Cosul meu 1
CATEGORII Categorii de produse

SISTEM DE NAVIGATIE CU CAMERA VIDEO AUTO INTEGRATA MIO MIVUE DRIVE 50 FEU

Cod: MiVueDrive50LM

Adauga review
899.00 lei
Indisponibil momentan

Disponibilitate: Indisponibil
Livrare: GRATUIT in
Garantie: 3 ani

de la lei / luna
de la lei / luna | Verifică-ți limita

GPS + DVR - Ecran 5"- Inregistrare video Full HD 1080p @ 30fps; Actualizare pe viaţă a hărţilor; Sistem avansat de asitenţă a şoferului (ADAS); Avertizare camere de securitate; Asistenţă pe bandă; Puncte de interes; 2 Sloturi de card MicroSD; Poziţionare GPS pentru camera video; Mod foto; Card MicroSD 16GB inclus; Senzor de şoc;

Sistem avansat de asistenţă a şoferului (ADAS)

Două funcții inteligente ale sistemului avansat de asistență pentru conducătorul auto (Advanced Driver Assistance System, ADAS) care să vă ajute la drum: sistemul de avertizare în caz de părăsire involuntară a benzii de circulație (LDWS) și sistemul de avertizare în caz de coliziune frontală (FCWS).

Avertizare camere de securitate

Combo vine cu alerte de camere de securitate pentru toată durata de viaţă a dispozitivului, astfel veţi ști întotdeauna unde să conduceţi cu atenție. Actualizările camerelor de securitate sunt incluse în actualizările hărţilor.

SmartRoutes™ şi LearnMe™ Pro

Tehnologie utilizată pentru optimizarea rutelor calculate. SmartRoutes™ foloseşte o bază de date cu informaţii preluate de la milioane de şoferi şi are abilitatea de a monitoriza şi reţine stilul de condus al şoferului, oferindu-i rute personalizate în funcţie de preferinţe (LearnMe Pro™).

Alegerea rutelor

Obţineţi selecţia de rute înainte de a porni la drum. Cu noua opţiune de Alegere a rutelor, în loc de o singură rută, puteţi previzualiza acum 4 rute diferite pe ecran: cea mai rapidă, cea mai scurtă, cea mai simplă şi cea mai economică, pentru a alege varianta de care aveţi nevoie în momentul respectiv.

Asistenţă pe bandă

Cu ajutorul Lane Guidance™, vă aflaţi în permanenţă pe banda corectă pentru a vira. Aplicaţia Spirit dispune, de asemenea, de vizualizari 3D realiste ale bifurcaţiilor care se potrivesc semnelor majore de circulaţie, acordându-vă mai mult timp sa înţelegeţi ceea ce urmează, pe masură ce vă apropiaţi de o intersecţie sau de o ieşire.

Puncte de interes

Datorită punctelor de interes preinstalate (POI sau PDI), precum magazine, restaurante, hoteluri, benzinării, bancomate, cluburi, aeroporturi, gări ş.a. veţi putea localiza cu uşurinţă destinaţia căutată.

Harţi preinstalate – Full Europa

Lista hărţilor preinstalate*: Albania, Andorra, Austria, Belgia, Belarus, Bosnia si Herţegovina, Bulgaria, Croaţia, Republica Cehă, Danemarca, Elveţia, Estonia, Finlanda, Franţa, Germania, Gibraltar, Grecia, Olanda, Irlanda, Italia, Letonia, Liechtenstein, Lituania, Luxemburg, Macedonia, Malta, Marea Britanie, Moldova, Monaco, Muntenegru, Norvegia, Polonia, Portugalia, România, San Marino, Serbia, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Turcia, Ucraina, Ungaria, Vatican.

*Acoperirea diferă de la o ţară la alta

2 Sloturi de card MicroSD

Extindeţi memoria aparatului dumneavoastră adăugând un card MircoSD. Cel de-al doilea slot este pentru înregistrarea clipurilor video.

Ecran tactil de 5,0’’/12,70 cm

Dimensiunea generoasă a ecranului aparatului vă va ajuta să vedeţi în detaliu traseul, evitând astfel ratarea unei ieşiri sau a unei schimbări de direcţie.

Harţi de închiriat

Mergeţi în excursie într-o ţară în care GPS-ul tău Mio nu are harta preinstalată? Nu-i nimic, acum puteţi închiria pentru 3, 7 sau 30 de zile hărţile pentru Europa, SUA, Canada şi Australia.

Înregistrare Full HD

Video recorderul DVR înregistrează filmele la o rezoluţie de 1080p (Full HD), la 30 de cadre pe secundă. Fişierele sunt stocate pe cardul de memorie dedicat funcţiei de cameră video auto, aparatul utilizând tehnologia H.264, care asigură o calitate excelentă a imaginii la cea mai mică dimensiune posibilă.

Senzor de şoc

În modul de înregistrare integrat, senzorul de şoc cu trei axe (G-Shock Sensor) va porni automat şi va înscrie direcţia de mers pe diagrama cu undă. Veţi putea afla prin intermediul ei din ce direcţie s-a produs evenimentul şi cum s-a ajuns la acesta.

Poziţionare GPS

Modulul GPS, încorporat în acest model, înregistrează locaţia, direcţia, viteza şi coordonatele geografice. Datorită acestui fapt veţi obţine un set de informaţii cu privire la traseul parcurs. Apoi, cu ajutorul aplicaţiei MiVue Manager, puteţi să vizualizaţi traseul parcurs pe Google Maps™.

Mod foto

Bateria încorporată permite utilizarea dispozitivului în afara vehiculului şi efectuarea documentarii foto în caz de accident sau alte evenimente rutiere. Modulul GPS integrat permite marcarea fotografiilor cu coordonate geografice. Datorită acestui lucru, întotdeauna veţi şti când au fost executate.

Redarea şi partajarea înregistrărilor

Pentru procesarea înregistrarilor Mio a creat un software gratuit , numit MiVue Manager. Acesta permite:

- vizualizarea şi redarea filmelor la orice viteză

- vizualizarea traseului parcurs pe Google Maps™

- analiza direcţiei de mers și forţelor care au acţionat asupra vehiculului

- partajarea înregistrărilor pe reţelele de socializare, cum ar fi Facebook® sau YouTube™

- actualizarea bazei de radare fixe.

 

Card MicroSD 16GB inclus

Acum aveţi suficient spaţiu de stocare a filmelor şi imaginilor prin ataşarea cardului MicroSD de 16GB inclus în pachet.

Pornire automată

Camera de pe noul MiVue Drive porneşte înregistrarea când veţi porni maşina. Puteţi alege ca dispozitivul să fie întotdeauna pe înregistrare, lucru posibil în autoturismele cu acces la sursa de alimentare constantă.

Informatii
Brand: MIO
Garantie: 36 luni

Specificatii
Tip produs: Sistem de navigatie
Tip display: LCD transmisiv cu ecran tactil
Procesor (MHz): 800 MHz
Tip procesor: Mstar
Rezolutie (pixeli): 800 x 480
Diagonala display (inch): 5
Sistem Operare: Windows CE 6.0
Slot memorie: 2, pentru cameră şi navigaţia maşinii
Alimentare: Baterie 1100 mAh
Porturi: Conector încărcare tip mini USB

Altele
Altele:
Farb-Display
Actualizare pe viaţă a hărţilor
Informații limită de viteză
Nume de străzi pronunțate
Ghidaj pe bandă
Q Routes™/Rute inteligente
Vizualizări 3D a bifurcațiilor
LearnMe Pro™/Învață-mă
Planificator de călătorie
Lângă mine
Găseşte-mi maşina
Îndrumare tunel
Cameră video dash cam încorporată
Senzor de imagine OV2710(2M)
Rezoluție video: 1080p @ 30cps
Format video: .MP4(H.264)
Obiectiv din sticlă și diafragmă: sticlă 5G+1R/F2.0
Câmp de vizualizare: 130°
Senzor G
Înregistrare WDR
Capacitatea de a dezactiva viteza video
GPS integrat în fișierul video
Actualizări ale camerelor de radar fixe
Modul pieton

Dimensiuni
Latime neta: 139 mm
Adancime neta: 21.1 mm
Inaltime neta: 87 mm
Greutate neta: 207 g

Fii primul!

Nu exista review-uri pentru acest produs.

Dacă ai folosit acest produs, spune tuturor părerea ta despre el.

Parerea ta conteaza

Scrie un review
Ideall.ro
All Online Tech SRL
Str Constantin Caracas nr 20
sect 1, BUCUREŞTI
RO46436408 | J40/12999/2022
RO80 BTRL RONC RT06 5205 8601
Banca Transilvania
Carduri Visa si Mastercard
ANPC SOL