PREȚURI COMPETITIVE
BRAND 100% ROMÂNESC

Masina de tuns barba Panasonic ER-GB86-K503, 57 trepte, Ni-MH, 50 min., 3 accesorii, Negru

Cod: ER-GB86-K503

Cadou

Adauga review
599.00 lei
reducere 230.00 lei (38%)
369.00 lei

Disponibilitate: Stoc limitat
Livrare: GRATUIT in
Garantie: 2 ani
Cumpără pană la
16.08.2021
pentru a beneficia de garantie extinsă
vezi detalii

Tundere cu putere şi control incredibile

Maşina de tuns barba ER-GB86, cu motor c.c. cu cuplu ridicat, tunde la o lungime între 0,5 şi 30 mm. Astfel, aveţi întotdeauna un control total asupra stilului.

Tundere uniformă pentru aranjarea bărbii în stilul bărbierului

Motor c.c. cu cuplu ridicat Echipată cu un motor puternic pentru tundere uniformă, chiar şi în cazul bărbilor tari şi dese. Permite tunderea confortabilă a bărbilor lungi şi dese, pe care lamele convenţionale le ciupesc foarte uşor.

Tundere uniformă pentru aranjarea bărbii în stilul bărbierului

Pentru a prinde mai multe smocuri de păr cu o singură mişcare, noul sistem de lame are un unghi de atac mai mare între lame. Această caracteristică permite prinderea eficientă a smocurilor de păr lungi şi dese din zona de tundere. *¹ În comparaţie cu modelul ER-GB40.

Accesoriu de 30 mm pentru aranjarea facilă a bărbilor lungi

Este dificil să tundeţi uniform o barbă lungă. Totuşi, pieptenele acestui accesoriu aliniază cu precizie smocurile de păr atunci când trece prin barbă, pentru a permite tunderea la o lungime egală. Acum puteţi da o formă atractivă unei bărbi lungi chiar dacă sunteţi un utilizator începător.

Mai multe setări ale lungimii de tundere

Comutarea între cele trei accesorii vă permite să ajustaţi lungimea de tundere de la 0,5 la 30 mm în 58 de trepte de 0,5 mm. Aceste accesorii tip pieptene asigură o gamă largă de posibilităţi de aranjare. *¹ Tunderea la 0,5 mm este posibilă atunci când nu utilizaţi niciun accesoriu. Nu este posibilă setarea la 10,5 mm şi la 20,5 mm.

O barbă uniformă cu ajutorul noilor lame cu vârf mai lat

Lamele au vârfuri mai late pentru a prinde smocurile de păr, chiar dacă acestea sunt netezite sau încreţite. După tundere, barba este netezită frumos, fără zone cu lungime inegală. Lamă nouă: Vârfurile lamelor sunt mai late, astfel că acestea ating perciunii pe o suprafaţă mai mare şi îi ridică pe cei cârlionţaţi sau neteziţi. Lamă convenţională: Vârfurile lamelor sunt înguste, astfel că perciunii pe care îi ating scapă, ceea ce face dificilă ridicarea perciunilor neteziţi.

Cadran de ajustare rapidă

 

Comutarea între cele trei accesorii vă permite să ajustaţi lungimea de tundere de la 0,5 la 30 mm în 58 de trepte de 0,5 mm. * Tunderea la 0,5 mm este posibilă atunci când nu utilizaţi niciun accesoriu. Nu este posibilă setarea la 10,5 mm şi la 20,5 mm. Lame din oţel inoxidabil, rezistente, cu o muchie ascuţită pentru o tăiere precisă. Muchiile de tăiere ascuţite taie rapid chiar şi firele de păr groase şi tari. Design rezistent la apă pentru o întreţinere uşoară şi igienică. * Înainte de a-l spăla, îndepărtaţi secţiunea cu folie exterioară şi porniţi aparatul de ras. Vibraţiile ajută la îndepărtarea reziduurilor.

Informatii
Brand: Panasonic
Garantie: 24 luni

Specificatii generale
Tipologie: Aparat pentru barba
Functionare: Fara cablu
Autonomie: 50 de minute
Timp incarcare (ore): 1
Setari lungime: 57 (1 - 30 mm)
Lavabil: Da
Indicator luminos: 1x LED
Caracteristici: Cadran de ajustare rapidă

Accesorii
Lame: Lame din oţel inoxidabil
Pieptene: Da
Depozitare: Husă de călătorie
Alte accesorii: Accesoriu de 30 mm

Dimensiuni
Greutate neta: aprox. 160 g

Fii primul!

Nu exista review-uri pentru acest produs.

Dacă ai folosit acest produs, spune tuturor părerea ta despre el.

Parerea ta conteaza

Scrie un review
Ideall.ro
Ideal Tech SRL
Pta Valter Mărăcineanu 1-3, intr 3,
sect 1, BUCUREŞTI
RO 24973982 | J40/660/2009
RO04 RZBR 0000 0600 1621 8236
Raiffeisen Bank
Abonează-te la Newsletter