Cosul meu 1
CATEGORII Categorii de produse

Monitor Samsung LC27F591FDUXEN LED Curbat 27 inch 4ms Silver

Cod: LC27F591FDUXEN

Adauga review
1,078.00 lei
Indisponibil momentan

Disponibilitate: Indisponibil
Livrare: GRATUIT in
Garantie: 2 ani

de la lei / luna
de la lei / luna | Verifică-ți limita

27" LED Curbat(1800R, 27",  1920 x 1080,  VA,  250cd/m2,  3,000:1;   4(GTG) ms,  178°(H)/178°(V),  60Hz, FreeSync, D-Sub, Display Port, HDMI, Headphone, Audio In, Speker,  Tilt,  Silver)

 

Cea mai mare curbură a ecranului pentru cea mai captivantă experiență de vizionare

Descoperiți o experiență de vizionare cu adevărat captivantă, cu noul monitor Samsung curbat. Ecranul de 1800R creează un câmp vizual mai larg şi îmbunătățește percepția adâncimii. Astfel, fie că este vorba de un film online, un show TV preferat sau un joc, ecranul curbat de la Samsung va reda mai bine conținutului multimedia.

 

Curbură mai mare a ecranului și modul Eye Saver pentru confort de vizionare sporit

• Curbura ecranului 1800R: curbura mai mare a ecranului, de 1800R, permite ochilor dvs să urmărească detalii pe întregul ecran menținând o distanță constantă de vizualizare. În testele clinice efectuate de Secția de Oftalmologie a Spitalului Universitar Național din Seul, s-a dovedit că aceasta reduce stresul ocular comparativ cu vizionarea unui monitor cu ecran plat. • Modul Eye Saver: Prin reducerea emisiei de lumină albastră – care stimulează retina mai mult decât alte culori – modul Eye Saver reduce oboseala ochilor și oferă o experiență vizuală mai confortabilă • Flicker Free: Tehnologia Flicker Free de la Samsung permite un timp mai îndelungat de joc sau lucru, în condiții de confort sporit.

 

O calitate pur și simplu uimitoare a imaginii ce dă viață conținutului

• Culori mai vii, mai bogate: Tehnologia Active Crystal Color de la Samsung permite redarea unui gamut de culoare mai mare comparativ cu monitoarele standard, pentru culori mai bogate, mai intense și o uimitoare calitate a imaginii. • Raport de contrast de 3000:1: Tehnologia ecranelor VA Samsung și raportul de contrast de 3000:1 asigură un negru mai profund și un alb mai strălucitor, ce vă permit să vedeți clar chiar și în cele mai întunecate sau mai luminoase scene.

 

 

Jocurile sunt impecabil de fluide cu AMD FreeSync

• AMD FreeSync: Prin sincronizarea dinamică a frecvenței de refresh a ecranului cu frecvența de cadre a imaginii, AMD FreeSync reduce sacadarea și asigură jocuri fluide, fără sincope • Modul joc: Modul joc optimizează instantaneu culorile și contrastul ecranului pentru joc, asigurându-vă de calitatea optimă a fiecărei scene • Timp de răspuns de 4 ms: Timpul de răspuns cu adevărat rapid, de 4 ms, redă chiar și cele mai rapide mișcări de pe ecran.

 

 

Curbura ecranului şi a carcasei spate au permis realizarea unui design elegant și modern

• Curbura faţă/spate: Curbura se combină cu un finisaj metalic argintiu și alb lucios într-un design elegant și modern. • Design fără margini: Designul fără margini pe 3 laturi mărește frumusețea vizuală a ecranului și atrage privirea. • Suport circular: Suportul circular simplu combină forma și funcționalitatea pentru a asigura un sprijin stabil cu o eleganță discretă.

 

 

Difuzoare integrate și porturi multiple pentru toate necesitățile de divertisment

• Boxe stereo duale integrate: Două difuzoare de 5W încorporate în ecran vă permit să vă bucurați de filme, jocuri și conținut online, fără a vă aglomera biroul cu difuzoare și cabluri suplimentare. • Interfață de conectare triplă: Porturile HDMI, DP și D-sub asigură o conexiune multiplă de înaltă performanță, care vă permite să conectați computere, console de jocuri, monitoare suplimentare și alte dispozitive.

 

 

 

Informatii
Brand: Samsung
Garantie: 24 luni

Display
Diagonala (inch): 27"-28"
Diagonala [inch]: 27
Contrast: 3,000:1
Tip display:
LED
Curbat (1800R)
Timp de raspuns [ms]: 4(GTG) ms
Tip panel: VA
Rezolutie optima: 1920 x 1080
Intensitate luminoasa [cd/m2]: 250
Unghi vizibilitate: 178°(H)/178°(V)
Informatii display:
Refresh 60Hz
FreeSync

Conectivitate
VGA (D-sub): Da
HDMI: Da
DisplayPort: Da
Iesire audio: Headphone
Intrare audio: Da

Alte informatii
Inclinare verticala monitor: Da
Culoare: Silver

Fii primul!

Nu exista review-uri pentru acest produs.

Dacă ai folosit acest produs, spune tuturor părerea ta despre el.

Parerea ta conteaza

Scrie un review
Ideall.ro
All Online Tech SRL
Str Constantin Caracas nr 20
sect 1, BUCUREŞTI
RO46436408 | J40/12999/2022
RO80 BTRL RONC RT06 5205 8601
Banca Transilvania
Carduri Visa si Mastercard
ANPC SOL