Categorii de produse

Sistem de navigatie Mio Spirit 5400 LM RO

Cod: MioS5400Ro


Detalii produs

Ecran 4.3" (10.9 cm) – Actualizarea pe viaţă a hărţilor – Asistenţă la parcare – Mod pieton – Harta României

Mio Spirit 5400 LM Full Romania
Safet Camera Data - Free Trial
 

Asistenta la parcare

Functie de asistenta la parcare afiseaza automat o lista de parcari disponibile cand sunteti pe o raza de 1 km de destinatie: astfel, nu va mai fi nevoie sa cautati dumneavoastra o parcare in zona
 

Modul pieton - functioneaza atat in masina cat si pe jos

Spirit 5400 LM are modul pietonal. Asta inseamna ca nu mai sunteti limitat cu privire la locul si momentul cand puteti folosi GPS-ul. Pe scurt, oriunde doriti sa-l luati, puteti. Pe drum, Spirit 5400 LM va va ghida catre destinatie pentru o perfecta, calatorie fara probleme de fiecare data, cu harti incarcate in prealabil a 33 de tari din Europa de Vest si de Est. Pe jos, Spirit 5400 LM este la fel in functionarea sa, daca vrei sa mergi pe jos.
 

Planificatorul de calatorie

Spirit 5400 LM vine cu un planificatorul pentru calatorii puternic, care va permite sa va plnificati calatoriile confortabil, de acasa, folosind aplicatia MioMore™ Desktop sau direct pe dispozitiv, unde puteti seta puncte intermediare multiple, sa le prioritizati pentru a obtine trasee optimizate si sa le previzualizati folosind modul de simulare.
 

Harti de inchiriat

Cand plecati intr-o calatorie scurta, veti dori sa aveti la dumneavoastra dispozitivul de navigatie, chiar daca mergeti in alta tara. Puteti inchiria harta unei tari pentru 3, 7 sau 30 de zile, economisind astfel 80% din costul achizitionarii hartii respective.
 

O noua abordare a benzilor si a bifurcatiilor

Cu ajutorul Lane Guidance, va aflti in permanenta pe banda corecta pentru a vira, un lucru foarte util in traficul aglomerat al zilelor noastre. Software-ul Spirit dispune, de asemenea, de vizualizari 3D realiste ale bifurcatiilor care se potrivesc semnelor majore de circulatie, acordandu-va mai mult timp sa intelegeti ceea ce urmeaza, pe masura ce va apropiati de o intersectie sau de o iesire
 

Langa mine

Acceseaza cele mai apropiate puncte de interes sau salveaza-le pe cele favorite.
 

Nume strazi pronuntate

Ascultati unde sa intoarceti si pastati ochii pe drum.
 

IQ Routes™

Capacitatea IQ Routes™ colecteaza informatii din viata reala de la alti soferi si optimizeaza traseul in consecinta, permitandu-va pentru sa evitati congestionarea pe fiecare calatorie pe care o parcurgeti.

IQ Routes este o marca inregistrata a TomTom International BV.
 

Orientare tunel

O simulare bazata pe viteza va ajuta sa stiti unde va aflati intr-un tunel.
 

Gaseste-mi masina

Salveaza datele de localizare a masinii tale, astfel incat sa nu iti mai faci griji la intoarcere catre locul de parcare.
 

LearnMe Pro™

Modulul perfectionat LearnMe Pro™ monitorizeaza si retine stilul dumneavoastra de condus, oferindu-va rute personalizate in functie de preferintele dumneavoastra.
 

Actualizare pe viata a hartilor

Datele despre drumuri se modifica tot timpul. Ne place sa va tinem la curent, astfel incat sa nu fie nevoie sa va faceti vreodata griji privind capatul drumului. Veti primi cele mai recente harti pentru toata durata de viata a dispozitivului dvs. Mio, de maxim 4 ori pe an.
 

SmartRoutes™

SmartRoutes™ foloseste o baza de date cu informatii preluate de la milioane de soferi pentru a optimiza ruta calculata: veti putea astfel sa calatoriti mai rapid si mai eficient

Caracteristici

Informatii
Brand: MIO
Garantie: 24 luni

Specificatii
Tip produs: Navigatie GPS
Tip display: LCD Touchscreen
Harta: Harta completa Romania
Procesor (MHz): 800 Mhz
Tip procesor: Mstar
Rezolutie (pixeli): 480 x 272 pixeli
Diagonala display (inch): 4.3 inch
Slot memorie: microSD

Altele
Altele: Actualizarea hartilor pe viata
Accesorii incluse:
Incarcator auto
Suport parbriz
CD software
Dimensiuni: 120 x 80 x 13 mm
Greutate: 134 g

©ideall.ro 2022 - Politica de confidentialitate