CATEGORII Categorii de produse

Masina de spalat rufe Samsung WW80T854DBT, 8 kg, 1400 rpm, Hygiene Steam, AddWash, AI Control, Bubble Soak, Wi-Fi, Motor Digital Inverter, Alb

Cod: WW80T854DBT

5 stele
5.00 | (1 reviewuri)

3799.00 lei
reducere 400.00 lei (11%)
3,399.00 lei

Disponibilitate: In stoc
Livrare: GRATUIT in
Garantie: 2 ani

de la lei / luna
de la lei / luna | Verifică-ți limita

Adio, murdărie! Salut, eficienţă

Eco Bubble™

Tehnologia Eco Bubble™ curăță cu putere și în profunzime, chiar și la temperaturi mici. Detergentul se transformă în bule și pătrunde rapid în țesături, unde elimină murdăria, protejând culoarea și textura hainelor **. În plus, vă ajută să economisiți energie. Mai bine pentru mediu și pentru factură.

*Testat în conformitate cu IEC 60456-2010/4 kg încărcare / program Super Eco Wash la rece (WF80F5E5U4W) vs. bumbac 40 °C fără Eco Bubble (WF0702WKU). Rezultatele individuale pot varia. **Pe baza raportului Performance Lab Test realizat de Springboard Engineering pe benzi EMPA, comparând o soluție normală de detergent și o tehnologie cu bule, fără acțiune mecanică.

Spală complet în jumătate de timp. Pentru că ai şi alte lucruri de făcut

QuickDrive™

Programe de spălare care nu se mai termină? QuickDrive™ reduce timpul de spălare cu până la 50%* și consumul de energie cu 20%, dar păstrează aceeași performanța de curățare ireproșabilă. Secretul: tamburul unic Q-Drum™ cu partea din spate mobilă, care mișcă apa în direcții diferite asigurând spălarea rapidă, eficientă și delicată a hainelor. Munţii de haine care se strâng după o săptămână nu vor mai fi o problemă.

* Testat pe WW8000T comparativ cu Samsung WW6500K. Economisește 50% din timp și economisește 20% din energie la ciclul de bumbac (40 ℃, jumătate de sarcină) cu performanțe de spălare de ± 5%. Pe baza datelor Intertek.

Spălare inteligentă

AI Control

Speli ușor și eficient cu AI Control. Personalizează spălarea prin memorarea obiceiurilor tale, sugerând cicluri și afisând informatii în timp util. Aplicatia SmartThings oferă sfaturi despre cicluri de spălare, planificarea spălarii și rezolvarea problemelor de service. Pentru a oferi și mai mult confort utilizatorilor, ciclul de spălare se sincronizeaza cu cel de uscare.

* Disponibil pe dispozitivele Android și iOS. O conexiune Wi-Fi și un cont Samsung sunt necesare. ** Auto Cycle Link este disponibil numai atunci când, atât mașina de spălat, cât și uscătorul au AI Control și Wi-Fi conectate. ※Imaginile afișate pot fi diferite de produsul real. ※Imaginile Mobile GUI pot varia în funcție de țară, mediu etc.

Adaugă ce ai uitat, chiar și dupa start

Add Wash

Ai uitat să pui ceva în mașină și ai apasat deja butonul de start? Te salvează ușa inovatoare AddWash. O deschizi în timpul programului după ce a început ciclul de spălare și arunci în mașină balsam, o șosetă uitată sau ceva spălat de mână care are nevoie de o clătire extra.

*Se pot adăuga doar articole din material textil, îmbrăcăminte, detergent și balsam. **Ușa Add Wash se deschide numai atunci când temperatura tamburului este sub 50°C.

Super viteză, super spălare și super eficiență în 39 de minute

Super Speed (39 minute)

Programul "Super Speed" este pentru cei eficienți, pentru că în doar 39 de minute*, rufele sunt gata de pus la uscat. QuickDrive™ mişcă dinamic rufele, tehnologia Eco Bubble™ curăță puternic, iar clătirea e mai rapidă cu Speed Spray dar și prin accelerarea vitezei de centrifugare.

*Utilizând Super Speed, cu setări implicite și o încărcare de 5 kg.

Igienizează-ți hainele cu aburi

Hygiene Steam

Hainele tale merită periodic o curățare profundă și igienică. Hygiene Steam e un program puternic de igienizare cu aburi care îndepărtează murdăria persistentă și 99% dintre bacterii* și alergeni**.

* Pe baza raportului de testare Intertek pentru ciclul Hygiene Steam. Elimină 99,9% dintre anumite bacterii, inclusiv Staphylococcus aureus și Escherichia coli. Rezultatele individuale pot varia.** Pe baza raportului de testare al Fundației Britanice pentru Alergii (BAF) pentru ciclul Hygiene Steam. Elimină alergenii derivați de la acarienii de praf din casă.

Extrem de rezistentă, extrem de performantă

Tehnologia Digital Inverter

Mașina de spălat Samsung vine dotată cu un motor superior Digital Inverter care îi oferă eficiență energetică, mai silențioasă* și performanță excepțională **, de durată. Este certificat să funcționeze 23 de ani, susținut de o garanție de 10 ani.

*În general, nivelul de reducere este 5dBA și respectiv 3dBA pentru ciclul de spălare și centrifugare. Datele se bazează pe datele comparative intre WF80F5E5P4W 8kg 1400rpm , cu Motor Digital Inverter și WF1804WPC 8kg 1400rpm cu Motor Standard. **Certificat pentru o durabilitate pentru 23 de ani de către Asociația pentru Tehnologii Electrice, Electronice și Informaționale din Germania (Verband Deutscher Elektrotechniker - VDE). Durata de viață reală poate varia în funcție de circumstanțele de utilizare.

Curățenie deplină în interiorul mașinii de spălat

 

 

 

 

 

 

 

Drum Clean+

Păstrează ușa și interiorul mașinii de spălat curate. Programul Drum Clean+ elimină murdăria și 99,9% din bacteriile care provoacă mirosuri* din tambur, fără să utilizați detergenți abrazivi sau scumpi. Un jet puternic de apă și rotația rapidă îndepărtează, de asemenea, murdăria din jurul garniturii ușii. În plus, te anunță când e necesară curățarea**.

* Elimină 99,9% din bacterii din interiorul mașinii de spălat și curăță murdăria din garniturile de cauciuc. Bazat pe testarea Intertek a ciclului Drum Clean+.** Oferă o notificare după fiecare 40 de cicluri.

Cel mai curat sertar din casă

 

 

 

 

 

 

 

Sertarul StayClean

Nu mai pierde detergentul și evită sarcina obositoare de a curăța sertarul pentru detergent. Sertarul StayClean asigură utilizarea detergentului din sertar, datorită unui sistem special de circulare a apei. Deci, există mai puțin reziduri inestetice de săpun și tava rămâne mai curată și mai igienică.

Un program fără pată

 

 

 

 

 

 

 

 

Bubble Soak

Obține haine impecabile, chiar și atunci când sunt foarte murdare. Funcția Bubble Soak ajută la eliminarea unei largi varietăți de pete profunde, precum cele de sânge, ceai, vin, machiaj și iarbă. Hainele sunt bine îmbibate în bule active, astfel încât murdăria și petele sunt înmuiate și pot fi îndepărtate mai eficient*.

*Testat în conformitate cu IEC 60456 Ediția a 5-a/ încărcare 8 kg/ spălare Bubble Soak vs. bumbac 40/60 °C, sintetice 60 °C și denim 40 °C, fără Bubble Soak.

Informatii
Brand: Samsung
Garantie: 24 luni

Specificatii tehnice
Tip incarcare: Frontala
Capacitate (kg): 8
Viteza de centrifugare (rpm): 1400
Viteza de centrifugare: 1300-1400
Consum energie anual (kW/an) *: 116
Consum apa anual (l/an) *: 8100
Clasa eficienta stoarcere: A
Afisaj: AI Control
Uscator: Nu

Descriere
Functii:
Final întârziat
Aburi
AddWash
Intensive
Bubble Soak
Eco Bubble
Setare a limbii
Ciclul meu
Smart Things
WiFi
QuickDrive
Programe speciale:
Lenjerie de pat
Colours
Drum Clean+
Hygiene Steam
Active Wear
Cloudy Day
Intense Cold
Outdoor
Shirts
Silent Wash
Prosoape
Economic energie: Eco 40-60
Prespalare: Da
Bumbac: Da
Sintetice: Da
Delicate: Da
Jeans: Da
Lana: Da
Baby: Da
Rapid:
15' Quick Wash
Super Speed
Extra clatire: Da
Stoarcere suplimentara: Da
Blocare acces copii: Da

Altele
Nivel zgomot spalare (dB(A)): 52
Nivel zgomot centrifugare (dB(A)): 73
Motor: Digital Inverter
Nuanta hublou: Black Deco
Informatii generale: StayClean Drawer
Gabarit: Standard
Culoare: Alb
Incorporabila: Nu
*: Consumurile afisate sunt valabile pentru programele standard.

Eficiența energetică
Noua clasa energetica: A

Dimensiuni
Latime neta: 60 cm
Adancime neta: 60 cm
Inaltime neta: 85 cm
Greutate neta: 79 kg

Evaluarea medie:
5 stele
5.00 / 5
5
100%
  1
4
0%
  0
3
0%
  0
2
0%
  0
1
0%
  0
Parerea ta conteaza
Scrie un review
5 stele Alexandru Catalin 08 apr. 2021
Foarte silentioasa. Se aude doar alimentarea și evacuarea apei, dar nu atât de zgomotos ca mașinile vechi. Paleta din spatele tamburului chiar își face treaba. De ce am ales sa cumpăr de la IDEALL? În primul rând au transport propriu , produsul este în siguranță, cărat de băieți până în casă și așteaptă să verifici dacă produsul este în regulă. Am cumpărat 4 electrocasnice mari și toate au fost livrate a doua zi după comanda plasată. Mulțumesc echipei IDEALL....
Răspunde
Ideall.ro
All Online Tech SRL
Str Constantin Caracas nr 20
sect 1, BUCUREŞTI
RO46436408 | J40/12999/2022
RO80 BTRL RONC RT06 5205 8601
Banca Transilvania
Carduri Visa si Mastercard
ANPC SOL