Categorii de produse

Sistem de navigatie Smailo HD 5 No Map

Cod: Smailo5Free


Detalii produs

Caracteristici speciale


• Ecran 5.0” wide
• Procesor 800 MHz
• Memorie 8GB
• Conectare la Internet prin Bluetooth cu DUN

GPS pentru pasionatii de calatorii cu masina

Sistemul de navigatie Smailo HD 5.0 combina designul elegant si super slim cu o multime de functii inteligente, destinate sa satisfaca cele mai exigente cerinte.

Ecranul plat cu diagonala de 5" ofera o calitate excelenta a imaginii. Vedeti in detaliu fiecare manevra de pe traseu, puteti viziona fotografii si secvente video, fie ca va aflati blocat in trafic sau intr-o pauza in parcare, transformand navigarea intr-o experienta placuta. Smailo HD 5.0 reactioneaza la cea mai simpla atingere a ecranului, datorita tehnologiei touchscreen cu care este echipat.

Cautarea inteligenta a adreselor se face rapid, iar functia de auto-completare a denumirii strazii sau orasului afiseaza numai combinatii de litere cu sens, deci adrese reale. Functia "Asistenta Banda de Circulatie" va ghideaza in interesectiile necunoscute, cu mai multe optiuni, afisand clar semnele de circulatie, distanta pana la urmatoarea schimbare de directie, schema intersectiei, impreuna cu sagetile care indica banda corecta.

Modulul Bluetooth va fi apreciat de cei care folosesc frecvent telefonul mobil in masina. Veti putea sa preluati si sa efectuati apeluri telefonice, fara a lua mainile de pe volan, ramanand cu atentia focusata la drum. In plus, va puteti conecta la internet prin telefonul mobil, folosind profilul DUN. Comenzile vocale, MP3-urile si audio book-urile sunt transferate in sistemul stereo al masinii prin intermediul Transmitatorului FM.

Caracteristici

Informatii
Brand: Smailo
Garantie: 24 luni

Specificatii
Tip produs: Sistem de navigatie
Tip display: TFT
Procesor (MHz): 800
Rezolutie (pixeli): 480 x 272
Diagonala display (inch): 5
Capacitate memorie (MB): 128
Sistem Operare: Microsoft Windows CE
Spatiu de stocare: 8 GB
Slot memorie: MicroSD
Alimentare: Baterie 1050mAH
Tehnologie wireless: Bluetooth
Porturi: MicroUSB

Altele
Altele:
Transmitator FM
Conectare la Internet prin DUN
Compatibil cu orice soft de navigaţie
Fara harta
Asistenta banda de circulatie

©ideall.ro 2022 - Politica de confidentialitate