Categorii de produse

Sistem de navigatie cu Camera auto integrata Mio MiVue Drive 55 Full EU

Cod: MiVueDrive55LMTMC


Detalii produs

Ajungeți la destinație cu sistemul de navigație auto integrat

Actualizări gratuite ale hărților

Însoțitorul de drum cu funcții complete vă ajută să ajungeți la destinație fără a face niciun viraj greșit – sistemul de navigație auto practic și ușor de utilizat include funcția Lifetime Map Updates, astfel încât nu trebuie să vă mai faceți griji în legătură cu schimbările de pe traseu sau cu drumurile închise. Informațiile despre trafic* furnizate în timp real vă avertizează cu privire la timpii de întârziere de pe drumul pe care îl aveți de parcurs, ajutându-vă să economisiți timp prețios prin evitarea opririlor și a ambuteiajelor. *Funcție disponibilă pentru anumite țări. Exclus România.

Rezoluție Extreme HD pentru cea mai bună claritate

MiVue Drive 65 LM Truck cu Extreme HD (1296P @ 30cps) înregistrează fiecare minut din călătoria dvs. Surprinde fiecare detaliu astfel încât veți avea mereu dovada exactă a evenimentelor din timpul călătoriei.

Lucrează împreună fără probleme

Fie că doriți să vă înregistrați călătoria sau să urmați un traseu, camera video auto și sistemul de navigație lucrează împreună non-stop. Selectați opțiunea „Cameră” de pe ecran pentru a comuta de la sistemul de navigație auto la camera video auto integrată.

Sprijin inovator pentru condus

Advanced Driver Assistance Systems (Sisteme inovatoare de asistență pentru conducătorul auto)

MiVue™ Drive 65 LM este prevăzută cu sisteme inovatoare integrate de asistență pentru conducătorul auto (Advanced Driver Assistance Systems, ADAS). Sistemul de avertizare în caz de părăsire involuntară a benzii de rulare (Lane Departure Warning System, LDWS) și sistemul de avertizare în caz de coliziune frontală (Forward Collision Warning System, FCWS) sporesc siguranța conferită de dispozitiv și vă ajută să rămâneți alert în timpul călătoriei. Camera video auto este prevăzută și cu Parking Assistance (sistem de asistență la parcare), pentru a vă ajuta să găsiți ușor și rapid un loc de parcare în apropiere.

Mișcări detectabile cu senzorul G

O schimbare bruscă de direcție poate fi rezultatul unui accident: de îndată ce senzorul G cu 3 axe integrat detectează o mișcare bruscă, înregistrarea este salvată automat și nu poate fi ștearsă, astfel încât nu va trebui să vă întrebați unde sunt datele.

Ecran LCD mare cu panou tactil

Camera de bord MiVue Drive 65 LM are un ecran extra-mare de 6,2 inci cu o rezoluție de 800 x 480 pixeli pentru cea mai bună claritate.

În siguranță pe șosea

Lifetime Safety Camera Update*

MiVue™ Drive 65 LM este prevăzută cu informații privind camerele de supraveghere care se actualizează pe întreaga durată de viață a dispozitivului, asigurând faptul că, oriunde mergeți, veți ști unde trebuie să conduceți cu atenție.

*Exclude Franța, Elveția, Lituania, Letonia, Estonia. Actualizări pentru camerele de supraveghere pe întreaga durată de viață a dispozitivului.

Traffic Message Channel (TMC)

Traffic Message Channel (TMC) este o tehnologie care transmite informații din călătorie și trafic către șoferi. TMC folosește sistemul FM-RDS pe o frecvență standard de radio FM. Aceasta permite livrarea de informații din trafic precise și de înaltă calitate, care, atunci când sunt integrate în aparatul dvs., sunt folosite pentru a vă notifica și a vă permite să modificați ruta în consecință.

Conectivitate „mâini libere

Bluetooth integrat®

Funcția Bluetooth integrată în dispozitiv permite șoferilor să rămână conectați când sunt pe drum. Conectați-vă dispozitivul mobil la MiVue™ Drive 65 LM și răspundeți la apeluri fără a lua mâinile de pe volan. Când primiți un apel, ecranul dispozitivului comută automat la modul apel.

Caracteristici

Informatii
Brand: MIO
Garantie: 36 luni

Specificatii
Tip produs: Sistem de navigatie
Tip display: LCD transmisiv cu ecran tactil
Procesor (MHz): 800 MHz
Tip procesor: Mstar
Rezolutie (pixeli): 800 x 480
Diagonala display (inch): 5
Sistem Operare: Windows CE 6.0
Slot memorie: 2, pentru cameră şi navigaţia maşinii
Alimentare: Baterie 1100 mAh
Porturi: Conector încărcare tip mini USB

Altele
Altele:
Handsfree cu bluetooth
Farb-Display
Actualizare pe viaţă a hărţilor
Informații limită de viteză
Nume de străzi pronunțate
Ghidaj pe bandă
Q Routes™/Rute inteligente
Vizualizări 3D a bifurcațiilor
LearnMe Pro™/Învață-mă
Planificator de călătorie
Lângă mine
Găseşte-mi maşina
Îndrumare tunel
Bluetooth®
TMC
Cameră video dash cam încorporată
Senzor de imagine AR0330(3M)
Rezoluție video: 1080p @ 30cps/1296p @ 30cps
Format video: .MP4(H.264)
Obiectiv din sticlă și diafragmă: glass 6G+1R / F1.8
Câmp de vizualizare: 140°
Senzor G
Înregistrare WDR
Capacitatea de a dezactiva viteza video
GPS integrat în fișierul video
Actualizări ale camerelor de radar fixe

Dimensiuni
Latime neta: 173.1 mm
Adancime neta: 18.7 mm
Inaltime neta: 101.5 mm
Greutate neta: 295 g

©ideall.ro 2022 - Politica de confidentialitate