Categorii de produse

Sistem de navigatie MIO SPIRIT 7670 FULL EUROPE

Cod: MioS7670


Detalii produs

Noua gama de produse GPS Mio Spirit

 

 


Noul Spirit 7670 LM este plin de functii practice si are o optiune de actualizare pe viata a hartilor, astfel incat sa nu fie nevoie sa va faceti vreodata griji privind modificarea planurilor de drumuri si a hartilor. Pentru a verifica daca urmatoarele actualizari sunt accesibile, este de ajuns conectarea navigatiei la calculator si instalarea MioMore™. Veti primi harti noi pentru toata durata de viata a navigatiei d-voastra de maxim 4 ori pe an.

Actualizare pe viata a hartilor

 


Datele despre drumuri se modifica tot timpul. Ne place sa va tinem la curent, astfel incat sa nu fie nevoie sa va faceti vreodata griji privind capatul drumului. Veti primi cele mai recente harti pentru toata durata de viata a dispozitivului dvs. Mio, de maxim 4 ori pe an.

Actualizari pe viata a bazei de camere de securitate

 

 

Mentinandu-va aparatul Mio cu baza de camere de securitate actualizata inseamna ca traseul in consecinta, permitandu-va pentru sa evitati congestionarea pe fiecare calatorie pe care o parcurgeti.

Alegerea rutelor


Obtineti selectia de rute inainte de a porni la drum. Cu noua optiune de Alegere a rutelor, in loc de o singura ruta, puteti previzualiza acum 4 rute diferite pe ecran: cea mai rapida, cea mai scurta, cea mai simpla si cea mai economica, pentru a alege varianta de care aveti nevoie in momentul respectiv.

Asistenta la parcare

 

 

Functie de asistenta la parcare afiseaza automat o lista de parcari disponibile cand sunteti pe o raza de 1 km de destinatie: astfel, nu va mai fi nevoie sa cautati dumneavoastra o parcare in zona.

Bluetooth®

 

 

Utilizati Spirit 7670 LM pentru apeluri cu mainile libere atunci cand este combinat cu un telefon mobil cu tehnologie fara fir Bluetooth®.

Media Player

 

 


Redarea continutului media pe dispozitivul tau.

Harti preinstalate – Full Europa ( 44 harti)


Lista hartilor preinstalate*: Albania, Andorra, Austria, Belgia, Belarus, Bosnia si Hertegovina, Bulgaria, Croatia, Republica Ceha, Danemarca, Elvetia, Estonia, Finlanda, Franta, Germania, Gibraltar, Grecia, Olanda, Irlanda, Italia, Letonia, Liechtenstein, Lituania, Luxemburg, Macedonia, Malta, Marea Britanie, Moldova, Monaco, Muntenegru, Norvegia, Polonia, Portugalia, Romania, San Marino, Serbia, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Turcia, Ucraina, Ungaria, Vatican.
*Acoperirea difera de la o tara la alta

Caracteristici

Informatii
Brand: MIO
Garantie: 24 luni

Specificatii
Tip produs: Sistem de navigatie
Tip procesor: Mstar
Procesor (MHz): 800 MHz
Rezolutie (pixeli): 480 x 272
Diagonala display (inch): 5
Alimentare: Acumulator Li-Ion
Tehnologie wireless: Bluetooth

Altele
Altele:
Difuzor
Near Me
Find My Car
Tunnel guidance
Planificator calatorie
Road Speed limit information
LearnMe Pro™
Meniu si ghidare vocala in limba romana
IQ Routes™
Actualizare gratuita pentru toata viata

Dimensiuni
Latime neta: 135.5 mm
Adancime neta: 12.7 mm
Inaltime neta: 86 mm
Greutate neta: 158 g

©ideall.ro 2022 - Politica de confidentialitate