Cosul meu 1
CATEGORII Categorii de produse

Sistem de navigație Garmin dezl 780 LMT-D Truck

Cod: GarminDezl780LMTD

Adauga review
2,328.00 lei
Indisponibil momentan

Disponibilitate: Indisponibil
Livrare: GRATUIT in
Garantie: 2 ani

de la lei / luna
de la lei / luna | Verifică-ți limita

Navigator GPS uşor de folosit pentru camioane

Navigator premium pentru camioane de 7” cu suport magnetic alimentat şi actualizări de hărţi gratuite pe viaţă.

Stabilire de rute personalizate pentru dimensiunile, încărcătura şi greutatea camionului, plus alerte pentru înălţimi de poduri, limite de greutate, curbe strânse, pante abrupte şi altele.

Planificare uşoară a pauzelor cu notificări din timp pentru pauze, plus semne de circulaţie înainte pe rută pentru a sugera restaurante, zone de odihnă, staţii de alimentare cu combustibil şi unităţi de cazare din apropiere.

Puncte de interes specifice camioanelor; filtraţi opririle pentru camioane în funcţie de facilităţi, precum „Cafenea” sau „Duşuri”.

Controlaţi dispozitivul dēzl folosind vocea şi beneficiaţi de apeluri hands-free prin Bluetooth® şi Wi-Fi®încorporat pentru actualizări uşoare ale hărţilor şi software-ului fără a avea nevoie de un computer.

Funcţia Dispecerat şi Monitorizare permite dispecerilor să trimită cu uşurinţă mesaje text şi adrese şoferilor şi chiar să le monitorizeze rutele de la început până la destinaţie.

Dacă vă câştigaţi existenţa la volan, puteţi avea încredere în sistemele de navigaţie Garmin pentru transportul pe distanţe mari. Navigatorul pentru camioane dēzl™ 780 LMT-D este conceput pentru şoferii de camion profesionişti, oferind stabilire de rute personalizate pentru camioane cu avertismente predictive pe rută, puncte de interes specifice camioanelor şi planificare uşoară a rutelor cu notificări din timp.

Stabilire de rute personalizate pentru camioane

dēzl 780 LMT-D are hărţi detaliate pentru Europa, care includ şi restricţii relevante pentru camioane, precum înălţimile podurilor, curbele periculoase, limitele de greutate şi altele, precum şi informaţii conexe pentru majoritatea drumurilor principale şi autostrăzilor. Este suficient să introduceţi informaţiile de profil ale vehiculului (personalizabile în funcţie de înălţime, greutate, lungime, lăţime şi materiale periculoase) şi veţi găsi rutele preferate de şoferii de camion şi adecvate pentru dimensiunile, încărcătura şi greutatea camionului.

Profilul simplu pentru camioane permite schimbarea uşoară a dimensiunilor remorcilor prin simpla apăsare a unui buton. Planificatorul integrat de călătorii permite crearea de trasee cu opriri multiple, precum şi planificarea şi salvarea curselor ulterioare.

Definirea uşoară a traseelor vă permite să vă schimbaţi traseul pentru a include drumurile sau localităţile preferate prin simpla atingere a ecranului.

Planificare uşoară a pauzelor

Pentru a simplifica viaţa în mişcare, dēzl 780 LMT-D oferă planificare uşoară a pauzelor cu notificări din timp pentru pauze şi sugestii de hoteluri, restaurante şi parcări din apropiere.

Catalog încorporat de puncte de interes specifice camioanelor

Găsiţi puncte de interes apreciate şi evaluate pozitiv de către şoferii profesionişti de camion, inclusiv zone de odihnă, parcări, unităţi de cazare, zone cu Wi-Fi şi altele. Puteţi chiar căuta şi filtra opririle pentru camioane în funcţie de facilităţile preferate, cum ar fi duşuri, staţii de alimentare cu combustibil, Wi-Fi şi spălătorii de camioane.

Compatibil Bluetooth®

Sincronizaţi un dispozitiv cu Bluetooth, cum ar fi smartphone-ul, cu dēzl 780 LMT-D pentru apeluri hands-free folosind microfonul integrat şi difuzoarele extrem de puternice, care vă permit să auziţi chiar şi pe fondul unui zgomot rutier ridicat. Lăsaţi telefonul în buzunar sau consolă fără a pierde posibilitatea de efectuare şi primire a apelurilor. Când este asociat cu telefonul, mesajele text şi alertele din alte aplicaţii se afişează direct pe ecranul dispozitivului dēzl.

Folosiţi dispozitivul prin comenzi vocale

Echipat cu navigare activată vocal. Vorbiţi cu dēzl şi dispozitivul vă va răspunde, fără a fi nevoit să luaţi mâinile de pe volan.

Asociaţi cu smartphone-ul pentru informaţii din trafic în timp real, camere de supraveghere live şi altele

Smartphone Link este o aplicaţie mobilă gratuită care vă conectează dispozitivul dēzl 780 LMT-D cu iPhone®-ul sau smartphone-ul Android™.

Când sunt asociate, dēzl poate accesa informaţii în timp real, precum informaţii despre trafic şi privind starea vremii.

Funcţia Wi-Fi® încorporată vă ţine la curent

Este uşor să menţineţi hărţile şi software-ul actualizate, deoarece dēzl 780 LMT-D dispune de Wi-Fi încorporat. Când este disponibilă o actualizare nouă şi sunteţi conectat la o reţea Wi-Fi, veţi primi automat o notificare pe ecran. Acesta este indiciul pentru a conecta dispozitivul la orice priză şi a-l lăsa să se actualizeze prin Wi-Fi în timp ce se încarcă. Apoi veţi fi gata să porniţi la drum din nou.

Dispecerat şi Monitorizare

dēzl 780 LMT-D dispune de o soluţie de monitorizare simplă pentru camioane, preîncărcată. Monitorizaţi uşor şoferii şi trimiteţi comunicări, precum mesaje text ce conţin o adresă de livrare. Şoferul poate să selecteze adresa din mesajul text şi poate primi îndrumări uşoare până la destinaţie. Pentru a configura funcţia, selectaţi pictograma Dispecerat şi Monitorizare din meniul navigatorului dēzl.

Jurnalul istoricului de service

dēzl 780 LMT-D include un Jurnal al istoricului de service, care permite înregistrarea datelor şi a tipurilor de lucrări de service efectuate. Puteţi monitoriza comod kilometrajul pneurilor, presiunea în pneuri, schimburile de ulei, schimburile de pneuri şi altele.

Funcţionează cu camera de mers înapoi

Vedeţi ce se află în spatele camionului în timp ce vă deplasaţi în marşarier adăugând o cameră de mers înapoi Garmin (comercializată separat). dēzl 780 LMT-D este compatibil cu anumite camere wireless Garmin. După asociere, dēzl va afişa pe ecranul de navigare imaginile video transmise de cameră.

Navigaţi cu uşurinţă

dēzl 780 LMT-D include funcţia de Ghidare pe bandă activă (GBA). GBA utilizează anunţuri vocale şi săgeţi viu colorate pentru a indica banda corectă pentru traseul dvs. Vizualizarea photoReal a intersecţiilor prezintă ieşirile de pe autostradă aşa cum apar acestea în realitate: în culori complete şi foarte detaliat. Vizualizarea Bird’s Eye a intersecţiilor oferă o vedere detaliată, de sus, a acestora. În plus, indicaţiile vocale Garmin Real Directions™ vă ghidează aşa cum ar face-o un prieten, utilizând repere uşor de recunoscut, clădiri şi semafoare în locul indicatoarelor cu nume de străzi, greu de văzut sau chiar inexistente.

Include actualizări pe viaţă ale hărţilor

dēzl 780 LMT-D are preîncărcate hărţi detaliate ale Europei. Cu actualizările gratuite pe viaţă1 ale hărţilor, rutele dvs. vor reflecta cu siguranţă cele mai noi hărţi, puncte de interes şi informaţii de navigaţie disponibile. Hărţile noi sunt disponibile gratuit pentru descărcare pe durata de viaţă a dispozitivului GPS.

Preîncărcat cu puncte de interes apreciate.

Când nu sunteţi familiarizat cu o zonă, vă puteţi baza pe punctele de interes TripAdvisor® preîncărcate. Vedeţi evaluări pentru puncte de interes pentru călătorii, precum hoteluri, restaurante şi puncte de atracţie, pe măsură ce vă deplasaţi sau în apropierea destinaţiei. Oferindu-vă acces la cel mai mare site de călătorii din lume, vă ajutăm să găsiţi opriri intermediare prin care întreaga călătorie să devină parte integrantă din destinaţie. Puteţi totodată găsi noi puncte de atracţie folosind instrumentul integrat Planificator de călătorii, care poate adăuga călătoriilor o notă distractivă, sugerând opriri interesante pe drum.

Baza noastră de date cu puncte de interes include acum informaţii suplimentare de căutare, obţinute de la Foursquare®. Foursquare adaugă milioane de noi restaurante, magazine, servicii şi alte locaţii căutate din zona dvs.

Hărți și memorie:

  • Hărţi preîncărcate străzi
  • Include actualizări pe viață ale harților
  • Acceptă card microSD (neinclus)
  • Memorie 16 GB
  • Acumulator 820 mAh

Funcții de navigație:

  • Garmin Real Directions™
  • Puncte de interes Foursquare
  • TripAdvisor®
  • Route shaping through preferred cities/streets
  • Navigare cu funcţii vocale activate (utilizaţi dispozitivul prin intermediul comenzilor vocale)
  • Compatibil cu funcţia de trafic
  • Actualizări pe viaţă referitoare la trafic
  • Vizualizare intersecţie (afişează semne intersecţie)
  • Apelare handsfree
  • Indicator limită viteză (afişează limita de viteză pentru majoritatea drumurilor principale din S.U.A. Şi Europa)

Altele:

  • Notificari Smart prinaplicatia Smartphone Link
  • Update-uri prin Wi-Fi
  • Acces la Live Services prin Smartphone Link app
  • Alerte sofer curbe, zone cu scoli, semafoare, radar
  • LiveTrack
  • Camera spate compatibila (BC 30)

Suplimentar:

  • Informaţii gratuite din trafic prin DAB sau Smartphone Link şi mai multe servicii în timp real folosind aplicaţia Smartphone Link de pe smartphone
  • Stabilire de rute personalizate pentru camioane
  • Alerte pentru şofer şi avertismente pe rută
  • Planificare uşoară a pauzelor
  • Wi-Fi încorporat pentru actualizări uşoare
  • Funcţie Înainte pe rută cu semne de circulaţie şi puncte de interes pentru şoferii de camion pe rută
  • Catalog de puncte de interes specifice camioanelor; filtraţi pentru a găsi opriri preferate pentru camioane
  • Navigare activată vocal
  • Notificări inteligente şi apeluri Bluetooth®
  • Definire uşoară a traseelor
  • Dispecerat şi Monitorizare
  • TripAdvisor®
  • Funcţionează cu camera wireless de mers înapoi Garmin BC 30 (comercializată separat)
  • Acest dispozitiv USB de stocare în masă este compatibil cu Windows® XP şi versiunile ulterioare şi cu Mac® OS X 10.4 şi versiunile ulterioare.

Informatii
Brand: Garmin
Garantie: 24 luni

Specificatii
Tip produs: Sistem de navigatie
Tip display: IPS cu vedere super-panoramică, TFT color, cu panou tactil capacitiv pe celule
Rezolutie (pixeli): 1024 x 600
Diagonala display (inch): 6.95
Slot memorie: 1 fantă pentru card de memorie
Alimentare: Acumulator Li-Ion

Altele
Altele:
Autonomie: peste 1 ora
Hărţi preîncărcate străzi
Include actualizări ale hărţilor
Ghidare pe baza reperelor Garmin Real Directions™
Milioane de puncte de interes Foursquare®
Evaluările TripAdvisor® pentru puncte de interes
Stabilirea rutei pe străzile şi prin oraşele preferate
Actualizări din trafic
Vizualizare intersecţie (afişează semne intersecţie)
Indicator limită viteză (afişează limita de viteză pentru majoritatea drumurilor principale din S.U.A. Şi Europa)
Alerte pentru şofer privind curbele strânse, şcoli, semafoare, radare şi altele
Navigatie activata vocal (operati dispozitivul prin intermediul comenzilor vocale - numai pe modelele cu harta completa a Europei)
Apelare Bluetooth
Notificari inteligente
Actualizare harta Wi-Fi si software
Acces la servicii in timp real prin intermediul aplicatiei
Stabilire de rute speciale pentru camioane
Director de servicii pentru camioane si remorci
Puncte de interes pentru camioane
Limite de viteze specifice camioanelor
Notificari privind granitele de tara si regiune - servicii pentru camioane
Informatii marcaj mile - servicii pentru camioane
Dimensiuni: 19.9 x 12.2 x 2.4 cm
Greutate: 437 g

Fii primul!

Nu exista review-uri pentru acest produs.

Dacă ai folosit acest produs, spune tuturor părerea ta despre el.

Parerea ta conteaza

Scrie un review
Ideall.ro
All Online Tech SRL
Str Constantin Caracas nr 20
sect 1, BUCUREŞTI
RO46436408 | J40/12999/2022
RO80 BTRL RONC RT06 5205 8601
Banca Transilvania
Carduri Visa si Mastercard
ANPC SOL