CATEGORII Categorii de produse

Sistem de navigatie Garmin DriveAssist 51 LMT-D EU

Cod: GDriveAssist51LMTDEU

Adauga review
1,999.00 lei
Indisponibil momentan

Disponibilitate: Indisponibil
Livrare: GRATUIT in
Garantie: 2 ani

 

DriveAssist 51 LMT-D EU           

Navigaţie avansată cu cameră de bord integrată

Navigator auto cu GPS cu cameră de bord integrată, alerte avansate pentru şofer cum ar fi avertismentul de coliziune frontală şi afişaj tactil capacitiv de 5,0 inci, cu zoom prin atingere.

Preîncărcat cu hărţi pe viaţă

Oferă servicii în timp real, precum trafic în timp real şi parcare în timp real.

Garmin Digital Traffic via DAB- cea mai buna solutie de trafic Garmin

Vizualizaţi informaţii despre locurile de parcare în timp real, inclusiv preţuri şi tendinţe privind disponibilitatea locurilor de parcare publice de pe stradă, pe măsură ce vă apropiaţi de destinaţie.

Camera de bord integrată, cu sunet opţional, înregistrează continuu deplasarea şi salvează automat fişierele în caz de impact; sistemul GPS înregistrează locul şi ora producerii evenimentelor.

Cameră de bord integrată

Pentru un martor ocular care vine în ajutor atunci când aveţi nevoie, Garmin DriveAssist este prevăzut cu o cameră de bord compactă, care înregistrează continuu deplasarea, cu înregistrarea opţională a sunetelor din vehicul.

Senzorul G de detecţie a incidentelor va salva automat secvenţele video în caz de impact. GPS-ul înregistrează cu precizie ora şi locaţia evenimentelor. Sistemul include un card microSD™ înlocuibil, iar dvs. puteţi reda cu uşurinţă secvenţele video direct pe dispozitivul dvs. Sau utilizaţi aplicaţia noastră VIRB® gratuită pentru a vizualiza ulterior secvenţele pe smartphone-ul sau tableta dvs. compatibilă.

 

Servicii în timp real pentru călătoria dvs.

Ocoliţi ambuteiajele alegând rute alternative care vă economisesc timpul sau evitându-le complet. Apoi, cu ajutorul informaţiilor în timp real, alocaţi mai puţin timp căutând un loc de parcare. Pentru alerte de trafic, indicaţii relevante de restabilire a rutei şi prognoze meteo la zi, descărcaţi Smartphone Link care conectează navigatorul Garmin DriveAssist la smartphone-ul compatibil. Când vă apropiaţi de destinaţie, este uşor să găsiţi un loc de parcare, deoarece puteţi vedea tendinţele privind preţurile şi disponibilitatea pentru parcările publice de pe stradă. Aplicaţia Smartphone Link permite, de asemenea, utilizarea LiveTrack, care oferă şoferilor posibilitatea să îşi partajeze locaţia astfel încât prietenii să le poată urmări poziţia, indiferent dacă fac drumuri în oraş sau dacă au plecat într-o călătorie mai lungă.

Alerte pentru şofer asistate de cameră

Beneficiaţi de funcţiile inovatoare de informare a şoferilor disponibile numai pe Garmin DriveAssist. Atunci când autovehiculul dvs. este oprit în trafic, alerta de pornire vă informează atunci când vehiculele oprite în faţa dvs. încep să se mişte. Avertismentul de coliziune frontală vă informează dacă vă deplasaţi prea aproape de vehiculul din faţă, iar dacă vă abateţi de la sensul de mers sau înspre vehiculele care vin din sens opus, primiţi avertismente de părăsire a benzii de circulaţie. Citiţi cu uşurinţă numere de clădiri greu lizibile cu ajutorul funcţionalităţii Garmin Real Vision™. Atunci când vă apropiaţi de adresele de destinaţie, afişajul dvs. de navigaţie va comuta la vizualizarea camerei, iar o săgeată luminoasă vă va indica destinaţia.

Ce înseamnă „inteligent” pentru conectivitatea inteligentă

Când vă sincronizaţi smartphone-ul activat pentru Bluetooth cu Garmin DriveAssist, beneficiaţi de funcţionalităţi excelente, care vă permit să rămâneţi conectat fără a vă lua mâinile de pe volan. Efectuaţi apeluri telefonice în sistem „mâini libere” şi primiţi notificări inteligente personalizabile pe afişajul navigatorului. Aceasta înseamnă că puteţi vedea apeluri de intrare, mesaje text şi memento-uri din calendar fără a trebui măcar să vă găsiţi telefonul.

Navigare vocală activată

Aveţi nevoie de instrucţiuni? Este suficient să o spuneţi. Garmin DriveAssist dispune de funcţia de navigaţie vocală activată, care răspunde la comenzile dvs. şi apoi oferă instrucţiuni de navigaţie pentru a ajunge la destinaţia dvs.

Wi-Fi® vă ţine la curent

Datorită caracteristicii Wi-Fi integrate acum în Garmin DriveAssist, hărţile şi software-ul sunt uşor de actualizat. Când este disponibilă o actualizare nouă şi sunteţi conectaţi la reţeaua wireless de acasă, veţi primi automat o notificare pe ecran. Acesta este semnalul pentru a vă conecta dispozitivul la orice priză şi pentru a-i permite să se actualizeze prin Wi-Fi în timp ce se încarcă. Apoi, veţi fi din nou pregătit de drum.

Alerte pentru şofer: familiarizaţi-vă cu împrejurimile

Pentru a încuraja un condus mai sigur şi o mai bună informare privind situaţia curentă, Garmin DriveAssist oferă alerte pentru şofer pentru curbele strânse, schimbările de viteză, trecerile la nivel cu calea ferată şi drumurile pentru animale. În plus, navigatorul vă va avertiza atunci când conduceţi în sensul greşit pe o stradă cu sens unic şi vă va oferi alerte privind şcolile şi zonele cu şcoli din apropiere. Primiţi notificări privind semafoarele şi camerele de monitorizare a vitezei din apropiere şi beneficiaţi chiar de avertismente de oboseală care vă sugerează posibile zone de odihnă după mai multe ore de condus.

Funcţii de navigare suplimentare pe ceasul dvs. inteligent Garmin

La asocierea acestui navigator cu ceasul dvs. inteligent Garmin (comercializat separat), puteţi primi informaţii de navigare direct la încheietură, chiar şi după ce aţi parcat maşina şi vă îndreptaţi spre destinaţie. De asemenea, primiţi alerte utile pentru şofer. Nu vă faceţi probleme că v-aţi „pierdut” maşina într-o parcare aglomerată; ceasul dvs. inteligent asigură instrucţiuni de orientare pentru vehiculul parcat la destinaţie şi, de acolo, înapoi la vehicul.

Notificări în caz de incident

Oferiţi-vă dvs. şi celor dragi puţină linişte ştiind că, dacă se produce un incident, aceştia vor fi notificaţi cu promptitudine. Este suficient să indicaţi persoana de contact aleasă şi aceasta va primi un mesaj text automat4 dacă nu anulaţi solicitarea de mesaj înainte de trimiterea acestuia. Notificarea text include un link pe hartă către locaţia unde s-a produs incidentul.

Recapitulaţi deplasarea cu Travelapse™

Utilizaţi camera de bord integrată pentru a crea un videoclip interesant cu următoarea deplasare. Funcţia Travelapse înregistrează filmul lung şi spectaculos al deplasării dvs. şi vă permite să utilizaţi aplicaţia VIRB gratuită pe smartphone-ul compatibil pentru a crea o scurtă recapitulare video. Ulterior, aceste secvenţe vor fi uşor de partajat pe reţelele de socializare, pentru a retrăi aceste amintiri.

Călătoriile tocmai au devenit mai bune cu TripAdvisor®

Când nu sunteţi familiarizat cu o zonă, este plăcut să fiţi îndrumat în direcţia corectă. Acesta este motivul pentru care vă oferim TripAdvisor pe navigatorul Garmin DriveAssist. Vizualizaţi evaluări pentru puncte de interes pentru călătorii, precum hoteluri, restaurante şi puncte de atracţie, pe măsură ce vă deplasaţi sau în apropierea destinaţiei. De la cel mai mare site de călătorii direct în maşina dvs., vă ajutăm să găsiţi opriri prin care întreaga călătorie devine parte din destinaţie. Puteţi totodată să găsiţi noi puncte de atracţie folosind instrumentul integrat Planificator de călătorii, care adaugă călătoriilor o notă distractivă, sugerând opriri interesante pe drum.

Îndrumări prietenoase de la Garmin Real Directions™

Redefiniţi indicaţiile vocale pas cu pas cu Garmin Real Directions. Indicaţiile noastre de condus uşor de înţeles folosesc repere uşor de recunoscut, clădiri şi semafoare, pe lângă anunţarea vocală a numelor de străzi, îndrumându-vă la fel de bine ca un prieten aflat pe scaunul pasagerului. Nu mai este nevoie să faceţi eforturi să vedeţi indicatoarele rutiere aflate la distanţă. Ascultaţi indicaţiile oferite de Garmin Real Directions, cum ar fi „Viraţi la stânga după benzinărie” sau „Viraţi la dreapta după clădirea roşie”. Este cât se poate de simplu.

Funcţionează cu camera de marşarier Garmin

Pentru o soluţie completă de navigaţie, Garmin DriveAssist poate fi asociat cu o cameră wireless de marşarier BC™ 30 (comercializată separat; se recomandă instalarea de către profesionişti). După conectare, puteţi vedea cu uşurinţă vehiculele, pietonii şi alte obstacole chiar pe afişajul dispozitivului Garmin DriveAssist atunci când vă deplasaţi în marşarier.

Hărţi de înaltă calitate

Calitatea datelor cartografice poate face diferenţa între găsirea destinaţiei şi situaţia în care vă rătăciţi. Datele de înaltă calitate ale hărţilor HERE permit dispozitivului Garmin să vă furnizeze informaţiile de care aveţi nevoie, atunci când aveţi cel mai mult nevoie de acestea, reducând frustrările în timpul condusului prin evitarea întârzierilor şi reducerea timpului petrecut în maşină.

Hărţi şi Memorie

Hărţipreîncărcatestrăzi

da

Include actualizăripeviaţă ale hărţilor

da

GaranțienüMaps

da

Acceptă card SD

card microSD™ min 4 GB, maxim 64GB, pana la clasa 10 

(neinclus).

Personalizarepuncte de interes (posibilitatea de a adăugapuncte de interessuplimentare)

da

Favorite/locații

1000

Caracteristici Fizice şi Performanţe

Dimensiuni fizice

14.0 x 8.4 x 2.1 cm

Greutate

191.4 g

Baterie

baterie cu litiu-ion reîncărcabilă

Tip afişaj

ecran color WQVGA TFT cu iluminare de fundal albă

Dimensiune afişaj

11,1 x 6,3 cm; diagonală de 12,7 cm (5,0")

Rezoluţie afişaj

480 x 272 pixeli

Durata de viaţă a bateriei

30 minute

Memorie integrată

intern, stare solidă

Receptor cu sensibilitate ridicată

da

Funcţii de Navigaţie

Rosteşte nume de străzi (de ex. „Viraţi la dreapta pe strada ELM peste 150 de metri”)

da

Navigare cu funcţii vocale activate (utilizaţi dispozitivul prin intermediul comenzilor vocale)

da

Compatibil cu funcţia de trafic

da

Actualizări pe viaţă referitoare la trafic

da

Asistenţa la schimbarea benzii (ghid privind banda corespunzătoare pentru navigare)

da

Vizualizare intersecţie (afişează semne intersecţie)

da (vizualizare intersecţie photo Real)

Evitare rută (evitarea autostrăzilor, taxelor, etc.)

da

Apelare handsfree

da

Indicator limită viteză (afişează limita de viteză pentru majoritatea drumurilor principale din S.U.A. Şi Europa)

da

Vizualizare puncte de interes

da

În pachet:

•Garmin DriveAssist™ 51 LMT-D

•Hărţi pe viaţă şi informaţii din trafic în timp real (indicate de acronimul „LMT-S” după numărul modelului de pe cutie).

•Suport de montare reversibil cu ventuză

•Cablul de alimentare pentru vehicul

•Cablu USB

•Manual de iniţiere rapidă

CD cu manual de utilizare

  

Informatii
Brand: Garmin
Garantie: 24 luni

Specificatii
Tip produs: Sistem de navigatie
Tip display: TFT color WQVGA cu iluminare de fundal în alb
Rezolutie (pixeli): 480 x 272
Diagonala display (inch): 5
Slot memorie: Card microSD™ (neinclus)
Alimentare: Acumulator Li-Ion

Altele
Altele:
Autonomie: 30 minute
Hărţi preîncărcate străzi
Include actualizări ale hărţilor
Ghidare pe baza reperelor Garmin Real Directions™
Milioane de puncte de interes Foursquare®
Evaluările TripAdvisor® pentru puncte de interes
Stabilirea rutei pe străzile şi prin oraşele preferate
Navigaţie activată vocal (operaţi dispozitivul cu comenzi vocale - numai pe modelele cu harta completă a Europei.)
Actualizări din trafic
Vizualizare intersecţie (afişează semne intersecţie)
Indicator limită viteză (afişează limita de viteză pentru majoritatea drumurilor principale din S.U.A. Şi Europa)
Alerte pentru şofer privind curbele strânse, şcoli, semafoare, radare şi altele
Apelare Bluetooth
Notificari inteligente
Actualizari harta Wi-Fi si software
Acces la servicii in timp real prin intermediul aplicatiei
Livetrack
Dimensiuni: 14.0 x 8.4 x 2.1 cm
Greutate: 191.4 g

Fii primul!

Nu exista review-uri pentru acest produs.

Dacă ai folosit acest produs, spune tuturor părerea ta despre el.

Parerea ta conteaza

Scrie un review
Ideall.ro
All Online Tech SRL
Str Constantin Caracas nr 20
sect 1, BUCUREŞTI
RO46436408 | J40/12999/2022
RO80 BTRL RONC RT06 5205 8601
Banca Transilvania
Carduri Visa si Mastercard
ANPC SOL