Categorii de produse

Sistem de navigatie cu Camera auto integrata Mio MiVue Drive 60 Full Eu

Cod: MiVueDrive60LM


Detalii produs

Actualizare pe viata a hartilor

 


Datele despre drumuri se modifica tot timpul. Ne place sa va tinem la curent, astfel incat sa nu fie nevoie sa va faceti vreodata griji privind capatul drumului. Veti primi cele mai recente harti pentru toata durata de viata a dispozitivului dvs. Mio, de maxim 4 ori pe an.

Sistem avansat de asistenta a soferului (ADAS)

 

Doua functii inteligente ale sistemului avansat de asistenta pentru conducatorul auto (Advanced Driver Assistance System, ADAS) care sa va ajute la drum: sistemul de avertizare in caz de parasire involuntara a benzii de circulatie (LDWS) si sistemul de avertizare in caz de coliziune frontala (FCWS).

Actualizari pe viata a bazei de camere de securitate

 

 

Alerte de camere de securitate pentru toata durata de viata a dispozitivului, astfel veti sti intotdeauna unde sa conduceti cu atentie. Actualizarile camerelor de securitate sunt incluse in actualizarile hartilor.

SmartRoutes™ si LearnMe™ Pro

 

Tehnologie utilizata pentru optimizarea rutelor calculate. SmartRoutes™ foloseste o baza de date cu informatii preluate de la milioane de soferi si are abilitatea de a monitoriza si retine stilul de condus al soferului, oferindu-i rute personalizate in functie de preferinte (LearnMe Pro™).

Alegerea rutelor


Obtineti selectia de rute inainte de a porni la drum. Cu noua optiune de Alegere a rutelor, in loc de o singura ruta, puteti previzualiza acum 4 rute diferite pe ecran: cea mai rapida, cea mai scurta, cea mai simpla si cea mai economica, pentru a alege varianta de care aveti nevoie in momentul respectiv.

Puncte de interes

 

 

 

Datorita punctelor de interes preinstalate (POI sau PDI), precum magazine, restaurante, hoteluri, benzinarii, bancomate, cluburi, aeroporturi, gari s.a. veti putea localiza cu usurinta destinatia cautata.

Inregistrare Full HD

 

 

Video recorderul DVR inregistreaza filmele la o rezolutie de 1080p (Full HD), la 30 de cadre pe secunda. Fisierele sunt stocate pe cardul de memorie dedicat functiei de camera video auto, aparatul utilizand tehnologia H.264, care asigura o calitate excelenta a imaginii la cea mai mica dimensiune posibila.

Senzor de soc

 

In modul de inregistrare integrat, senzorul de soc cu trei axe (G-Shock Sensor) va porni automat si va inscrie directia de mers pe diagrama cu unda. Veti putea afla prin intermediul ei din ce directie s-a produs evenimentul si cum s-a ajuns la acesta.

Pozitionare GPS

 

 

Modulul GPS, incorporat in acest model, inregistreaza locatia, directia, viteza si coordonatele geografice. Datorita acestui fapt veti obtine un set de informatii cu privire la traseul parcurs. Apoi, cu ajutorul aplicatiei MiVue Manager, puteti sa vizualizati traseul parcurs pe Google Maps™.

Mod foto

 

Bateria incorporata permite utilizarea dispozitivului in afara vehiculului si efectuarea documentarii foto in caz de accident sau alte evenimente rutiere. Modulul GPS integrat permite marcarea fotografiilor cu coordonate geografice. Datorita acestui lucru, intotdeauna veti sti cand au fost executate.

Caracteristici

Informatii
Brand: MIO
Garantie: 36 luni

Specificatii
Tip produs: Sistem de navigatie
Tip display: LCD transmisiv cu ecran tactil
Procesor (MHz): 800 MHz
Tip procesor: Mstar
Rezolutie (pixeli): 800 x 480
Diagonala display (inch): 6.2
Sistem Operare: Windows CE 6.0
Slot memorie: 2, pentru cameră şi navigaţia maşinii
Alimentare: Baterie 1100 mAh
Porturi: Conector încărcare tip mini USB

Altele
Altele:
Farb-Display
Actualizare pe viaţă a hărţilor
Informații limită de viteză
Nume de străzi pronunțate
Ghidaj pe bandă
Q Routes™/Rute inteligente
Vizualizări 3D a bifurcațiilor
LearnMe Pro™/Învață-mă
Modul pieton
Planificator de călătorie
Lângă mine
Găseşte-mi maşina
Îndrumare tunel
Cameră video dash cam încorporată
Senzor de imagine OV2710(2M)
Rezoluție video: 1080p @ 30cps
Format video: .MP4(H.264)
Obiectiv din sticlă și diafragmă: sticlă 5G+1R / F2.0
Câmp de vizualizare: 130°
Senzor G
Înregistrare WDR
Capacitatea de a dezactiva viteza video
GPS integrat în fișierul video
Actualizări ale camerelor de radar fixe

Dimensiuni
Latime neta: 173.1 mm
Adancime neta: 18.7 mm
Inaltime neta: 101.5 mm
Greutate neta: 295 g

©ideall.ro 2022 - Politica de confidentialitate