesături și va elimina cu ușurință murdăria, protejând în același timp culoarea și textura hainelor, ajutându-vă să economisiți energie**.

* Testat în conformitate cu IEC 60456-2010/încărcare de 4 kg/spălare Super Eco cu apă rece (WF80F5E5U4W), comparativ cu modul Bumbac la 40°C, fără Eco Bubble (WF0702WKU). Rezultatele individuale pot varia.** În conformitate cu Raportul de testare a performanței în laborator, realizat de Springboard Engineering pe benzi EMPA, comparându-se o soluție normală de detergent cu tehnologia cu bule, fără acțiune mecanică.

Curățarea reziduurilor

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sertarul StayClean

Uită de grija curățării sertarului pentru detergent! Sertarul StayClean asigură o clătire mai eficientă a detergentului cu un sistem special de evacuare a apei. Deci, există mai puține reziduuri inestetice de detergent, iar tava rămâne mai curată și mai igienică.

Curățare și igienizare

Hygiene Steam

Oferă-le hainelor tale o curățare profundă și igienică, cu ajutorul aburilor. Un ciclu puternic de igienizare cu aburi eliberează vapori de apă din partea inferioară a tamburului. Acest procedeu îndepărtează murdăria persistentă și 99,9% dintre bacterii și alergeni*.

* Pe baza testelor interne și a verificărilor independente efectuate de Intertek. Rezultatele individuale pot varia.

Mai puțin zgomot și mai puțină energie consumată

Tehnologie Digital Inverter

Bucură-te de o mai mare eficiență energetică, de zgomot redus și de performanță de durată. Tehnologia Digital Inverter folosește magneți puternici, pentru o funcționare mai silențioasă și mai puternică și, în același timp, consumă mai puțină energie decât un motor universal. Asigură o durabilitate remarcabilă*, având o garanție de 10 ani.

* Certificarea de durabilitate de 23 ani este acordată de către Asociația pentru tehnologii electrice, electronice și informaționale din Germania (Verband Deutscher Elektrotechniker - VDE).

Haine și mai curate

Super Rinse+

Bucură-te de o performanță de clătire atunci când speli rufele. Opțiunea Super Rinse+ folosește mai multă apă și o centrifugare puternică pentru a asigura o clătire superioară fără reziduuri de detergent. Așadar, acestea sunt mai curate și mai sigure la purtat și mai delicate cu pielea ta.

Curățare igienică

 

 

 

 

 

 

 

Păstrează mașina de spălat curată

Menține interiorul mașinii de spălat curat și igienizat. Eco Drum Clean îndepărtează din tambur murdăria și bacteriile care cauzează mirosuri neplăcute. Nu ai nevoie de detergenți abrazivi sau scumpi, deoarece utilizează o combinație de înmuiere, vibrare și centrifugare la viteză înaltă. De asemenea, te anunță când este necesară curățarea.

Înlăturarea intensivă a petelor

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Spumă din belșug pentru a înlătura petele dificile.

Cu o singură atingere de buton, funcția „Bubble Soak” înlătură o varietate de pete dificile. Aceasta adaugă o fază suplimentară la ciclul de spălare normală, unde bulele de spumă pătrund adânc în țesătură, astfel încât petele sunt desprinse și îndepărtate în mod eficient.*

* Testat în concordanță cu IEC 60456 ediția a 5-a / bumbac la rece/40/60°C (încărcătură de 9 kg), sintetic 40°C (încărcătură de 4 kg) cu spălare Bubble Soak (WW90J6410CW) vs. fără spălare Bubble Soak (WW90J6410CW).

Depanare simplă

Smart Check

Evită costurile și neplăcerile cauzate de stricarea mașinii. Smart Check este un sistem automat de monitorizare a erorilor pe care îl poți utiliza printr-o aplicație pe smartphone*. Acesta detectează și diagnostichează problemele într-un stadiu incipient și oferă soluții rapide și ușoare de depanare, ajutându-te să economisești timpul și banii necesari reparațiilor**.

* Disponibil pe dispozitivele Android și iOS. ** Ocazional, vor fi necesare solicitări de service, care pot genera costuri suplimentare pentru reparații.

Performanță și durabilitate

Rezistență ceramică+

Folosește-ți mașina de spălat pentru un timp mult mai îndelungat, cu ajutorul rezistenței ceramice +. Designul său patentat** asigură depuneri cu mai puțin calcar, astfel încât rezistența își menține performanța pentru mai mult timp. "Ceramic Heater +", noul tip de rezistența ceramică, are în alcătuire un strat protector anti-aderență care reduce depunerea de calcar în comparație cu rezistențele convenționale*. Așadar, rezistența își păstrează performanța mai mult timp și este mai durabilă.

* Numărul cererii de brevet: 10-2012-0029920 în Coreea, China, Europa și S.U.A.** Testat pe Ceramic Heater +, comparativ cu rezistența standard originală Samsung al WF60F4E0N0W/ET, în baza testării independente a variației greutății în apă dură.

Protejează împotriva fluctuațiilor de curent

Volt Control protejează împotriva oricăror daune electrice care pot fi cauzate de tensiuni instabile. Acesta detectează când tensiunea a crescut prea mult și întrerupe automat sursa de alimentare.

Informatii
Brand: Samsung
Garantie: 24 luni

Specificatii tehnice
Tip incarcare: Frontala
Capacitate (kg): 8
Viteza de centrifugare (rpm): 1200
Viteza de centrifugare: 1100-1200
Consum energie anual (kW/an) *: 157
Consum apa anual (l/an) *: 8700
Clasa eficienta stoarcere: B
Afisaj: LED
Uscator: Nu

Descriere
Functii:
Eco Bubble™
Bubble Soak
Smart Check
Aburi
Programe speciale:
Lenjerie de pat
Spălare zilnică
Curățare tambur eco
Hygiene Steam
Economic energie: Spălare super eco
Bumbac:
Standard
Eco
Sintetice: Da
Delicate: Lână/Rufe delicate
Rapid: 15'
Optiuni:
Prespălare
Intensiv
Super Rinse+
Extra clatire: Da
Stoarcere suplimentara: Da
Pornire intarziata: Final întârziat
Blocare acces copii: Da

Altele
Nivel zgomot spalare (dB(A)): 57
Nivel zgomot centrifugare (dB(A)): 73
Motor: Digital Inverter
Nuanta hublou: Crystal Gloss 16 Blue
Informatii generale:
Rezistență ceramică
Tip tambur: Swirl
Gabarit: Slim
Culoare: Argintiu
Incorporabila: Nu
*: Consumurile afisate sunt valabile pentru programele standard.

Eficiența energetică
Clasa eficienta energetica: A+++

Dimensiuni
Latime neta: 60 cm
Adancime neta: 45 cm
Inaltime neta: 85 cm
Greutate neta: 61 cm
Greutate bruta: 55 Kg

Fii primul!

Nu exista review-uri pentru acest produs.

Dacă ai folosit acest produs, spune tuturor părerea ta despre el.

Parerea ta conteaza

Scrie un review
Ideall.ro
All Online Tech SRL
Str Constantin Caracas nr 20
sect 1, BUCUREŞTI
RO46436408 | J40/12999/2022
RO80 BTRL RONC RT06 5205 8601
Banca Transilvania
Carduri Visa si Mastercard
ANPC SOL