Categorii de produse

Sistem de navigatie TomTom GO 510, Ecran 5", Actualizari gratuite alte hartilor

Cod: TomTomG510W


Detalii produs

TomTom GO 510 este un model interactiv dotat cu o serie de functii preinstalate, gratuite : Lifetime TomTom Services, actualizarea hartilor, actualizarea datelor privind traficul si camerele de viteza. Conectand  TomTom GO 510 la sistemul MyDrive puteti alege si trimite destinatia dorita pe navigator inca dinainte de a va urca in masina.

Primeste informatii din trafic in timp real prin intermediul telefonului mobil pe toata durata de viata a produsului. Fii intotdeauna informat cu privire la conditiile de trafic pentru a preveni intarzierile si a gasi cel mai optim traseu.

Instaleaza si actualizeaza harti din intreaga lume fara costuri suplimentare pe toata durata de viata a navigatorului!

Acoperire harta:
Andora, Austria, Belgia, Bulgaria 75%, Croatia, Cipru, Cehia, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franta, Germania, Gibraltar, Grecia, Ungaria, Islanda, Irlanda, Italia, Letonia, Luxemburg, Lituania, Liechtenstein, Madeira, Malta, Monaco, Muntenegru, Olanda, Norvegia, Polonia, Portugalia, Romania 98%, Rusia 75%, San Marino, Serbia, Slovenia, Slovania, Spania, Insulele Canare, Suedia, Elvetia, Turcia 92%, Ucraina 45%, Marea Britanie, Vatican.
Dispozitivul are preinstalata harta Europei, dar exista si optiunea de descarcare de harti aditionale fara cost din MyDrive Connect.

Asistenta si ghidare pentru banda de rulare
Datorita acestei functii nu te vei mai afla in situatia in care sa ratezi traseul intr-o intersectie. Vizualizezi foarte clar si in timp real banda de pe care trebuie sa te pozitionezi pentru a urma traseul dorit.

Caracteristici

Informatii
Brand: Tomtom
Garantie: 24 luni

Specificatii
Tip produs: Sistem de navigatie
Harta: Europa
Diagonala display (inch): 5
Spatiu de stocare: 8 GB
Slot memorie: Micro SD
Alimentare: Acumulator Li-Ion (autonomie 2 h)
Porturi: USB

Altele
Altele:
Lifetime TomTom Services
Actualizare harti
Actualizare date privind traficul si camerele de viteza
Asistenta si ghidare pentru banda de rulare
Acoperire harta 45 tari EU.

©ideall.ro 2022 - Politica de confidentialitate