Categorii de produse

Masina electrica de tuns gazonul Bosch UniversalRotak 750, 1700 W, Volum colectare 50 L, Latime taiere 45 cm, Negru/Verde, 06008B9300

Cod: 06008B9300


Detalii produs

 

 

 

 

 

 

 

În România, Grupul Bosch este prezent cu cinci entități în diferite locații din țară. Sediul central al companiei este situat în Bucureşti, unde Bosch are şi un birou de vânzări. Tot în capitală se află și o filială a BSH Hausgeräte GmbH, activă pe piaţa electrocasnicelor. În Cluj, Bosch operează un centru de cercetare şi dezvoltare şi o unitate de producţie pentru tehnologie auto. O unitate de producţie de tehnică liniară şi una de tehnologie auto se află în Blaj. De asemenea, compania are un centru de externalizare a proceselor de afaceri (BPO) în Timişoara.

Bosch în România face parte din Grupul Bosch, lider global în furnizarea de tehnologii şi servicii. Obiectivul strategic al Grupului Bosch este de a furniza inovaţii pentru o viaţă conectată. Bosch sporeşte calitatea vieţii la nivel mondial prin produse și servicii inovatoare şi care stârnesc entuziasm. Pe scurt, Bosch creează „Tehnică pentru o viaţă.”

Caracteristici

Informatii
Brand: Bosch
Garantie: 24 luni

Caracteristici generale
Tip: Masina de tuns iarba
Domeniu utilizare: Gradina

Caracteristici tehnice
Putere nominala: 1700 W
Sistem taiere: Cuțit din oțel călit și șlefuit
Maner actionare: „Ergoflex-System“
Greutate: 16 kg

Caracteristici lucru
Latime taiere: 45 cm
Volum colectare iarba: 50 L
Reglare inaltime taiere: 20 - 80 mm (7 trepte)

Functii speciale
Protectie suprasarcina: Da
Pieptane gazon: Da
Maner transport: Integrat
Montare manere QuickClick: Da
Colectare frunze LeafCollect: Da

©ideall.ro 2022 - Politica de confidentialitate