CATEGORII Categorii de produse

Sistem de navigatie Garmin DriveSmart™ 50LMT, 5.0", Europe map, Free Life time updates

Cod: GR-020-00161-26

Adauga review
910.00 lei
Indisponibil momentan

Disponibilitate: Indisponibil
Livrare: GRATUIT in
Garantie: 2 ani

 

Alerte pentru şofer: familiarizaţi-vă cu împrejurimile

 

 

Pentru a încuraja un condus mai sigur şi o mai bună conştientizare a situaţiei curente, Garmin Drive oferă alerte şoferului pentru curbele strânse, schimbările de viteză, trecerile la nivel cu calea ferată şi drumurile pentru animale. În plus, navigatorul vă va avertiza atunci când conduceţi în sensul greşit pe o stradă cu sens unic şi vă va oferi alerte privind şcolile şi zonele cu şcoli din apropiere.

Primiţi notificări pentru camerele din apropiere de monitorizare a vitezei şi a traficului la semafoare, şi beneficiaţi chiar de avertismente de oboseală care vă sugerează posibile zone de odihnă după mai multe ore de condus.

Cele mai bune soluții de trafic

 

 

Prin soluția Garmin Digital Traffic primiți actualizări de trafic la fiecare 60 de secunde. Digital Traffic are o zonă de acoperire excelentă care include autostrăzi, drumuri A și mai multe drumuri secundare. Traficul digital este activat prin voce, astfel încât acesta răspunde la cererile vorbite (pentru modelul Europa complet).

Acesta poate oferi detalii despre situații din trafic, cum ar fi câteva minute de întârziere și prezentarea unor rute ocolitoare, dacă acestea există. Veți afla dacă sunteți sau nu pe cel mai rapid traseu.

Informațiile din trafic sunt livrate direct pe navigator, fără a fi nevoie de un smartphone.

Ghidarea cu ajutorul reperelor uşor de recunoscut

 

 

Garmin Drivere defineşte indicaţiile vocale pas cu pas graţie sistemului Garmin Real Directions™ de indicaţii de condus uşor de înţeles, care vă ghidează prietenos, utilizând repere uşor de recunoscut, clădiri şi semafoare (de ex. “Viraţi la dreapta după clădirea roşie; sau “Viraţi la stânga după Mc Donalds”). Acesta are preîncărcate milioane de locuri noi şi căutate, preluate de pe Foursquare®.

Aflaţi cu exactitate unde trebuie să mergeţi

 

 

Funcţia Direct Access simplifică navigaţia către anumite destinaţii complexe, precum aeroporturile şi mallurile, găsind locurile dorite din zonele mai întinse. Direct Access navighează chiar şi în parcări pentru a găsi intrarea cea mai apropiată de destinaţia dvs. În timpul navigaţiei către mall, Direct Access oferă informaţii detaliate privind magazinele din interior. De exemplu, “Arriving at Woodfield Mall. Sosim la mallul Woodfield. Magazinul Anthropologie se află în interior, la etajul superior."

Mai uşor de căutat, mai rapid de găsit

 

 

Garmin Drive are un câmp de căutare care facilitează găsirea adreselor şi a milioane de puncte de interes. Este suficient să introduceţi o categorie (de exemplu“cafea”), o adresă completă (“CaleaBucureşti, Ploieşti, nr. 1234 ,Prahova”) sau un nume propriu (“Starbucks”), iar Garmin Drive vă va oferi rapid rezultate. În cazul unei greşeli de tastare, Garmin Drive oferă mai multe rezultate de căutare, pronunţate în mod similar cu textul introdus de dvs.

Adăugaţi o cameră automobilului dvs

    

 

 

 

 

Pentru o soluţie completă de navigaţie, Garmin Drive se poate asocia cu o cameră wireless de marşarier BC™ 30 (comercializată separat; se recomandă instalarea de către profesionişti).

După conectare, puteţi vedea cu uşurinţă vehiculele, pietonii şi alte obstacole chiar pe afişajul dispozitivului Garmin Drive  atunci când vă deplasaţi în marşarier.

Atunci când călătoriţi cu un sugar sau un copil mic, adăugaţi camera Garmin babyCam™ în autovehiculul dvs. baby Cameste un monitor auto pentru bebeluşi care afişează, la cerere, imaginea pasagerului dvs. de pe bancheta din spate, chiar pe afişajul de navigaţie.

NOTIFICARE: Unele jurisdicţii reglementează sau interzic utilizarea dispozitivelor de tip cameră video. Aveţi responsabilitatea de a cunoaşte şi a respecta legislaţia şi dreptul la viaţă privată asociate utilizării acestor dispozitive în jurisdicţiile în care intenţionaţi să utilizaţi un dispozitiv de tip cameră video.

Garmin Drive vă ascultă

Garmin Drive vă oferă o opţiune utilă, și anume ceaa navigaţiei activate vocal. Controlaţi dispozitivul Garmin Drive cu vocea, în timp ce mâinile dvs. rămân în siguranţă pe volan (opțiune valabilă doar pentru modelul european complet).

Informatii
Brand: Garmin
Garantie: 24 luni

Specificatii
Tip produs: Sistem de navigatie
Tip display: TFT color WQVGA, cu lumină de fundal albă
Rezolutie (pixeli): 480 x 272
Diagonala display (inch): 5
Alimentare: Acumulator Li-Ion

Altele
Altele:
Autonomie: 1 ora
Hărţi preîncărcate străzi
Include actualizări ale hărţilor
Ghidare pe baza reperelor Garmin Real Directions™
Milioane de puncte de interes Foursquare®
Planificare ruta
Actualizări din trafic
Vizualizare intersecţie (afişează semne intersecţie)
Indicator limită viteză (afişează limita de viteză pentru majoritatea drumurilor principale din S.U.A. Şi Europa)
Navigatie activata vocal (operati dispozitivul prin intermediul comenzilor vocale - numai pe modelele cu harta completa a Europei)
Apelare Bluetooth
Jurnal de calatorie
Notificari inteligente
Dimensiuni: 14.0 x 8.4 x 1.8 cm
Greutate: 173.7 g

Fii primul!

Nu exista review-uri pentru acest produs.

Dacă ai folosit acest produs, spune tuturor părerea ta despre el.

Parerea ta conteaza

Scrie un review
Ideall.ro
All Online Tech SRL
Str Constantin Caracas nr 20
sect 1, BUCUREŞTI
RO46436408 | J40/12999/2022
RO80 BTRL RONC RT06 5205 8601
Banca Transilvania
Carduri Visa si Mastercard
ANPC SOL