Cosul meu 1
CATEGORII Categorii de produse

Masina de spalat rufe Samsung WW90T554DAX, 9 kg, 1400 rpm, Hygiene Steam, AddWash, AI Control, Bubble Soak, Wi-Fi, Motor Digital Inverter, Inox

Cod: WW90T554DAX

Adauga review
2,450.00 lei
Indisponibil momentan

Disponibilitate: Indisponibil
Livrare: GRATUIT in
Garantie: 2 ani

de la lei / luna
de la lei / luna | Verifică-ți limita

Adio, murdărie! Salut, eficienţă

Eco Bubble™

Tehnologia Eco Bubble™ curăță cu putere și în profunzime, chiar și la temperaturi mici. Detergentul se transformă în bule și pătrunde rapid în țesături, unde elimină murdăria, protejând culoarea și textura hainelor **. În plus, vă ajută să economisiți energie. Mai bine pentru mediu și pentru factură.

*Testat în conformitate cu IEC 60456-2010/4 kg încărcare/ program Super Eco Wash la rece (WF80F5E5U4W) vs. bumbac 40 °C fără Eco Bubble (WF0702WKU). Rezultatele individuale pot varia. **Pe baza raportului Performance Lab Test realizat de Springboard Engineering pe benzi EMPA, comparând o soluție normală de detergent și o tehnologie cu bule, fără acțiune mecanică.

Spălare inteligentă

AI Control

Speli ușor și eficient cu AI Control. Personalizează spălarea prin memorarea obiceiurilor tale, sugerând cicluri și afisând informatii în timp util. Aplicatia SmartThings oferă sfaturi despre cicluri de spălare, planificarea spălarii și rezolvarea problemelor de service. Pentru a oferi și mai mult confort utilizatorilor, ciclul de spălare se sincronizeaza cu cel de uscare.

* Disponibil pe dispozitivele Android și iOS. O conexiune Wi-Fi și un cont Samsung sunt necesare. ** Auto Cycle Link este disponibil numai atunci când, atât mașina de spălat, cât și uscătorul au AI Control și Wi-Fi conectate.

Adaugă ce ai uitat, chiar și dupa start

Add Wash

Ai uitat să pui ceva în mașină și ai apasat deja butonul de start? Te salvează ușa inovatoare AddWash. O deschizi în timpul programului după ce a început ciclul de spălare și arunci în mașină balsam, o șosetă uitată sau ceva spălat de mână care are nevoie de o clătire extra.

*Se pot adăuga doar articole din material textil, îmbrăcăminte, detergent și balsam. **Ușa Add Wash se deschide numai atunci când temperatura tamburului este sub 50°C.

Igienizează-ți hainele cu aburi

Hygiene Steam

Hainele tale merită periodic o curățare profundă și igienică. Hygiene Steam e un program puternic de igienizare cu aburi care îndepărtează murdăria persistentă și 99% dintre bacterii* și alergeni**.

* Pe baza raportului de testare Intertek pentru ciclul Hygiene Steam. Elimină 99,9% dintre anumite bacterii, inclusiv Staphylococcus aureus și Escherichia coli. Rezultatele individuale pot varia.** Pe baza raportului de testare al Fundației Britanice pentru Alergii (BAF) pentru ciclul Hygiene Steam. Elimină alergenii derivați de la acarienii de praf din casă.

Extrem de rezistentă, extrem de performantă

Tehnologia Digital Inverter

Mașina de spălat Samsung vine dotată cu un motor superior Digital Inverter care îi oferă eficiență energetică, mai silențioasă* și performanță excepțională **, de durată. Este certificat să funcționeze 23 de ani, susținut de o garanție de 10 ani.

*În general, nivelul de reducere este 5dBA și respectiv 3dBA pentru ciclul de spălare și centrifugare. Datele se bazează pe datele comparative intre WF80F5E5P4W 8kg 1400rpm , cu Motor Digital Inverter și WF1804WPC 8kg 1400rpm cu Motor Standard. **Certificat pentru o durabilitate pentru 23 de ani de către Asociația pentru Tehnologii Electrice, Electronice și Informaționale din Germania (Verband Deutscher Elektrotechniker - VDE). Durata de viață reală poate varia în funcție de circumstanțele de utilizare.

Curățenie deplină în interiorul mașinii de spălat

 

 

 

 

 

 

 

Drum Clean

Pentru a vă asigura că veți avea întotdeauna cea mai bună spălare posibilă, este foarte important ca mașina de spălat să fie curată în interior. Programul Eco Dum Clean îndepărtează murdăria din tambur și 99,9%* dintre bacteriile care cauzează mirosuri neplăcute, fără să utilizați detergenți abrazivi sau scumpi. În plus, te anunță când e necesară curățarea**.

* Elimină 99,9% din bacterii din interiorul mașinii de spălat. Bazat pe testarea Intertek a ciclului Drum Clean. ** Oferă o notificare după fiecare 40 de cicluri.

Cel mai curat sertar din casă

 

 

 

 

 

 

 

Sertarul StayClean

Au trecut zilele in care detergentul era irosit și aveai în plus și sarcina obositoare de a curăța sertarul detergentului. Sertarul StayClean pentru detergent este clătit eficient, cu ajutorul unui sistem special de evacuare a apei. Deci, scapi de rezidurile inestetice de detergent, iar tava rămâne mereu curată și igienizată.

Un program fără pată

 

 

 

 

 

 

 

 

Bubble Soak

Cu un simplu buton, funcția Bubble Soak te ajută să scoți numeroase tipuri de pete persistente. Indiferent dacă este vorba de bumbac, material sintetic sau de haine pentru bebeluși, adăugați 30 de minute Bubble Soak la orice program preferat prin simpla apăsare a unui buton. Hainele sunt înmuiate în întregime în bule active, așa că orice urme de murdărie și pete vor fi îndepărtate mult mai eficient *.

*Testat în conformitate cu IEC 60456 Ediția a 5-a/ încărcare 8 kg/ spălare Bubble Soak vs. bumbac 40/60 °C, sintetice 60 °C și denim 40 °C, fără Bubble Soak.

Informatii
Brand: Samsung
Garantie: 24 luni

Specificatii tehnice
Tip incarcare: Frontala
Capacitate (kg): 9
Viteza de centrifugare (rpm): 1400
Viteza de centrifugare: 1300-1400
Consum energie anual (kW/an) *: 130
Consum apa anual (l/an) *: 9400
Clasa eficienta stoarcere: A
Afisaj: AI Control
Uscator: Nu

Descriere
Functii:
Final întârziat
Aburi
AddWash
Intensive
Bubble Soak
Eco Bubble
Setare a limbii
Ciclul meu
Smart Things
WiFi
Programe speciale:
Lenjerie de pat
Colours
Drum Clean
Hygiene Steam
Active Wear
Cloudy Day
Intense Cold
Outdoor
Shirts
Silent Wash
Prosoape
Economic energie: Eco 40-60
Prespalare: Da
Bumbac: Da
Sintetice: Da
Delicate: Da
Mix: Da
Jeans: Da
Lana: Da
Baby: Da
Rapid: 15' Quick Wash
Extra clatire: Da
Stoarcere suplimentara: Da
Blocare acces copii: Da

Altele
Nivel zgomot spalare (dB(A)): 53
Nivel zgomot centrifugare (dB(A)): 74
Motor: Digital Inverter
Nuanta hublou: Negru
Informatii generale: StayClean Drawer
Gabarit: Standard
Culoare: Argintiu
Incorporabila: Nu
*: Consumurile afisate sunt valabile pentru programele standard.
Culoare: inox

Dimensiuni
Latime neta: 60 cm
Adancime neta: 55 cm
Inaltime neta: 85 cm
Greutate neta: 67 kg

Eficiența energetică
Noua clasa energetica: A
Clasa eficienta energetica: A+++

Fii primul!

Nu exista review-uri pentru acest produs.

Dacă ai folosit acest produs, spune tuturor părerea ta despre el.

Parerea ta conteaza

Scrie un review
Ideall.ro
All Online Tech SRL
Str Constantin Caracas nr 20
sect 1, BUCUREŞTI
RO46436408 | J40/12999/2022
RO80 BTRL RONC RT06 5205 8601
Banca Transilvania
Carduri Visa si Mastercard
ANPC SOL