Cosul meu 1
CATEGORII Categorii de produse

SISTEM DE NAVIGAȚIE GARMIN DRIVELUXE™ 51 LMT-D EU

Cod: GDriveLuxe51LMTDEU

Adauga review
2,099.00 lei
Indisponibil momentan

Disponibilitate: Indisponibil
Livrare: GRATUIT in
Garantie: 2 ani

de la lei / luna
de la lei / luna | Verifică-ți limita

Navigator GPS Premium cu funcţii inteligente

Navigator GPS Premium cu afișaj tactil şi o capacitate de 5,0 inci cu un design elegant metalic şi suport magnetic sigur pentru depozitare în siguranţă

Garmin Digital Traffic via DAB- cea mai buna solutie de trafic Garmin.

Preîncărcat cu hărţi pe viaţă

Oferă servicii în timp real, precum trafic în timp real şi parcare în timp real, apeluri prin Bluetooth® , notificări inteligente şi navigaţie activată vocal

Wi-Fi încorporat® pentru actualizarea uşoară a hărţilo rşi a software-ului.

Designul elegant se întâlneşte cu confortul şi cu funcţiile inteligente la volan cu Garmin DriveLuxe. Acest navigator premium GPS include o gamă largă de funcţii inteligente precum apeluri handsfree prin Bluetooth şi servicii în timp real — totul integrat într-un corp subţire de metal cu suport magnetic util. Vedeţi toate indicaţiile clar la o singură privire pe afișajul tactil luminos de înaltă rezoluţie şi folosiţi zoom-ul prin atingere pentru o vizualizare mai apropiată.Viitorul este pe dispozitivul dvs. Garmin. Priviţi înainte şi conduceţi.

Servicii în timp real pentru călătoria dvs.

Ocoliţi ambuteiajele alegând rute alternative care vă economisesc timpul sau evitându-le complet. Apoi, graţie informaţiilor în timp real, pierdeţi mai puţin timp căutând un loc de parcare. Pentru alerte de trafic, indicaţii relevante de restabilire a rutei şi prognoze meteo la zi, descărcaţi aplicaţia Smartphone Link, care conectează Garmin DriveLuxe la smartphone-ul compatibil. Când vă apropiaţi de destinaţie, este uşor să găsiţi un loc de parcare, deoarece puteţi vedea tendinţele privind preţurile şi disponibilitatea pentru locurile de parcare publice de pe stradă. Aplicaţia Smartphone Link permite, de asemenea, utilizarea LiveTrack, care oferă şoferilor posibilitatea să îşi partajeze locaţia aşa încât prietenii să le poată urmări poziţia, indiferent dacă fac comisioane în oraş sau au plecat într-o călătorie mai lungă.

Folosirea inteligenţei pentru conectivitate

Atunci când sincronizaţi smartphone-ul cu Bluetooth activat şi Garmin DriveLuxe, beneficiaţi de funcţii excelente care vă permit să rămâneţi conectat fără a vă lua mâinile de pe volan. Efectuaţi apeluri telefonice hands-free şi primiţi notificări inteligente personalizabile pe afişajul navigatorului. Acest lucru înseamnă că puteţi vedea apelurile de intrare, mesaje text şi înştiinţări privind evenimentele din calendar fără a fi necesar să vă întindeţi după telefon.

Navigare vocală activată

Aveţi nevoie de instrucţiuni? Este suficient să o spuneţi. Garmin DriveAssist dispune de funcţia de navigaţie vocală activată, care răspunde la comenzile dvs. şi apoi oferă instrucţiuni de navigaţie pentru a ajunge la destinaţia dvs.

Wi-Fi® vă ţine la curent

Datorită caracteristicii Wi-Fi integrate acum în Garmin DriveAssist, hărţile şi software-ul sunt uşor de actualizat. Când este disponibilă o actualizare nouă şi sunteţi conectaţi la reţeaua wireless de acasă, veţi primi automat o notificare pe ecran. Acesta este semnalul pentru a vă conecta dispozitivul la orice priză şi pentru a-i permite să se actualizeze prin Wi-Fi în timp ce se încarcă. Apoi, veţi fi din nou pregătit de drum.

Alerte pentru şofer: familiarizaţi-vă cu împrejurimile

Pentru a încuraja un condus mai sigur şi o mai bună conştientizare a situaţiei curente, Garmin DriveLuxe oferă alerte pentru şofer pentru curbele strânse, schimbările de viteză, trecerile la nivel cu calea ferată şi drumurile pentru animale. În plus, navigatorul vă va avertiza atunci când conduceţi în sensul greşit pe o stradă cu sens unic şi vă va oferi alerte privind şcolile şi zonele cu şcoli din apropiere. Primiţi notificări privind semafoarele şi camerele de monitorizare a vitezei din apropiereşi beneficiaţi chiar de avertismente de oboseală care vă sugerează posibile zone de odihnă după mai multe ore de condus.

Navigaţi mai mult cu ceasul dvs. inteligent Garmin

Atunci când asociaţi acest navigator cu ceasul dvs. inteligent Garmin compatibil (vândut separat), puteţi primi informaţii de navigare chiar de pe încheietura mâinii, chiar şi după ce aţi parcat maşina şi mergeţi către destinaţie. De asemenea, primiţi alerte utile pentru şofer de pe ceasul dvs. Nu vă faceţi griji că vă veţi pierde maşina într-o parcare aglomerată; ceasul dvs. inteligent vă ghidează de la vehiculul parcat la destinaţie şi înapoi la vehicul.

Notificări în caz de incident

Oferiţi-vă dvs. şi celor dragi puţină linişte ştiind că, dacă se produce un incident, aceştia vor fi notificaţi cu promptitudine. Este suficient să indicaţi persoana de contact aleasă şi aceasta va primi un mesaj text automat dacă nu anulaţi solicitarea de mesaj înainte de trimiterea acestuia. Notificarea text include un link pe hartă către locaţia unde s-a produs incidentul.

Călătoriile tocmai au devenit mai bune cu TripAdvisor®

Când nu sunteţi familiarizat cu o zonă, este plăcut să fiţi îndrumat în direcţia corectă. Acesta este motivul pentru care vă oferim TripAdvisor pe navigatorul Garmin DriveLuxe. Vedeţi evaluări pentru puncte de interes pentru călătorii, precum hoteluri, restaurante şi puncte de atracţie, pe măsură ce vă deplasaţi sau în apropierea destinaţiei. Oferindu-vă acces la cel mai mare site de călătorii cu maşina, vă ajutăm să găsiţi opriri intermediare prin care întreaga călătorie să devină parte integrantă din destinaţie. Puteţi totodată să găsiţi noi puncte de atracţie folosind instrumentul integrat Planificator de călătorii, care adaugă călătoriilor o notă distractivă, sugerând opriri interesante pe drum.

Îndrumări prietenoase de la Garmin Real Directions™

Redefiniţi indicaţiile vocale pas cu pas cu Garmin Real Directions. Indicaţiile noastre de condus uşor de înţeles folosesc repere uşor de recunoscut, clădiri şi semafoare, pe lângă anunţarea vocală a numelor de străzi, îndrumându-vă la fel de bine ca un prieten aflat pe scaunul pasagerului. Nu mai este nevoie să faceţi eforturi să vedeţi indicatoarele rutiere aflate la distanţă. Ascultaţi indicaţiile oferite de Garmin Real Directions, cum ar fi „Viraţi la stânga după benzinărie” sau „Viraţi la dreapta după clădirea roşie”. Este cât se poate de simplu.

Funcţionează cu camera de marşarier Garmin

Pentru o soluţie completă de navigaţie, Garmin DriveLuxe poate fi asociat cu o cameră wireless de marşarier BC™ 30 (comercializată separat; se recomandă instalarea de către profesionişti). După conectare, puteţi vedea cu uşurinţă vehiculele, pietonii şi alte obstacole chiar pe afişajul dispozitivului Garmin DriveAssist atunci când vă deplasaţi în marşarier.

Hărţi de înaltă calitate

Calitatea datelor cartografice poate face diferenţa între găsirea destinaţiei şi situaţia în care vă rătăciţi. Datele de înaltă calitate ale hărţilor HERE permit dispozitivului Garmin să vă furnizeze informaţiile de care aveţi nevoie, atunci când aveţi cel mai mult nevoie de acestea, reducând frustrările în timpul condusului prin evitarea întârzierilor şi reducerea timpului petrecut în maşină.

 

Hărţi şi Memorie

Hărţi preîncărcate străzi

da

Include actualizări pe viaţă ale hărţilor

da

Garanțienü Maps

da

Acceptă card SD

card microSD™ pana la 64GB, pana la clasa 10 

(neinclus).

Personalizare puncte de interes (posibilitatea de a adăuga puncte de interes suplimentare)

da

Favorite/locații

1000

 

 

Caracteristici Fizice şi Performanţe

Dimensiuni fizice

14.0 x 8.4 x 2.1 cm

Greutate

191.4 g

Baterie

baterie cu litiu-ion reîncărcabilă

Tip afişaj

ecran color WQVGA TFT cu iluminare de fundal albă

Dimensiune afişaj

11,1 x 6,3 cm; diagonală de 12,7 cm (5,0")

Rezoluţie afişaj

480 x 272 pixeli

Durata de viaţă a bateriei

30 minute

Memorie integrată

intern, stare solidă

Receptor cu sensibilitate ridicată

da

Funcţii de Navigaţie

Rosteşte nume de străzi (de ex. „Viraţi la dreapta pe strada ELM peste 150 de metri”)

da

Navigare cu funcţii vocale activate (utilizaţi dispozitivul prin intermediul comenzilor vocale)

da

Compatibil cu funcţia de trafic

da

Actualizări pe viaţă referitoare la trafic

da

Asistenţa la schimbarea benzii (ghid privind banda corespunzătoare pentru navigare)

da

Vizualizare intersecţie (afişează semne intersecţie)

da (vizualizare intersecţie photo Real)

Evitare rută (evitarea autostrăzilor, taxelor, etc.)

da

Apelare handsfree

da

Indicator limită viteză (afişează limita de viteză pentru majoritatea drumurilor principale din S.U.A. Şi Europa)

da

Vizualizare puncte de interes

da

 

În pachet:

Garmin DriveLuxe 51 LMT-D

Hărţi pe viaţă şi informații trafic digital (indicate de acronimul „LMT-D” după numărul modelului de pe cutie).

Suport cu ventuză vehicul cu suport magnetic cu alimentare

Cablul de alimentare pentru vehicul

Cablu USB

Manual de iniţiere rapidă

CD cu manual de utilizare

Informatii
Brand: Garmin
Garantie: 24 luni

Specificatii
Tip produs: Sistem de navigatie
Tip display: TFT color WVGA cu iluminare de fundal în alb, multi-touch
Rezolutie (pixeli): 800 x 480
Alimentare: Acumulator Li-Ion

Altele
Altele:
Autonomie: 1 ora
Hărţi preîncărcate străzi
Include actualizări ale hărţilor
Ghidare pe baza reperelor Garmin Real Directions™
Milioane de puncte de interes Foursquare®
Evaluările TripAdvisor® pentru puncte de interes
Stabilirea rutei pe străzile şi prin oraşele preferate
Actualizări din trafic
Vizualizare intersecţie (afişează semne intersecţie)
Indicator limită viteză (afişează limita de viteză pentru majoritatea drumurilor principale din S.U.A. Şi Europa)
Alerte pentru şofer privind curbele strânse, şcoli, semafoare, radare şi altele
Navigatie activata vocal (operati dispozitivul prin intermediul comenzilor vocale - numai pe modelele cu harta completa a Europei)
Apelare Bluetooth
Notificari inteligente
Actualizare harta Wi-Fi si software
Livetrack
Dimensiuni: 14.1 x 8.02 x 1.58 cm
Greutate: 231 g

Fii primul!

Nu exista review-uri pentru acest produs.

Dacă ai folosit acest produs, spune tuturor părerea ta despre el.

Parerea ta conteaza

Scrie un review
Ideall.ro
All Online Tech SRL
Str Constantin Caracas nr 20
sect 1, BUCUREŞTI
RO46436408 | J40/12999/2022
RO80 BTRL RONC RT06 5205 8601
Banca Transilvania
Carduri Visa si Mastercard
ANPC SOL