Categorii de produse

Sistem de navigatie TomTom Via 135 M, Ecran 5", Actualizari gratuite alte hartilor, Tehnologia IQ Routes™

Cod: TomTom135M


Detalii produs

Navigare usoara!

 


TomTom Via 135 M Europa Traffic cu ecran tactil de 13 cm, concentreaza cele mai noi tehnologii ca sa iti ofere cea mai placuta calatorie. Focusul nostru este sa iti oferim cea mai placuta si relaxanta experienta de navigare, astfel am inglobat controlul vocal cu peste 1000 de comenzi (limba engleza).

Asistenta inteligenta te insoteste mereu!

 


Asistenta pentru banda de mers iti indic banda potrivita astfel incat sa nu ratezi iesirea de pe autostrada. Iar functia ParkAssistent practic cunoaste cea mai apropiata parcare publica astfel incat sa te opresti cat mai aproape de destinatie.

Tehnologia IQ Routes™

 


TomTom utilizeaza datele reale de viteza colectate de la milioane de utilizatori pentru a calcula cu precizie timpul de parcurs al traseului. Aceasta ia in calcul orele de varf, semafoare si evenimente impoirtante. Indiferent de traseu va puteti baza pe IQ Routes pentru a ajunge la destinatie la ora fixa.

Focus la condus!

Conectati telefonul prin Bluetooth la TomTom si va bucurati de toate avantajele unui handsfree in masina. Sunteti intotdeauna in siguranta cu mainile pe volan si va puteti concentra pe deplin asupra condusului.

Acoperire harta:

Andora, Austria, Belgia, Bulgaria 75%, Croatia, Cipru, Cehia, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franta, Germania, Gibraltar, Grecia, Ungaria, Islanda, Irlanda, Italia, Letonia, Luxemburg, Lituania, Liechtenstein, Madeira, Malta, Monaco, Muntenegru, Olanda, Norvegia, Polonia, Portugalia, Romania 98%, Rusia 75%, San Marino, Serbia, Slovenia, Slovania, Spania, Insulele Canare, Suedia, Elvetia, Turcia 92%, Ucraina 45%, Marea Britanie, Vatican.

Caracteristici

Informatii
Brand: Tomtom
Garantie: 24 luni

Specificatii
Tip produs: Sistem de navigatie
Harta: Europa
Rezolutie (pixeli): 480 x 272
Diagonala display (inch): 5
Spatiu de stocare: 4 GB
Slot memorie: Cititor de carduri MicroSD
Tehnologie wireless: Bluetooth
Porturi: USB

Altele
Altele:
Parking Assistance
IQ Routes
Autonomie 2 h

Dimensiuni
Latime neta: 134 mm
Adancime neta: 20 mm
Inaltime neta: 95 mm
Greutate neta: 181 g

©ideall.ro 2022 - Politica de confidentialitate